Har ikke prøvet deres produkter, men overvejede det, hvorfor jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Blev spammet med mails dagligt. Da jeg ville afmelde igen, fik jeg tilbuddet om, at modtage 1-2 mails om m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Jeg plejer aldrig og lave anbefalinger men Nordicshape fortjener så meget ros. Virkelig god service. De svarede hurtigt tilbage på Mails. Sendte en ny maskine til mig med det samme. Da den jeg havde... Zobacz więcej
Da der manglet en ledning til mit cellulitis apparat, kontaktet jeg firmaet. Super service og sødt personale. Sendte en ledning, men ikke nok med det de lavet en reduktion i prisen. Vil absolut... Zobacz więcej
Havde bestilt en cellusmooth massageapparat , den gik desværre i stykker. Kontaktede kundeservice og de var hurtige til at svare og fik tilsendt ny maskine samme dag. Det kalder jeg for god service �... Zobacz więcej
NordicShape er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til at reducere cellulite og appelsinhud. Vores hovedprodukt, CelluSmooth, kombinerer varme, gua sha og cupping for at forbedre blodcirkulationen og øge lymfedrænagen. Vi prioriterer høj kvalitet og kundetilfredshed og sikrer en tryg og problemfri købsoplevelse.
Kompagnistræde 21, 1208, København K, Dania
Odpowiada na 89% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
God service ved bestilling, fik alt jeg bestilte - let og gennemskueligt.
Godt produkt, der virker som det skal.
Dejligt
Jeg havde håbet på et godt køb. Den sorte strømpebuks lever op til det meste, men den brune ser ud som en helt anden nuance end forventet og klæder mig slet ikke. Det tog flere dage at få svar fra jer, og først efter jeg rykkede to gange, fik jeg en løsning. Foden på strømpebukserne er så bred, at jeg næsten ikke kan få dem ned i mine normale sko, og syningen føles hård. Tror faktisk kun jeg kan bruge dem, hvis jeg klipper fødderne af og laver dem til leggings.

Odpowiedź od Nordic Shape ApS
Super nem at betjene. Har brugt den en uge nu og kan mærke der sker noget. Ser frem til at resultaterne bliver synlige og er sikker på det kommer. Glædelig jul🎄
Virker super godt og passer til beskrivelsen.
Har købt en til min kæreste. Hun er virkelig vild med den! God service og gode resulater. Tak for et godt produkt.
Super hurtig levering..🤩
Har kun fået den brugt lidt endnu, men den suger sig fast og kan ikk få den fri uden at skulle slukke for den. Da det gør ondt. Men regner med at det bliver bedre jo mere jeg får den brugt..😍
Super hurtig levering og indtil videre virker det super godt ! Spændt på resultater men god kvalitet og nem at bruge !
Fantastisk service. føler helt sikkert den virker og da jeg pludselig havde problemer med at oplade blev det taget seriøst og en ny blev sendt allerede samme dag. Super sød kundeservice!
Jeg får ikke brugt den flittigt nok, MEN måske føles min hud mere jævn. I hvert fald er den meget sensitive/ ømhed fra især ydersiden af både lår/hofte og yderside af overarme forsvundet.
Jeg gav CelluSmooth i gave til min mor - og hun elsker den. Det tydeligt at se store forskelle🙌🙌
Derudover var det virkelig hurtig levering. Kom på kun 2 dage
Jeg havde et problem med batteriet. Fik hjælp med det samme og et nyt produkt tilsendt omgående. Venlig og hurtig service. Meget glad for produktet
Jeg får ekstremt mange blå mærker af at bruge apparatet og det tager ml. 3 og 4 uger før mærkerne forsvinder.
Det er meget voldsomt at se på og det gør at jeg slet ikke har haft mod på at bruge apparatet jævnligt.
Jeg er opmærksom på, at det anbefales at man starter blidt og ikke skruer helt op for sugestyrken, men hvis den er under næsthøjeste niveau mærkes der ikke noget sug overhovedet og det har næppe nogen effekt bare at køre apparatet hen over huden.
Da jeg derfor ikke har kunnet bruge det regelmæssigt, har jeg heller ikke mulighed for at bedømme om det virker, men min oplevelse med det er desværre udelukkende negativ.

Odpowiedź od Nordic Shape ApS
Egentlig kan jeg jo ikke give 5 stjerner, da jeg kun har brugt produktet i 14 dage. Men det tegner godt. Jeg kan allerede se stor forskel på min mave, og noget forskel på lår. Arme har ikke givet resultat endnu, og dog alligevel, så virker det som om, de små knuder i fedtvævet er ved at forsvinde. Jeg er spændt på, hvor langt jeg kan komme med mine (næsten) daglige behandlinger.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.