Hold jer væk.. Du får ikke dine penge retur. Forsendelsen til de kopi produkter fra Kina man får, koster over 500kr. Han/de er ikke cvr registreret. Man får den samme respons tilbage på de her anme... Zobacz więcej
Nordic Aarhus
FUP virksomhed hvor alle AI svar kommer fra en EMMA SMIT og pengene kommer IKKE retur og varerne er det værste L--T Ingen personlig besvarelse. Ingen returpolitik - de beholder varerne du sender... Zobacz więcej
ren fup - hold jer langt væk!!!!! giver sig ud for at sælge mærkevarer fra Danmark , viser sig at være kopivarer fra Kina. telefonnr til kundeservice eksisterer ikke. skriver fuld returret , men k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Inni użytkownicy przeglądali również
Køb ikke
Har modtaget 3 par shorts, langfra som beskrevet. Ikke billige, men de røg direkte i skraldespanden

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Hold jer langt væk fra dette firma
Hold jer langt væk fra dette firma! Varerne jeg modtog ligner noget billigt bras direkte fra Temu, og kvaliteten er helt i bund. Når man forsøger at returnere, er det nærmest umuligt at få sine penge tilbage. De henviser til nogle returneringsretningslinjer i deres mailkorrespondance, som slet ikke fremgår af deres hjemmeside – altså ren vildledning.
Som “kompensation” forsøger de at lokke utilfredse kunder til at købe mere af deres kineser-skod ved at tilbyde rabatter i stedet for reel tilbagebetaling.
Jeg føler mig snydt og vil stærkt advare andre: Nordic Aarhus er nogle platugler – hold jer langt væk!

Gør hverdagen lettere
Nem side at navigere, og jeg fandt hurtigt det jeg skulle bruge.

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Køb ALDRIG hos dette BONDEFANGERFIRMA.
Køb ALDRIG hos dette BONDEFANGERFIRMA.
Jeg havde meget store forventninger til firmaet, da de vendte tilbage pga af ovenstående anmeldelse: BONDEFANGERFIRMA her på Trustpilot...
Men AK NEJ, de ville bare tilbyde mig 70% rabat ved køb af næste kjole. Sååå flot :(
De kan slet ikke forstå, at jeg kun vil have byttet kjolerne og ikke hoppe på limpinden...
Hold nu "Fæst" hvor er de inkompetente.
Nu er jeg tvunget til at beholde de alt for store kjoler og så vil jeg lave pudseklude af dem, da kjolerne intet er værd for mig.
Alle billederne hos firmaet er Photoshoppet.
MØG FIRMA

Hvis jeg kunne have givet 0 ⭐️
Hvis jeg kunne have givet 0 ⭐️. Så havde jeg gjort det. Produkterne er slet ikke hvad de fremstår som og der skal returneres til Kina som koster en bondegård. Lad være med, at køb fra dem.

Slet ikke tilfredsstillende.
Slet ikke tilfredsstillende.
Jeg har nu ventet på mine vare i 23 dage og da jeg kontakter selskabet får jeg af vide, at de intet har med det at gøre når det er afsendt - Så ikke deres ansvar.
Her køber jeg ikke igen !

Snydt efter noder
Købte et par sko 1. september. Skoene er ikke kommet. Går man ind og kigger så er firmaet tilsyneladende under afvikling. Ringer man til deres kundeservice siger telefonen bare dut - dut- dut. Fupfirma fra Storbritannien!

Dårlig
Dårlig service. Modtog en vare, hvor mærket i nakken var klippet af. Billigt skrammel fra Kina, som vi betalte alt for meget for. Man kan så få lov til at sende varen retur til Kina for mange penge.
Absolut IKKE pengene hver.
Kan ikke anbefale at købe hos dem.

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Fup fup fup - Varerne lever ikke op til det de…
Varerne lever ikke op til det de skriver på hjemmesiden. Jeg er virkelig ked af at jeg ikke tjekkede trustpilot først. Jeg prøver at returnere mine varer men er bange for det ikke lykkedes. DET ER FUP!

Gode materialer
Har brugt det under sport, og det fungerer rigtig godt.

Kina skrammel !
Køb ikke noget her - bestilte og betalte for 6 polo shirts- kun 5 er kommet - og at det kommer fra Kina meldte historien ikke noget - KØB IKKE NOGET HER

Svindel
Jeg forstår ikke hvorfor de ikke er kommet for retten endnu?!? De sælge jo falske varer og laver falsk vare reklamation.
Jeg har fundet nogle af de præcis samme varer på den app der hedder Shein.
Kan desværre ikke indsætte billeder af det.

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Rykkede for min vare d 29/8 fra 8/8-25…
Rykkede for min vare d 29/8 fra 8/8-25 Hej Nordic-aarhus.dk Hvor bliver min ordre af ????? -
Så modtog jeg en pakke 5/9, skulle være et par fede shorts, men modtog et par kinesiske garbedine shorts som ikke havde med virkeligheden at gøre på det jeg bestilte, skulle have været et par fede kakifarvet cowboy shorts, de er så dårlig kvalitet at de er selvantændlige. køb aldrig her fup og svindel.

Fup firma!
Fup firma!! Køb ikke noget derfra. Vil returnere en bluse til min søn da den ikke passer - retur adresse er i Kina og vil koste ca 500,- (blusen koster 320,-) dog tilbydes jeg 20% rabat på næste køb - som om😅. Fup fup fup.,,
Efter dette opslag, tilbyder de nu 70% rabat på næste køb - det jo fuldstændig useriøst.

Levering lige til døren
Jeg fik rabatkode efter mit køb, hvilket var en fin overraskelse.

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Min mand har bestilt en trøje for…
Min mand har bestilt en trøje for læææænge siden men aldrig modtaget noget. Han har prøvet at ringe men opkaldet går ikke igennem. Tænker han er taget med bukserne nede af et svindel firma som svindler alt og alle.
Man kunne også fristes til at tro at de få gode anmeldelser er falske og evt skrevet af dem selv eller nogen de kender

Bar hold jer lang væk
Bar hold jer lang væk! Vil ønske jeg lige havde læst trustpilot inden!!! De skal bare sende mig mine penge tilbage....

Odpowiedź od Nordic Aarhus
Hold jer væk da det er en scam
Hold jer væk da det er en scam. Jeg fik en helt anden produkt end jeg bestilte. Jeg fik tilbudt 20% rabat på mit næste køb som undskyldning 😡🤬😤

KØB IKKE noget her
KØB IKKE noget her - det er et svindlerfirma. Gennemskuede desværre ikke at det Kinaskrald af den ringeste kvalitet de sælger og da jeg henvendte mig og klagede fik jeg tilbudt 20% rabat på mit NÆSTE køb - AS IF…

vildledende svar
Firmaet skriver, at de er "virkelig kede af at høre om min oplevelse" og beder mig sende en e-mail, så vil de undersøge sagen. Det har jeg gjort og ikke hørt mere. Svaret er et robotsvar, som sendes til alle, der brokker sig. Det er et fup-firma.
Lars