Har fra a-z oplevet en fantastisk service, feedback og dialogue med Noacon! Skulle ha lavet en del vægge i mit nye hobby rum og jeg fik ekstrem god sparing med Noacon! Både på hvilke muligheder... Zobacz więcej
NOACON stod for entreprisen på totalrenovering af vores kælder. Arbejdet bestod i at grave ud, lægge isolering og gulvvarme, støbe gulv og lægge fliser samt etablere badeværelse, opsætte nye mure mv.... Zobacz więcej
Kælderlejlighed NOACON renoverede for noget tid siden min kælderlejlighed og pudsede alle mure op. Det er blevet rigtig godt og super flot. Jeg har efterfølgende fået ros fra flere fagfolk, der har s... Zobacz więcej
Vi har haft nogle dårlige oplevelser med micro cement til vores badeværelse og har desværre været nød til at ligge det en gang til. Tilbudet var en lille smugle højere end de andre udbyder, men de var... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Murerfirmaet NOACON er din professionelle samarbejdspartner. Vi garanterer murerarbejde af højeste kvalitet, og går aldrig på kompromis med vores faglighed. Det er vigtigt for os, at vi overholder de aftaler, vi laver med vores kunder, samt at vores arbejde er fagligt korrekt. Vores kunders tilfredshed og vores faglige stolthed er vores to vigtigste værdier. Med korrekt udført arbejde, sikrer vi os begge dele. Hos os fylder vores fokus på kvalitet meget, hvilket gør os til nogle af de bedste i branchen. Vi står inde for vores arbejde og bruger kun samarbejdspartnere, hvor vi kan garantere kvaliteten af deres arbejde. Vi kan klare stort set alle typer murerarbejde, herunder blandt andet badeværelsesrenoveringer, skalmuring, tilbygninger, facaderenoveringer, microcementopgaver, flisearbejde, reparationer, kældre, trapper mm.
Flere gode oplevelser med NOACON
Jeg har brugt NOACON flere gange til forskelligt murerarbejde i både køkken og bad, og jeg har været meget tilfreds med arbejdet. God kommunikation, overholdelse af aftaler samt god service. En klar anbefaling.
Fantastisk flot stykke arbejde
Fantastisk flot stykke arbejde, udført af punktlige og dybt professionelle folk. - og til gode konkurrencedygtige priser
Kan stærkt anbefales hvis du ønsker et godt stykke håndværksmæssigt arbejde udført
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.