Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har haft et virkelig godt forløb fra start til slut, hvor jeg hele tiden følte mig godt behandlet og i trygge hænder. Undervisningen var profession... Zobacz więcej
Den bedste køreskole med de bedste kørelærere! Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Nordens Trafikskole - alt fra teori til kørsel har fungeret perfekt, og kørelærerne er utroligt gode ti... Zobacz więcej
Kan varmt anbefale Nordens Trafikskole! Samet tog sig virkelig godt af mig gennem hele forløbet – tålmodig, engageret og god til at forklare tingene, så de gav mening. Undervisningen var struktureret,... Zobacz więcej
Jeg er så glad for, at jeg valgte denne køreskole med Allan og Samet! Tak til jer begge. Min kørelærer, Samet, var meget tålmodig mht. alle mine spørgsmål og god til at forklare tingene på en rol... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg kom hurtigt igennem og bestod…
Jeg kom hurtigt igennem og bestod første gang begge gang, og det var mega hyggeligt af køre med ham
Rigtig god køreskole med gode fleksible…
Rigtig god køreskole med gode fleksible tider efter behov Jeg anbefaler det Klart til alle som vil tage sit kørekort 🙂
Rigtig god køreskole
Kan klart anbefales, havde Sadaqat som kørelærer det var en mega god oplevelse
Fremragende service!
Nordens Trafikskole besidder kompetente kørelære med styr på tingende, og punktlighed. Man tager gennem hele forløbet.
Perfekt forløb hos Nordens Trafikskole
Perfekt forløb hos Nordens Trafikskole
Rigtig fin undervisning og super god planlægning af kørsler med hjælp så jeg ikke fik fravær fra skolen :)
En varm anbefaling herfra 👍
Bedste køreskole i Danmark
Jeg har lige bestået mit kørekort hos Nordens Trafikskole, og det har virkelig været en fantastisk oplevelse hele vejen igennem.
Jeg har haft Sadaqat som kørelærer, og han har været helt igennem en virkelig god lærer. Han er rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, så man forstår dem. Jeg har fået konstruktiv feedback hver gang, så jeg hele tiden vidste, hvad jeg skulle arbejde med, og det gjorde, at jeg følte mig mere og mere sikker bag rattet.
Derudover er han også bare virkelig behagelig at snakke med, så man føler sig tryg og afslappet under køretimerne. Det har gjort hele forløbet meget mindre stressende. Jeg kan helt klart anbefale Nordens Trafikskole og især Sadaqat, hvis man vil have en dygtig og engageret kørerskole og kørelærer. 5 kæmpe stjerner herfra
🌟🌟🌟🌟🌟
En god start på kørekortet
Kan varmt anbefale Nordentrafikskole. Undervisningsforløbet er struktureret og let at forstå, og der bliver altid uddybet og forklaret, hvis man har spørgsmål. Kørelærerne er tålmodige og gode til at skabe tryghed, når der bliver kørt på vejene, og man føler sig godt forberedt hele vejen igennem forløbet. En rigtig god oplevelse fra start til slut.
Virkelig godt forløb med at tage mit…
Virkelig godt forløb med at tage mit kørekort. Lærerne var forstående, gode til at lære fra sig og alt i alt er jeg meget tilfreds med min oplevelse.
Helt i top
Sadaqat er en fremragende og effektiv formidler. Så gør det jo heller ikke noget at man kan have det sjovt imens man får lektioner. Høj klasse. Anbefalet til alle!!
Jørgen Hansen Nørrebro
Kan varmt anbefale denne køreskole
Kan varmt anbefale denne køreskole! Undervisningen var professionel, struktureret og nem at forstå. Kørelærerne var tålmodig, rolig og rigtig god til at forklare tingene på en tryg måde. Jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven — og bestod begge dele i første forsøg. Super god oplevelse hele vejen igennem!
Jeg synes at de har nogle meget gode…
Jeg synes at de har nogle meget gode kørelærer, især en som hedder Samet. Han lærer en alt hvad man skal vide som nybilligst. Jeg havde dumpet mine andre køreprøver men ligeså snart jeg skiftede til nordens trafikskole bestod jeg den første gang.
Rigtig god køreskole
Virkelig god køreskole, Bestod begge prøver i første gang, det er virkelig god undervisning.
Kørelærerne er virkelig gode og rigtig hjælpsomme, havde Sadaqat og han kan klart anbefales
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Undervisningen var god og overskuelig, og der var styr på planlægningen hele vejen igennem. En tryg og positiv oplevelse, hvor både teori og køreprøve blev bestået første gang.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra
Super lækker skole samt tæt på stationen og ligetil :)
Jeg fik mit kort i første hug takket være deres profesionelle tilgang til undervisningen !
Lækkert med bio stole samt gratis kolde og varme drikke til undervisningen kæmpe anbefaling herfra tak Nordens trafikskole
God køreskole
God køreskole, kom igennem første gang me det hele, takkede være sadaqat!! Vanvittig kørelærer
Klasse kørerskole og lærer
Kæmpe anbefaling herfra!
Gode faciliteter med lækre biografsæder, god lokation lige ved Nørrebro st,
God og effektiv undervisning af Københavns uden tvivl bedste kørerlærer Allan, der var sød, afslappet og humoristisk, både til undervisningsgangene, men også på vejene. Bestod det hele i første hug og endda på kort tid, da man følte sig prioriteret og altid kunne skrive eller ringe hvis der var noget man var i tvivl om.
Grundlæggende et forløb over al forventning og en kørerlærer/skole man har lyst til at give en god anmeldelse med på vejen:))
God køreskole
God køreskole, med virkelig gode kørelærer. Kan klar anbefales.
Samet er den bedste kørelærer!
Jeg havde Samet som kørelærer, og var rigtig nervøs for at kører bil da jeg havde haft en ubehagelig oplevelse førhen til en køreprøve, dog tog det bare nogle få køretimer med Samet hvor jeg så blev tryg bag rattet samt fik kørekortet i første hug hos ham. Virkelig dygtig kørelærer! Kan klart anbefales
Super god køreskole
Super god køreskole! Dygtig og tålmodig kørelærer, god undervisning og en tryg stemning hele vejen igennem. Følte mig virkelig godt forberedt og kan klart anbefales