Vi har været en tur i Østrig, og boet på Sportshotel RADSTADT. Super lækker oplevelse, kæmpe pool i haven, og rigtig flotte omgivelser, bortset fra en Kirke lå lidt tæt på os, som startede li... Zobacz więcej
Tur til Elisefarm,Sverige 6-7/7-26. Dejlig tur gennem Nordic Golfers. Frederik hjalp os med arrangementet, og det var fint. Dejligt hotel ved golfbanen.
I år som i fjor leverer Mads Hermansen i NordicGolfers. Han er trivelig, serviceinnstilt og ordner alt etter våre ønsker. Responstiden er meget rask og han følger opp det som trengs pluss at han komm... Zobacz więcej
Pga. Impulsiv golfrejse tog vi kontakt til Mads ved NordicGolfers. Han anbefalede Treudelberg golfhotel. Han fik hurtigt bestilt en rejse og han fik booket gode tee-times trods sen bestilling. Det va... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
NordicGolfers.com er Nordens største golfsite og vi hjælper dig med golfrejser til hele verden. Vores stærke team deler alle en fælles passion for golf og et ønske om at give dig den bedste oplevelse, når du har brug for hjælp til din golfrejse. Gør som +22.500 andre og følg os på Danmarks største Facebook side for golf og golfrejse: www.facebook.com/nordicgolfers www.instagram.com/nordicgolfers_travel • Ingen fordyrende mellemled • Personlig kundeservice • stiftet i 2007 • MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN #3356
Kirsten Kimers Vej 20, 2300, København, Dania
- +45 2441 2240
- service@nordicgolfers.com
- nordicgolfers.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Tilbakemelding etter fantastisk flott golf-reise til Hua Hin, Thailand. tok kontakt med Nicholas Wolff Roed…
Vi tok kontakt med Nicholas Wolff Roed i NordicGolfers(NG), med ønske om et tilbud på golf-reise i Hua Hin. Vi presenterte for han spesifikke ønsker om fra dato til dato, antall greefee, og vårt ca. budsjett. Tilbudet vi fikk tilbake var, godt spesifisert og detaljert beskrevet. Vi takket ja, og kan i ettertid gi vår beste anbefaling for et samarbeid med NG på golfreise. Denne siste opplevelsen (5.-19. januar 2026)var om mulig ennå bedre enn, den vi erfarte til Gardasjøen i november 2025. Vi kommer garantert tilbake for nye golfreiser.
Rigtig god service fra A-Z
Rigtig god service fra A-Z - og tak til Mads Skole for god behandling.
Mads er en rigtig god sparringspartner
Mads gjorde at vi fik det arrangement vi gerne ville have. Alt blev rettet til undervejs.
Rask og informativ tilbakemelding på vår booking.
Rask og informativ tilbakemelding fra Mads Skole. Diverse spørsmål ble hyggelig imøtekommet og fikk god informasjon knytt til vår booking og tilhørende booket golfaktivitet.
Jag fick fantastisk fin hjälp av Mads…
Jag fick fantastisk fin hjälp av Mads när vårt önskade hotell var fullbokat. Allt fixat till bra pris på ett kick. Otroligt mycket smidigare än att sköta allt själv.
Gott helhetsintryck
Bra teetimes. Möjlighet att få välja en bana utanför anläggningen. Trevligt bemötande. Helpensionen. Inomhuspoolen med spaanläggning.
snabb leverans från företagets…
snabb leverans från företagets medarbetare samt engagemang
Fik rigtig god vejledning og hjælp af…
Fik rigtig god vejledning og hjælp af Mads Skole. Hurtig betjening. Oplevelse i top.
Fantastisk service
Vi tog kontakt til NordicGolfers for at undersøge mulighederne for en tur sydpå uden præcist at vide hvad vi ledte efter. NordicGolfers var utroligt hjælpsomme og kom med et tilbud til os, som vi ikke kunne sige nej til. Super service og hjælpsomhed hele vejen igennem.
Super god service af Mads skole og…
Super god service af Mads skole og hurtig respons
Så alt i alt super godt benarbejde
Hurtig kontakt og opfølgning af Mads…
Hurtig kontakt og opfølgning af Mads Skole, god vejledning og hurtig tilbagemelding på booking.
God dialog og fleksibilitet i forbindelse med ophold som gave
Rigtig god kommunikation. Hjemmesiden er nem og forståelig.
Ønskede at købe et gavekort til et ophold hvilket ikke var helt ligetil, men i dialog med Jess fandt vi en rigtig god løsning.
Værdsætter den grad af fleksibilitet og fokus på en god løsning.
Dialogen foregik over email da jeg er bosiddende i udlandet og der blev svaret hurtigt og professionelt på alle mine spørgsmål.
Super god oplevelse👍
Helt i top!
Helt i top!
Efter bare 2 dage var der arrangeret en tur til Sverige i sommer, for 10 deltagere.
Mads Skole har været fremragende. Fik lidt input til hvad vi ønskede, og ramte let(hole in one) i 1. forsøg. Vi har før, været afsted i Sverige, med stor hjælp fra Nordic Golfers. De har styr på tingene.
God service og god oppfølging av svært…
God service og god oppfølging av svært hyggelige Mads Skole :-) Ordnet oss en fin golfpakke på "Hvite Klit" og vi gleder oss veldig !!
Tak til NordicGolfers
Tak til NordicGolfers, super betjening,super service 👍😀
Kan varm anbefales
velfungerende golfrejse til smuk destination
Nytårsgolfrejse til til Korineum Golf & Beach Resort på Nordcypern. En udfordrende og velholdt bane med utrolig smuk udsigt over bjerge og hav. Store luksus værelser i separate bygninger ud til golfbanen med udsigt til citron træer og hav. fin forplejning og meget service minded personale. Det levede i høj grad op til vores forventninger og rejsebestillingen gik som altid glat.
Eneste ting, der trak lidt ned, var akustikken i restauranten, svingende internetforbindelse og den lange transporttid.
En god start
Allerede ved bestillingen af en golfrejse tegner det sig til at blive en god golftur. Mads Skole har formået at indfri vores ønsker til tee - tider m.m. og mulighed for at spille på 3 forskellige baner. Mads er god til at vejlede og man mærker at han er dedikeret.
Jeg kan varmt anbefale andre golfere at bruge NordigGolfers. Leif Tagesen
Mads är bra och trevlig att ha att göra…
Mads är bra och trevlig att ha att göra med. Han lämnar snabba besked.
Det er altid en fornøjelse at bestille…
Det er altid en fornøjelse at bestille sin golftur med jer og vi får verdens bedste service af Mads Hermandsen, ham skal i være stolte af, at have i jeres Team
En fantastisk førjuls golftur til herlige Belek
På veldig kort frist la NordicGolfers.com ved Nicholas Woff Roed opp en kjempefin førjuls golftur til oss til herlige Belek. Vi bodde på Kaya Belek, som er et av de mellomstore hotellene der, og spilte 6 runder golf på 4 forskjellige baner på seks dager. Det ble en fantastisk opplevelse for oss. Alt var godt tilrettelagt, og Laura Golf stod for all transfer og service der nede. Vi ble imponerte over den servicen som Laura Golf viste. Vi spilte tre runder på Kaya Palazzo GC, og en runde på følgende baner; National, Carya og Robinson Nobilis. Carya ble spilt i flomlys, som er en unik og fantastisk opplevelse. Alt gikk helt friksjonsfritt hele uken. Det eneste man skal huske på når man reiser så sent på året, er å at enkelte servicepunkter stenges ned for sesongen. I vårt tilfelle var det hovedrestauranten. Allikevel fikk vi all den maten og drikke vi hadde behov for, men en kunne bli litt matlei. Alt i alt en tur til terningkast 5,5.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.