Jeg har vært så dum å ikke sjekke trustpilot før kjøp på denne nettsiden. Det er fake fra ende til annen, og det går heller ikke an å betale via klarna som det står på nettsiden. Heldigvis er det ikke... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Varene jeg bestilte og fikk sendt fra HongKong samsvarte ikke med bildene på nettet til Nordhand No Dette er fake,ikke la deg lure slik som meg. Den ene vesken var som et plast nett og den andre... Zobacz więcej
Detta sk företag är inte riktigt! Dessa korgar visas fram som handgjorda av samma kvinna i både Norge o Sverige men med olika namn. AI producerat. Det är bara bedrägeri. Jag beställde en produkt f... Zobacz więcej
Svindel fra ende til annen! På to dager har jeg fått opp tre annonser fra nettsiden på Google-appen. Annonser med tilsynelatende intervjuer og bilder av norske håndtverkere. Hvis man googler pro... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Dette er en svindel nettside
Dette er en svindel nettside, rapporter den til Økokrim/Politiet.
Svindelfirma
Bestilte saueveske jeg også, trodde det var norsk husflid. Fikk ingen ordrebekreftelse, og forsto raskt at jeg hadde blitt lurt da jeg logget inn i nettbanken og så hvor pengene var på veg. Et raskt googlesøk viste flere svindelbedrifter med ulike navn som selger de samme produktene med liknende historier om gamle damer med giktiske hender som avvikler verkstedet sitt. Skikkelig flaut å være så lettlurt. Betalte 550 kr. Samme veske selges for 80 kr på Temu. Tviler på at det dukker opp noe som helst. Får ta det som en lærepenge.
Jeg bestilte bie hoteller og ga støtte
Jeg bestilte bie hoteller og ga støtte, men mannen som lager biehoteller i Lom finnes ikke. Gudbrandsdalen avis skriver om det, jeg burde sjekket først. Måtte sperre kortet.
Svindel
Jeg gikk fem på og bestilte meg en sauevesker ( altfor billig - så jeg ga i tillegg 100 kr ( tilsammen 600 kr). Veska kom aldri og det gikk etterhvert opp for meg at dette måtte være fake og svindel.
Jeg bestilte nå i aug.
Noe man kan gjøre da? utenom og føle seg dum og lettlurt?
Skulle gjerne hatt de pengene tilbake.
Gikk nesten rett på
Gikk nesten rett på, men alt er fake. Hippiebagene som reklameres for finnes overalt for en billig penge.
Alt er fake
Alt er fake. Bilder, personer, firma og historien;
“52 År, Over 19 000 Vesker — Et Liv i Praktisk Håndverk Med Litt Lekenhet
Marit har regnet på det. På 52 år har hun klippet, quiltet og laget over 19 000 vesker, hver enkelt gjennom hennes egne hender. «I starten laget jeg bare enkle bomullsvesker til kvinnene i bygda,» sier hun. «Men jeg ville at veska skulle gjøre mer enn å bære varer, jeg ville at den skulle få noen til å smile når de tok den opp.»”
Forseggjort scam
Forseggjort nettside med fine produkter og gode bakgrunnshistorier om produktene og de som angivelig har laget dem, for eksempel « Mari Haugen » fra Lofoten (også omtalt som «Marit»). Tilbudene er svært gode (FOR gode), og alle produkter er merket med at de er lagt i 4 handlekurver, og st der kun er 10 igjen. Søk på domeneadressen gir mistenkelig lite info, og kundeanmeldelsene det vises til kan ikke gjenfinnes noe sted på nett. Det kan derimot bildene av produktene - blant annet på Temu, Fyndiq osv…
Falske opplysninger i reklametekst og…
Falske opplysninger i reklametekst og på nettsida.
Hevder selv å ha 4,7 i rating på Trustpilot, men har ingen anmeldelser
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.