Zooca Danmark (tidl. Nordfolk) Recenzje 404

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Det er ikke kun et fantastisk produkt. Det er også en helt fantastisk kundeservice! Top karakter fra en mangeårig tilfreds kunde 🤩

Oceniono na 5 z 5

Super godt produkt fra det rigtige sted i fødekæden. Kan godt lide, produktet ikke behøver at blive raffineret. Jeg har altid været skeptisk over for markedets fiskeolie i kapsler, har ikke haft lyst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Et af de få firmaer der ikke kontakter en når man eks holder en pause i leveringen hvilket bare er dejligt Hurtig levering så Max stjerner herfra

Oceniono na 4 z 5

Service i top, abonnement med automatisk levering af Zooca, når det er tid til opfyldning, fungerer bare.Pillerne er som regel lugt- og smagfrie, ikke ligesom andre fiskeolier hvor man hver gang får d... Zobacz więcej

1. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Hos Zooca Danmark (tidl. Nordfolk) er vi besat af miljøskånsom og naturlig -kosttilskud, og den planet vi sammen skal passe bedre på. Derfor er vi også super stolte over at kunne formidle vores naturlige kosttilskud - Zooca® Original. Zooca® Original er en ny generation omega-3 fra plankton. Den består udelukkende af et lille dyreplankton fra Nord-Norge, kommer i sin naturlig form og er uraffineret. Zooca® Original er udvundet af plankton og ikke fisk. Produktionen er helt naturlig og bidrager ikke til overfiskeri, ulovlig fiskeri eller negativ påvirkning af havet og dets økosystem. Vores kosttilskud indeholder bla. syv omega-3-fedtsyrer, en algebaseret D-vitamin og antioxidanten Astaxanthin. Vores kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål på tlf: 3151 6234 mandag – fredag kl. 10 -14:00 og på mail: info@zooca.dk. Du kan se meget mere info ved at besøge: https://www.zooca.dj

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 4 z 5

Kapsler med Omega-3-holdig olie der…

Kapsler med Omega-3-holdig olie der ikke er lavet på fisk, men alger. Meget den samme oplevelse som at spise fiskeoliekapsler, de smager ikke at noget, men skulle være sunde. Især hvis du ikke spiser fisk til hverdag. Leveret til døren og i relativt ny-fremstillet tilstand, dvs. ikke-oxideret (m.a.o. ikke-harsk). Et kosttilskud til hjernen, og generelt sundt og godt. Jeg er tilfreds med produktet.

21 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Nogle fantastisk gode piller for især…

Nogle fantastisk gode piller for især mit syn da jeg nu har smidt brillerne og kan se normalt igen uden, jeg tager 2 piller om morgenen og en aften så prøve pakken er snart brugt så om en uge må i godt sende den store pakke på abbonement så jeg kan komme videre, jeg er 71 år og har brugt briller i 20 år nu.

27 września 2024

Odpowiedź od Zooca Danmark (tidl. Nordfolk)

Hej Kurt, mange tak for at du tog dig tid til at anmelde produktet, og ikke mindst for de flotte ord. Som du har oplevet er olien kendt for sine gavnlige egenskaber for øjnene, men vi må desværre ikke skrive så meget om det. Så det er dejligt når folk faktisk oplever det på egen krop. Vi skal nok sørge for at sende dig friske forsyninger. Med venlige hilsner os hos Zooca.

Oceniono na 1 z 5

Helt ubeskrivelig dårlig service

Helt ubeskrivelig dårlig service ved ønske om returnering af vare. Der er heller ingen mail i god tid, der informerer om at næste abonnementsvare er på vej og der snart vil blive trukket 465,- kr. Den mail kommer sammen dag om morgenen, som de afsender varen senere på eftermiddagen, hvorfor man ikke kan nå at stoppe forsendelsen og derfor selv hæfter for returnering. Man skulle tro de faktisk er glade for den glemsomme/travle kunde, der ikke lige fik afmeldt abonnement i tide. Desuden, er der ingen elektroniks returlabel i pakken og heller ingen man kan få tilsendt på forespørgsel. Man er slet og ret tvunget til at betale 69kr (postnord) for at få returneret sin vare og at skulle igennem alt besværet med at købe fragt, som så bliver meget dyr, fordi varen ikke kan sendes til en firmaadresse. Deres manglende service her får helt sikkert mange kunder til bare at beholde varen for at undgå alt besværet med returnering (som de ellers så serviceminded tilbyder som mulighed på deres hjemmeside). Min mening er at Zooca ikke yder en tilstrækkeligt god kundeservice. Og de har tilmed intet gjort for at imødekomme et ønske om nem returlabel eller på nogen måde tage på sig, at deres mail til kunden måske ikke er ude i ordentlig tid til at kunden kan nå at stoppe forsendelsen, før pakken er afsendt og prisen er trukket. De udelukkende forsvarer deres kundeservice. Nul stjerner herfra, hvis det kunne lade sig gøre.

16 września 2024

Odpowiedź od Zooca Danmark (tidl. Nordfolk)

Hej Lea. Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med os, og vi sætter stor pris på din feedback. Som en lille dansk virksomhed stræber vi altid efter at levere den bedst mulige kundeservice, selvom vi desværre ikke altid rammer plet.

I vores korrespondance har der været nogle misforståelser, og vi beklager, hvis kommunikationen har været svær. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når det handler om returnering af fødevarer, som jo adskiller sig fra tøj eller lignende produkter, der kan sendes retur. Derfor inkluderer vi ikke en returlabel med vores forsendelser, men vi tilbyder fragtfri levering på fremtidige ordrer og fuld refusion, hvis man ønsker at returnere, mod at man selv står for returneringen.

Vi er selvfølgelig kede af, at du har oplevet besvær med dette, og vi vil gøre vores bedste for at forbedre vores processer. Vi forsøger altid at hjælpe vores kunder så hurtigt som muligt, hvad enten det er via vores hjemmeside, telefon eller e-mail.

Endnu en gang beklager vi, at du har haft en mindre god oplevelse, og vi håber, at vi kan gøre det bedre fremover.

Med venlig hilsen os hos Zooca

Oceniono na 5 z 5

Let tilgængelig tlf og dansk kontakt

Let tilgængelig tlf og dansk kontakt. Seriøs og venlig service. Hurtig levering . Produkt med meget synkevenlige kapslerne og god emballering(lette at få ud trods gigtfingre ).

20 sierpnia 2024

Odpowiedź od Zooca Danmark (tidl. Nordfolk)

Kære Winnie, mange, mange tak for din anmeldelse. Den er meget værdsat. De bedste hilsner Team Zooca

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej