Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har haft et virkelig godt forløb fra start til slut, hvor jeg hele tiden følte mig godt behandlet og i trygge hænder. Undervisningen var profession... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Den bedste køreskole med de bedste kørelærere! Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Nordens Trafikskole - alt fra teori til kørsel har fungeret perfekt, og kørelærerne er utroligt gode ti... Zobacz więcej
Kan varmt anbefale Nordens Trafikskole! Samet tog sig virkelig godt af mig gennem hele forløbet – tålmodig, engageret og god til at forklare tingene, så de gav mening. Undervisningen var struktureret,... Zobacz więcej
Jeg er så glad for, at jeg valgte denne køreskole med Allan og Samet! Tak til jer begge. Min kørelærer, Samet, var meget tålmodig mht. alle mine spørgsmål og god til at forklare tingene på en rol... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
God kørelærer og køreskole
God køreskole og kørelærer! Sadaqat gjorde et godt stykke arbejde og gjorde det hele til en god oplevelse. Han fik mig hurtigt igennem, så jeg nåede at få kørekortet inden min rejse. Bestod både teori og den praktiske prøve i første forsøg:).
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole, og kørelærer! Virkelig god oplevelse med hele kørekort forløbet, kan 100 procent anbefale.
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse! Sødeste kørelærer og god service :)) anbefaler til alle!
God køreskole hvor du føler dig…
God køreskole hvor du føler dig prioriteret og hjulpet hele vejen igennem forløbet👍🏼
Jeg har en virkelig god oplevelse hos…
Jeg har en virkelig god oplevelse hos Nordens trafikskole, undervisningen var tydelig og struktureret.
Hele teamet var super søde og utrolig tålmodige!
Kan varmt anbefale denne skole til alle som ville i gang med et kørekort 🛻🛻
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Nordens Trafikskole. Fra start følte jeg mig tryg og godt taget imod – især af min kørerlære Allan. Undervisningen var altid grundig, pædagogisk og tilpasset mit tempo, så jeg følte mig sikker bag rattet hele vejen igennem. Der blev taget tid til at forklare tingene ordentligt, og jeg fik masser af konstruktiv feedback, som virkelig hjalp mig til at blive en bedre og mere sikker bilist.
Stemningen på skolen er afslappet og venlig, og det er tydeligt, at de går op i, at man ikke bare består, men også lærer at køre ordentligt i trafikken. Jeg kan varmt anbefale Nordens Trafikskole til alle, der ønsker et kørekort.
Sadaqat er en god kørelærer
Sadaqat er en god kørelærer, sjov og let vibe når man kører, god forståelse for hvad man kan gøre bedre, bestod alt første forsøg
Virkelig god kørelære- sjov og sød
Virkelig god kørelære- sjov og sød
Kan anbefales😊
Mega god lærer!🙌
En lærerig og hyggelig oplevelse.
En lærerig og hyggelig oplevelse.
Især kørelærer Allan gjorde det til en god oplevelse at være på “skolebænken” igen. Nærværende, venlig og dygtig til sit fag.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Nordenstragikskole tager deres ansvar alvorligt, dygtige undervisere, god planlægning og så er de altid smilende og godt humør. Vores datter har lige fået sit kørekort, hun bestod både teori og køreprøve første gang det har været en rigtig god oplevelse.
Tusind tak
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Rigtig god køreskole og en rigtig sød kørelærer🤩
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling. Jeg havde en virkelig god kørelærer, som fik mig igennem forløbet. Har lige fået kortet, og er glad for at jeg fik den kørelærer som jeg gjorde.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, super sød kørelærer og god service. Nordenstrafikskole gjorde jeg bestod i første huk🤩
Fantastisk godt forløb
Jeg havde et rigtig godt og lærigt forløb og nogle fantastiske kørerlærere, som virkelig var dygtige til at gøre mig klar til at køre sikkert i trafikken!
Godt
Godt! Mega sød kørelærer og et godt forløb. Tålmodig og god til at hjælpe 👌🏼
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling! Min kørelærer var empatisk og professionel og sørgede for at forberede mig bedst muligt til min køreprøve.
Nemt og professionelt kørekort
Jeg tog mit kørekort hos nordenstrafikskole og min oplevelse har været over mine forventninger. Det går hurtigt og er meget effektivt og søger for at man får kørekort nemt, gennemført og professionelt. Kan kun anbefales!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.