Oceniono na 2 z 5

Har ikke prøvet deres produkter, men overvejede det, hvorfor jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Blev spammet med mails dagligt. Da jeg ville afmelde igen, fik jeg tilbuddet om, at modtage 1-2 mails om m... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg plejer aldrig og lave anbefalinger men Nordicshape fortjener så meget ros. Virkelig god service. De svarede hurtigt tilbage på Mails. Sendte en ny maskine til mig med det samme. Da den jeg havde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Da der manglet en ledning til mit cellulitis apparat, kontaktet jeg firmaet. Super service og sødt personale. Sendte en ledning, men ikke nok med det de lavet en reduktion i prisen. Vil absolut... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde bestilt en cellusmooth massageapparat , den gik desværre i stykker. Kontaktede kundeservice og de var hurtige til at svare og fik tilsendt ny maskine samme dag. Det kalder jeg for god service �... Zobacz więcej

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

NordicShape er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til at reducere cellulite og appelsinhud. Vores hovedprodukt, CelluSmooth, kombinerer varme, gua sha og cupping for at forbedre blodcirkulationen og øge lymfedrænagen. Vi prioriterer høj kvalitet og kundetilfredshed og sikrer en tryg og problemfri købsoplevelse.

4,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 89% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk fra dem her Jeg har…

Hold jer langt væk fra dem her Jeg har bestilt et produkt fra deres hjemmeside, jeg har hverken fået ordrebekræftelse eller noget som helst
I 3 dage har jeg skrevet til dem, men ingen retur svar nu har jeg lavet en indsigelse i min bank for de har trukket pengene men jeg har intet fået eller hørt fra dem

12 grudnia 2025
Logo Nordic Shape ApS

Odpowiedź od Nordic Shape ApS

Hej Jesper

Tak fordi du tog dig tid til at skrive — og vi er virkelig kede af, at du har fået denne oplevelse. Det er bestemt ikke den fornemmelse, vi ønsker at give 💛

Vi vil gerne nævne, at vi har svaret på alle dine mails, men kan desværre se, at nogle svar muligvis er havnet i spam/uønsket post. Det beklager vi meget, hvis det har skabt usikkerhed.

Vi kan se, at din ordre er afsendt og er på vej, men den er desværre blevet forsinket ca. 2 dage hos DAO, som i øjeblikket har ekstra travlt pga. juleperioden. Det er selvfølgelig frustrerende, og det er vi oprigtigt kede af.

Din pakke er altså undervejs, og vi holder øje med den. Skulle du hellere ønske at annullere og få pengene retur, hjælper vi dig selvfølgelig gerne med det samme.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Nordic Shape Kundeservice

Oceniono na 5 z 5

Har altid været ked af mine ben

Jeg har altid fra jeg var meget ung døjet med tunge og trætte ben.

Jeg bruger maskinen hver dag med den lækre olie der fulgte med.

Jeg oplever en følelse af lettere ben.

Cellulite har jeg, men er ikke problemet jeg vil bekæmpe.
Det er dog en fordel at det mindskes.

11 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Synes produktet virker til at fungere

Synes produktet virker til at fungere, og har haft en god oplevelse med bestilling og fragt. Jeg havde kun bestilt selve maskinen uden olie og fik alligevel olien med i pakken, helt uden at have betalt for den! Virkelig fornemt! Huden skal klart vende sig til følelsen, men er positivt overrasket indtil videre! Glæder mig fortsat til at bruge den og se tydeligt resultat.

9 grudnia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej