Super happy with my experience. Dice came in a more the reasonable time. They look splendid can and most likely will be using their services again
De har et stort udvalg af enormt fede ting. De kan levere hurtigt og checket. Hvis først en fejl er på noget, så klarer de også den. De sender sågar en lille slikpose med som fortjeneste. Storartet he... Zobacz więcej
Overall good site with nice sets of dice. My first purchase was a bit of a miss from their end though, waited almost 2 weeks and got the wrong set. I ordered the Orange Dice Set but when it arr... Zobacz więcej
Jeg købte et terning sæt der hed Frosted Sharp Dice. På billederne på hjemmesiden var farverne væsentligt klarer og mere fremtrædende end i virkeligheden. Hvis jeg havde vist farverne var så matte... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
en ødelagt terning
jeg købte en terning af nordicdice da jeg var på comiccon første gang jeg slog med den gik den i stykker (den var af glas) så skrev jeg bare for at advare dem om at det kunne ske men de skriver tilbage inden for fem minutter og sige det var de meget kede af at høre også om de kunne hjælpe med at finde dem samme på deres lager det kunne de desvære ikke men jeg fik så en anden 5 stjernet servis her fra
De har et stort udvalg af enormt fede…
De har et stort udvalg af enormt fede ting. De kan levere hurtigt og checket. Hvis først en fejl er på noget, så klarer de også den. De sender sågar en lille slikpose med som fortjeneste. Storartet hele vejen rundt.
I got the dice
Kan ikke finde ud af at svare på mails…
Kan ikke finde ud af at svare på mails - så ved man hvor man IKKE behøver handle.
Super happy with my experience
Super happy with my experience. Dice came in a more the reasonable time.
They look splendid can and most likely will be using their services again
Terningerne er meget flotte og…
Terningerne er meget flotte og leveringen var fra dag til dag
Snabb leverans
Horrible service
Horrible service, I ordered my dice in late December, and only in the beginning of February did I get an email saying that it was on the way, I then have waited an additional 2 weeks, and they have still yet to arrive, I have tried to get in contact, but their systems also are terrible. Would heavily recommend not ordering here
Glad
Det hele var godt. Bortset fra at jeg ikke kunne se hvar langt pakken var på den hjemmesider der blev henvist til.
Billed matcher ikke virkeligheden.
Jeg købte et terning sæt der hed Frosted Sharp Dice.
Hvis jeg havde vist farverne var så matte som de er, havde jeg købt andre terningerne.
Leveringstid var dog i top 👍
Trevlig personal, inga problem.
Trevlig personal att snacka med, bra behandlings tid på ordern.
Did nor receive my order.
Did nor receive my order.. and the company did not answer me when I contacted them about it.
Vil ikke anbefale Nordic Dice
Vil ikke anbefale Nordic Dice. Pakken var lang tid om at ankomme og de terninger jeg havde købt, så anderledes ud end dem på hjemmeside og virkede enormt billigt produceret. Derudover er returnering besværligt. Jeg køber ikke fra Nordic Dice igen.
Generelt rimelige priser og hurtig…
Generelt rimelige priser og hurtig levering.
Terninger og minis er også af god kvalitet i min optik.
Desværre fik jeg en anden miniature end jeg synes jeg havde valgt, men for det nok til at matche min DND setting alligevel:)
Bra kundservice
Snabb leverans och pålitligt!
Do not use
Do not use. Scamming possibly. Want me to pay £50 to pick up parcel, would my items even be in there. This wasn't communicated to me at all at check out of during purchase etc. spent over £200.
Fine produkter og god service
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.