Oceniono na 1 z 5

Jeg nåede desværre ikke at afhente min pakke, hvilket naturligvis var mit eget ansvar. Pakken blev derfor returneret til virksomheden, hvilket Bring har bekræftet. Jeg har siden skrevet tre mails... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Opdatering: blev kontaktet af Simon og har fået styr på nedenstående. 👍🏼 Fik leveret en forkert vare jf. ordreseddel. Har skrevet 2 mails - intet svar om retur muligheder. Og har ringet på op... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Spellara – udfordringer undervejs, men sagen blev løst tilfredsstillende Jeg købte Secret Hitler hos Spellara tilbage i maj. Da vi endelig tog spillet i brug, viste det sig desværre, at polic... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og super service. Jeg bestilte et spil, som kom hurtigt og uden problemer. I juletravlheden fik jeg ved en fejl bestilt det samme spil igen to dage senere. Jeg opdagede fejlen morgen... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z zabawkami
  2. Sklep z grami
  3. Sklep z podarunkami
  4. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Spellara er en dansk webshop, der kombinerer kreativitet, funktionalitet og kvalitet. Vi tilbyder både spil, hobby og nørdede produkter – og smarte løsninger til opbevaring, organisering og indretning, hvor moderne 3D-print gør en reel forskel i hverdagen. En del af vores sortiment består af 3D-printede produkter, designet med fokus på praktisk anvendelse, pladsudnyttelse og æstetik. Det kan være alt fra organiseringsløsninger og funktionelle accessories til specialdesignede produkter, der ikke findes som standard. Hos Spellara lægger vi vægt på: Gennemtænkte og brugbare løsninger God kvalitet og flot finish Hurtig og pålidelig levering Ærlig og personlig kundeservice Vi brænder for både de nørdede universer og de smarte, funktionelle løsninger, der gør hjemmet, hobbyen eller arbejdspladsen mere overskuelig og inspirerende. Din feedback betyder meget for os, og vi bruger den aktivt til hele tiden at forbedre både produkter og kundeoplevelse.

4,0

1 gwiazdka

Odpowiada na 41% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

endnu ikke modtaget

Vi har købt et spil d. 29. marts som vi hobede at skulle spille i påskeferie.
den 30. marts fik vi en besked om at spillet var på vej, men når vi tracker det har bring ikke modtaget det endnu.

Vi har derfor i dag skrevet en mail om at vi ønsker at annullere handlen (Ordre #7259) vi håber at vi hurtigt får vores penge igen, som blev trukket med det samme.

mvh Maybritt

11 kwietnia 2026

Hej Maybritt,

Vi har været i kontakt med dig og refunderet beløbet efter pakken desværre blev væk for Bring. Det er super ærgerligt, men også vigtigt at pointere at vi har reageret inden for en time af din henvendelse og kom med en løsning, med det samme.

Hav en god dag.

MVH

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte Azul Crystal expansion (hvor…

Jeg købte Azul Crystal expansion (hvor man får 4 overlays)
Men i pakken var der kun 1 overlay!!!

5 kwietnia 2026

Hej Morten,
Det vil vi altså meget gerne hjælpe dig med. Desværre har vi ikke hørt fra dig før denne anmeldelse, men det er da klart, der må være sket en fejl og den retter vi som sagt meget gerne op på.

Send gerne en mail til:
Kontakt@spellara.dk

Så finder vi en løsning =)

God dag!

MVH

Intet svar på refusion

Jeg har siden skrevet tre mails for at anmode om en refusion, men har ikke modtaget noget svar – på trods af at virksomheden oplyser, at de bestræber sig på at svare inden for 24 timer. Det er nu næsten 4 uger siden min første henvendelse angående den bestilling, jeg afgav i februar.

Der bliver heller ikke taget telefonen, og mine mails forbliver ubesvarede. Jeg ønsker derfor at få mine penge retur og skriver denne anmeldelse i håb om at få et svar.

14 lutego 2026

Salg af Kopivarer!!!

Spillene der sælges på denne side er de tydeligste kopivarer!!! Købte 2 UNO spill hvor kortene og farverne på ingen måde lever op til UNOs standard.

28 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Spellara kører med radiotavshed ved reklamation

Jeg har købt udvidelser til et spil hos Spellara, som tydeligt ikke var originalt, da de nye kort ikke havde samme farve eller overflade som det originale. Dette reklamerede jeg naturligvis over til Spellara og til at starte med var der god og hurtig kommunikation omkring det. Det er nu over en måned siden jeg blev lovet nye originale erstatninger og der er TOTAL RADIOTAVSHED fra Spellara. Så jeg kan på nuværende tidspunkt på INGEN MÅDE anbefale folk at købe herfra.

22 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Da der var fejl på mine vare

Da der var fejl på mine vare, er jeg blevet lovet at få pengene retur. Men jeg har hverken fået mine penge tilbage eller kan få fat i nogen medarbejdere. Vil ikke anbefale at købe noget fra denne hjemmeside!

20 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

Bears vs Babys...

Jeg fik mit Bears vs Babys, det er til er en tydelig kopi vare. Pelsen fælder og selve æske, kortenes print og spillemåtten er ikke i nærheden af den kvalitet jeg ellers har har spillet med før.
Så jo, leveringstid var god, det hele er der. Men kvaliteten er lidt off.

25 lutego 2026

Hurtig respons tid

Jeg fik et spil i julegave af min mor, som hun købte fra Spellara. Da jeg pakkede spillet ud manglede der et kort. Tror det har været en fejl fra producentens side. Da jeg skrev til dem svarede de med det samme og sendte et nyt kort til mig. Synes det var ret god service, derfor får de 4 stjerner af mig.

30 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Produktet lever ikke op til…

Produktet lever ikke op til forventningen, har på mail fået dette svar af Simon "
Jeg synes ikke din attitude er én, der er værd at gøre en ekstra service for. Med din tilgang har du sikret dig en ringere service end sædvanligt. Det kan du tænke lidt over."
Pga man klager over et produkt, som de jo ikke selv laver derfor et angreb på produktet og ikke dem som firma🥴 det lader også til min tidligere anmeldelse på trustpilot er væk?
-----------
Tak for svar Simon jeg ser frem til svar på min seneste mail til jer ang mit ønske om at gøre brug af min fortrydelsesret.
Tænker det selvfølgelig sker lige så hurtigt som du svare her😁
Rigtig god Jul 🥳
Thomas

15 grudnia 2025

Hej Thomas,

Jeg havde selvfølgelig også regnet med at få en dårlig anmeldelse herinde - men det er nu engang okay, når omstændighederne er som de er.

Du startede med at sende en mail med en klage over en Stretch Monkey som ikke levede op til jeres forventninger - den var gået i stykker. Det beklagede jeg og skrev at vi selvfølgelig ville sende en ny. Dertil svarede du, at du "selvfølgelig ikke ville have en ny, da produktet ikke lever op til den standard vi ønsker til vores barn. Så bare pengene tilbage tak".

Herefter forklarede jeg, ganske pænt, at det desværre ikke er muligt at få pengene igen ved et defekt produkt - bare sådan - men at vi gerne ville ombytte. Det syntes du var ringe service. Derefter skriver du; "Men i sender bare en ny og så returnere jeg den når den helt sikkert også går i stykker da produktet jo ikke er egnet til det det skal kunne 👍"

Dertil svarer jeg ganske rigtigt at din attitude ikke er én, jeg har lyst til at give en EKSTRA service, udover det som vi normalt yder og som ligger inden for lovgivningen. Og det holder jeg absolut fast i.

Nu skriver du så her at det blot er fordi, du har klaget over et produkt og ikke firmaet. Nuvel - folk kan heldigvis læse selv, hvordan du har ageret. Din måde at fare frem og kræve ekstra service fordi... ja, hvorfor egentligt? Bare fordi, det synes du åbenbart du ska' ha'. Men når man agerer som du gør, så får man altså ikke noget ekstra ;-)

Vi kan ikke fjerne eller afvise anmeldelser på Trustpilot. Er det sket, så er det Trustpilot, der har afvist eller fjernet den. Måske grundet indholdet. Det kunne man jo godt tro ;-)

Hav det herligt, Thomas. Her bliver du ikke savnet.

Simon

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej