Har erfaret i dag at firmaet er begæret konkurs. Skulle have haft besøg i morges, men hørte intet fra dem Og deres telefon svarer gav ikke besked om ovenstående.
Vi har haft nogle rigtig fine oplevelser med Housekeepr. Nøglen placeres i en nøgleboks, så man ikke behøver at være hjemme. Derudover medbringes alt rengøringsudstyr, så man ikke skal købe sig fattig... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Rengøring
Fabriksparken 38, 2600, Glostrup, Dania
- info@housekeepr.dk
- housekeepr.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Housekeepr er under konkurs og jeg…
Housekeepr er under konkurs og jeg tænker ikke jeg ser nogen af mine penge igen. Men det må jeg høre fra konkursadvokaten om.
Det er virkelig rystende af jeg har fået 3 gange rengøring og de næste 4-5 måneder jeg har forudbetalt, kan jeg miste.
Det er uforskammet at kræve forudbetaling, når man er på vej i konkurs. I januar 2025 var de under rekonstruktion og altså nu begæret konkurs. Så det er ikke nyt for jer.
Hvis der så bare var en ansvarlig ledelse, der gad at informere deres kunder, men nej det er der ikke.
Jeg er blevet informeret af advokat om dette og kan altså se frem til at min rengøring på torsdag ikke bliver til noget. og at resten af mine penge formentlig ikke kommer tilbage til mig. Jeg gør mig ingen illusioner om at der er penge tilbage i firmaet.
Hvordan kan den, der står i spidsen for firmaet sidde i Thailand (iflg. CVR registret). Hvis jeg havde tjekket dette inden jeg indgik kontrakt, havde jeg ikke valgt jer.
Men skam jer at tage penge fra kunder som I godt ved ikke får den rengøring, de har betalt for. Jeres dårlige økonomi kan ikke komme bag på jer.
Jeg har også skrevet en grim anmeldelse hos Happy Helper for at formidle kontakten til Housekeepr. Det var der jeg startede min søgning på rengøringshjælp. og de tjekker åbenbart ikke virksomhederne regelmæssigt.
Når jeg er ude af det her, kommer jeg ikke til at købe flere "lette" rengøringstimer på app. Det er alt for risikabelt.
Jeg kan stadig være i tvivl om, jeres hjælpere har fremvist ren straffeattest. Det har jeg kun jeres ord for.
Jeg ved godt, det er hårdt at gå konkurs, men I skal behandle jeres kunder ordentligt og skrive til os, når sådan noget opstår. Det er det mindste man kan gøre.
Har erfaret i dag at firmaet er begæret…
Har erfaret i dag at firmaet er begæret konkurs.
Skulle have haft besøg i morges, men hørte intet fra dem
Og deres telefon svarer gav ikke besked om ovenstående.
Aldrig dukket op, og umuligt at få fat på
TLDR: bestilt en rengøring, og de har aldrig dukket op, og jeg kan ikke få fat i nogen som helst fra firmaet.
Tidligere på ugen, bestilt jeg en 1-gangs rengøring af min lejlighed, efter en ven anbefalede at jeg skulle brug dette firma.
Bestillingen går fint. I går tjekker jeg hvornår rengøringen skal ske. Der står blot "mellem 8.00-16.45"
I morges tjekker jeg igen, og der står en forventet ankomsttid til på 9.15. Jeg tænker "godt, så er det ikke glemt"!
Kl. 9.15 er der ingen tegn på rengøringsmedarbejderen.
Kl. 10.30 forsøger jeg at skrive igennem app'en, for at høre hvad der sker. Efterfølgende prøver jeg at ringe til telefonnummeret på deres hjemmeside. Én gang når jeg telefonsvareren, og lægger en besked. Jeg prøver flere gang i løbet af eftermiddagen, når aldrig igennem til nogen, og bliver aldrig kontaktet.
Kl. 17 og der er stadig ingen tegn på rengøringsmedarbejderen, eller noget som helst kontakt med nogen som helst fra firmaet (hverken telefonisk, i app'en, eller på mail).
Det virker som om jeg er bare blevet ghostet, og spildt hele dagen på at vente på at nogen skulle komme.
Tog chancen og prøvede en rengøring…
Tog chancen og prøvede en rengøring trods anmeldelser. Men har fortrudt. Hun var sød og god men kun halvdelen af gulvet af vasket, hun forstod ikke hvad vi aftalte. Og deres side er misvisende, den viste 4 timer for 90 kvm men hun gik efter 2 timer. Føler mig syndt og står nu selv og vasker gulv.
Kundeservice er ikke hjælpsomme.
2 stjerner for et halvt rent hjem men dyrt
Manglende opdrag og uacceptabel håndtering af vores hjem
Trods god kundeservice, havde vi en generel oplevelse af et virksomhed med manglende kontakt og opdrag af de folk der blev sendt ud til os, og der var en helt uacceptabel håndtering af vores husnøgle, som vi ellers havde tillid til at der selvfølgelig kunne være trygge i at der måtte være styr på. Men det var der ikke, og vi var bestemt ikke trygge ved at forsætte og afmeldte derfor på stedet.
Vi er meget glade for vores…
Vi er meget glade for vores rengøringesteam. De er meget søde og imødekomne. Der er altid rent og pænt når de har været her og man har fornemmelsen af, af de passer på ens hjem. Derudover er det nemt at flytte sine tider eller bestille ekstra service i appen.
WARNING ‼️ 😡😡😡😡😡 management are lying about everything!
WARNING ‼️ ‼️ ‼️
It was super important for me to have everything plant based, no chemicals at all. Both my son and I are super sensitive.
He promised that it was so I agreed to try one time.
He said they would come at 8 o’clock the first time, got a message that they would come at 9.45 when I wouldn’t be home.
Came home from my yoga and the whole house stank of chemicals! I couldn’t breathe.
Also, instead of taking around 600kr from my account they took over 3000kr, just before I was supposed to pay my rent 🤯
I agreed with trying ONE cleaning and they took for the whole next coming month.
I told them that I definitely didn’t want to use them in the future and they said and wrote on email that my money would be transferred back within 7 days. Now it’s been over 3 WEEKS
I’ve been calling and writing several times and I get no answer. I still haven’t gotten my money back 😡
They were also supposed to come back and clean the floors yesterday as a compensation and they didn’t show up and didn’t answer.
Can’t tell you enough how unprofessional the management are.
Now I have to figure out how to report them so I can get my money.
BIG WARNING FROM HERE!!!
En virkelig skuffende oplevelse – ødelagt designerstol og elendig kundeservice
Jeg bookede HouseKeepr til rengøring af vores hjem. Inden besøget havde vi en fin dialog med kundeservice, hvor jeg specifikt gjorde opmærksom på, at de skulle være ekstra forsigtige med vores møbler – især stolene. Det blev også noteret i appen, så rengøringspersonalet kunne se det.
Da jeg kom hjem, var vores designerstol i bouclé fyldt med sorte striber – som om en mørk karklud havde smittet af. Jeg ringede straks til HouseKeepr og fik fat i ejeren. Allerede her begyndte den dårlige oplevelse. Han virkede skeptisk og ville først have bekræftet af rengøringen, at hun overhovedet havde vasket stolen. Det blev dog hurtigt bekræftet.
Herefter sagde ejeren, at de gerne ville dække en rens, hvilket lød fint. Han ville undersøge muligheder og vende tilbage. Da han ringede igen, foreslog han, at stolen kunne afhentes og renses et andet sted – men da vi stod midt i et hussalg og skulle have fotografer to dage efter, bad jeg om, at rensningen i stedet blev udført i hjemmet, så vi ikke skulle have alt det besvær med at flytte stolen. Det virkede til at irritere ham, så jeg tilbød venligt selv at finde et godt renseri i København, der kunne komme hurtigere ud.
En dygtig renser kom ud (betalt af HouseKeepr) og gav stolen den kraftigste behandling. Det hjalp en smule, men striberne er stadig tydelige. Da jeg meldte det tilbage til HouseKeepr, ændrede tonen sig markant. Ejeren svarede, at fordi jeg selv havde fundet renseriet, havde de ikke længere noget ansvar. Det er fuldstændig absurd – især når deres egne handelsbetingelser tydeligt beskriver, at skader anmeldt inden for 24 timer dækkes af deres forsikring.
Efterfølgende er både mails og opkald blevet ignoreret, og sidste besked fra ejeren lød, at vi “bare kunne sætte en advokat på”. Som prikken over i’et har de trukket betaling for endnu en rengøring, som aldrig blev udført. Jeg har altså betalt for to rengøringer, modtaget én – og fået ødelagt en dyr stol. Jeg hører selvfølgelig ikke fra dem omkring denne betaling heller.
Det virker ærligt talt ikke til, at virksomheden har den forsikring, de påstår. Kundeservicen er elendig, og kommunikationen respektløs. Det hele drives tilsyneladende af to mennesker uden forståelse for ansvar eller professionel håndtering af fejl.
Hold jer langt væk!
Jeg har givet dem flere måneder til at reagere, men nu må sagen gå videre til advokat. Ærgerligt, at de ikke lever op til deres egne politikker og det ansvar, de påstår at tage.
De to rengøringsfolk arbejdede…
De to rengøringsfolk arbejdede koncentreret i den korte tid, de havde. Hjemmet blev rent.
Meget mangelfuld rengøring
Meget mangelfuld rengøring. Der var både støv under hylder i køkkenet og mange tydelige pletter på trægulvet,er faktisk i tvivl om der overhovedet er blevet vasket gulv. Simpelthen bare ikke godt nok.
Glimrende rengøringen
Rigtig fin kvalitet i rengøringen👍
Altid pålidelig og til tiden.
Klar anbefaling fra os!
Happy with the service
Happy with the service!
The app makes the booking and scheduling easy. Staff is always polite.
Stabil og personlig rengøring
Vi er glade for vores oplevelser med Housekeepr. Det betyder meget, at vi altid har den samme person til at gøre rent – hun kender vores hjem og vores behov, og det giver en tryg og stabil service. Derudover er det nemt at komme i kontakt med kundeservice via appen, hvis vi har spørgsmål eller ønsker ændringer i rengøringen. Alt i alt en super positiv oplevelse, som vi varmt kan anbefale.
Forfærdelig rengøring
Forfærdelig rengøring. Jeg kom hjem og oplevede, at mit hjem nærmest var mere beskidt end før. Havde bestilt dobbelt afkalkning, men ikke engang bruseren var afkalket. Ej det var helt miserabelt dårligt.
Aflyser ofte rengøring på dagen grundet…
Aflyser ofte rengøring på dagen grundet sygdom. Dags dato ringede de og aflyste rengøring efter, at de iflg. tidsplanen burde have været her. Det gør det svært at regne med, at man modtager den service man forventer. De er meget søde og venlige i kundeservice og tilbød ekstra rengøring ved næste besøg. Når de kommer er rengøringen som udgangspunkt god.
Vi har 2 faste fra Housekeepr
Vi har 2 faste fra Housekeepr, som arbejder super effektivt og altid tilfredsstillende.
Vi er meget glade for deres rengøring
Jeg havde Housekeepr til rengøring af…
Jeg havde Housekeepr til rengøring af mit nye hjem inden indflytning. Jeg bad specifikt om, at få gjort køkkenet rent både udvendigt og alle skuffer samt to badeværelser. Dette fik jeg af vide, de godt kunne på 3,5 time. Jeg blev desværre skuffet, og måtte stå med rengøring af køkkenet selv, da skufferne slet ikke var blevet åbnet. Nu har jeg betalt 1550 kr. for selv at gøre mit køkken rent. Virkelig ærgerligt!
Svingende rengøring
Dyr løsning i forhold til at du aldrig ved om du får den samme næste gang. Vi har fået rengjort 4 gange, den første gang helt perfekt, anden gang virkelig dårlig rengøring, 3. gang ok og 4. gang dårlig rengøring igen.
Eneste årsag til at de ikke får færre stjerner er at kundeservicen og kontakt faktisk har været god. Rengøringen følger bare ikke helt med den gode kundeservice.
En grundig rengøring, meget positiv.
Det var en rigtig god oplevelse at bruge rengøring fra Housekeepr. Stort overblik og rigtig grundig rengøring. Det var alle kroge og hjørner, så nu kan jeg bedre overskue huset igen. Billeder, småting, hylder og reoler, alt blev tørret af, og ikke mindst en grundig støvsugning, før gulvvask. Her dufter rent og lækkert og jeg nyder det. Skulle have gjort det tidligere, det har givet mig ro.
Useriøs virksomhed og alt for meget spam uden samtykke
Useriøs virksomhed. Prøver man at se prisniveau, skal man skrive sin mail. Afbryder man bestillingen inden at have godkendt vilkår, bliver man alligevel oprettet i systemet og får spam-mails konstant. Hold jer væk. Det er en useriøs virksomhed, og eneste grund til at de har “høje stjerner” på App Store er fordi deres egne ansatte har bedømt positivt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.