Fortfarande ingen leverans trots att flera veckor gått. Fått ett mail idag där de skriver att de hoppas jag fått leveransen … får se om det dyker upp något
Zobacz, co mówią recenzenci
Vår hund lämnar hår överallt och det är inte alltid det syns, ibland råkar man sätta sig nånstans, med svarta byxor, och reser sig med en matta av vita och bruna hårstrån i baken.Pälsborttagaren fånga... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det är inte ofta som varor är lika bra som de visas vara i reklamen. Men det var den här produkten. Det går så snabbt att gå över soffor mm, och man får med alla hår direkt. Känns som bra kvalitet,... Zobacz więcej
Złamanie zasad
Fortfarande ingen leverans trots att…
Sämsta skiten jag handlat
Sämsta skiten jag handlat ifrån få dem att gå i konkurs är ni snälla
Noll stjärnor....
Noll stjärnor....
Läste förstås inte här innan jag beställde 😠. Efter 14 dagar har beställningen fortfarande inte lämnad Kina.
Dropshipping
Dropshipping. Varning.
Exakt samma Borste säljs på Ali Express och Temu för en bråkdel av priset.
Köpte en bortse för katt
Köpte en bortse för katt, totalt värdelös, 3 veckors leveranstid från Kina. Överpris på Kina saker man kan köpa för 20kr. Stäng ner denna värdelösa /bluff verksamhet. Clowner hela högen.
Hade helst lagt 0 stjärnor
Hade helst lagt 0 stjärnor. Bluffverksamhet som sysslar med dropshipping från Kina, troligtvis av samma leverantör som säljer på temu och liknande. Överpris och produkten är av dålig material och funkar ej. Spara era pengar och köp inte där ifrån!!
Fullkomligt värdelös
Fullkomligt värdelös, tar inte alls bort hår!! Funkar bättre om man tar en vanlig diskhandske.... nä spara pengarna till annat !
Sämsta borsten nånsin
Sämsta borsten nånsin. Håren fastnar i borsten så att den är omöjlig att göra ren. Skitprodukt, köp inte.
Ej värt
Köpte denna pga tidigare omdömen. Är inte alls så bra som den utger sig för att vara. Försökte göra rent på en stol, blev värre. Nu får jag knappt bort det katthår som finns på stolen.
Absolut inget fel på pälsborttagaren
Absolut inget fel på pälsborttagaren. Men du kan köpa produkten hos Temu för 30:-. Det enda som skiljer är Nordklivs logga, som saknas på Temus pälsborttagare, i övrigt helt identiska.
Leveranstid
Har nu väntat i 16 dagar på varor som påstås ha funnits i lager. Varorna har skickats från Kina och har legat i Danmark över en vecka. Avråder starkt från att handla från detta företag. Ni kommer även bli mailbombad men några varor ko mer inte.
Varning, Kinesiskt!
MYCKET OSERIÖST. De anger att varorna skickas från Sverige men de skickas med långa leveranstider från Kina. Man kan själv bli tvungen att betala importmoms (som då tillkommer utöver priset de angett) och ev. returfrakt får man själv stå för. De har visserligen registrerat ett svenskt aktiebolag men resten är bluff.
Varning!
Kinesiskt företag som uppger sig vara Svenskt. Långa leveranstider typ 14 dagar och samma produkter som på Temu eller Alliexpress fast 4 ggr dyrare.
Varning!
Fungerade superbra!
Vad roligt med en produkt som fungerar riktigt bra, till och med över förväntan! Lätt att använda och håret rullar ihop sig till korvar från mattan. Gjorde hela vardagsrumsmattan på några minuter så gör inget att skaftet är lite kort. Rekommenderar verkligen till alla som har hund/katt och mattor eller soffor 🙂
Var framme i brevlådan på 5 dagar!
Skickas från Kina
Beställde och trodde verkligen detta skulle skickas ifrån Sverige men kort efter fick jag ett spårnings mail där det står det skickats ifrån Kina.
Ingen info om längre leveranstid osv.
Riktigt besviken då jag kände mig väldigt lurad av informationen på hemsidan.
Har en Siberian husky och en svart…
Har en Siberian husky och en svart soffa. Beställde en borste från Nordkliv. Så nöjd, lätt att använda, tar alla hår från soffan, och lätt att förvara eftersom den är liten. Då nöjd och rekommendera denna varmt.
Äntligen! Hemmet fritt från katthår på några minuter💁🏼♀️
Äntligen en produkt som håller vad som utlovades i reklamen🤩.
Köpet och leveransen funkade väldigt bra och smidigt🙏.
Kan verkligen rekommendera ett köp hos Nordkliv🤗.
Perfekt på soffa, fåtölj & matta
Har två långhåriga hundar som gör att soffa, fåtölj och matta måste dammsugas ofta (hundarna får vara på alla tre). Rätt krävande att dammsuga dessa så något vi gör mer sällan än vi borde. Testade Nordklivs borste nyss och fick bort typ all päls orimligt snabbt. Är otroligt nöjd! Rekommenderar varmt!
It works as advertised
The product came a bit late, but it was worth the wait. It works as advertised. I have 3 cats. I used it on couches and even on carpets. It does a good job and it's easy to use. So far I am happy with the quality of the product and I don't think it will break very easily, but time will say.
Lätt att få bort päls på soffdynorna
Lätt att få bort päls på soffdynorna, även utan att ha fuktat tyget först.
Doświadczenie Trustpilot