Har fra a-z oplevet en fantastisk service, feedback og dialogue med Noacon! Skulle ha lavet en del vægge i mit nye hobby rum og jeg fik ekstrem god sparing med Noacon! Både på hvilke muligheder... Zobacz więcej
Kælderlejlighed NOACON renoverede for noget tid siden min kælderlejlighed og pudsede alle mure op. Det er blevet rigtig godt og super flot. Jeg har efterfølgende fået ros fra flere fagfolk, der har s... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Murerfirmaet NOACON er din professionelle samarbejdspartner. Vi garanterer murerarbejde af højeste kvalitet, og går aldrig på kompromis med vores faglighed. Det er vigtigt for os, at vi overholder de aftaler, vi laver med vores kunder, samt at vores arbejde er fagligt korrekt. Vores kunders tilfredshed og vores faglige stolthed er vores to vigtigste værdier. Med korrekt udført arbejde, sikrer vi os begge dele. Hos os fylder vores fokus på kvalitet meget, hvilket gør os til nogle af de bedste i branchen. Vi står inde for vores arbejde og bruger kun samarbejdspartnere, hvor vi kan garantere kvaliteten af deres arbejde. Vi kan klare stort set alle typer murerarbejde, herunder blandt andet badeværelsesrenoveringer, skalmuring, tilbygninger, facaderenoveringer, microcementopgaver, flisearbejde, reparationer, kældre, trapper mm.
Fantastisk firma!
Har fra a-z oplevet en fantastisk service, feedback og dialogue med Noacon!
Skulle ha lavet en del vægge i mit nye hobby rum og jeg fik ekstrem god sparing med Noacon! Både på hvilke muligheder, priser og hvad jeg evt. Selv kunne gøre af forarbejde for at spare lidt penge.
Det er super fedt at blive taget seriøst, mødt i samme øjenhøjde og virkelig mærke at kunden er i fokus.
Kæmpe anbefaling herfra og helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger dem! 🙂
Vi har fået genopbygget og…
Vi har fået genopbygget og efterisoleret en mur efter skimmelsvamp. Godt arbejde i god kvalitet. Kan kun anbefale Nicolai og hans folk.
Udendørstrappe i top
NOACON har genopbygget vores udendørstrappe helt fra bund.
Vi er yderst tilfredse med resultatet, ikke mindst fordi Asser og team som altid er top checkede, klar med kreative løsninger og altid er gode til at kommunikere og sikre at alle trin i processen er afstemt og forstået. Klar anbefaling af NOACON!
Fantastisk arbejde med vores naturstens-terrasse!
Vi har lige fået lavet en 50 m² terrasse i natursten af NOACON, og resultatet er intet mindre end imponerende! Fra start til slut var processen professionel og effektiv.
Kommunikationen var klar fra byggelederen og indehaver Nicolai, og han var god til at lytte til vores ønsker og komme med kyndige råd, så vi fik præcis det udtryk, vi drømte om. Selve udførelsen var omhyggelig, og detaljerne er virkelig flotte – det er tydeligt, at de går op i kvalitet. Intet blev overladt til tilfældighederne.
Det færdige resultat overgår alle vores forventninger, og vi glæder os til at nyde terrassen i mange år fremover. Vi kan varmt anbefale NOACON til alle, der søger dygtige og pålidelige håndværkere.
Tak for et super flot stykke arbejde!
Super kvalitet og kommunikation
Super kvalitet og kommunikation.
Nicolai og team lagde nye fliser i vores køkken, entré og bryggers. Det hele ligger super flot. Gulvet var klar til tiden og der var ingen uønskede overraskelser.
Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale NOACON.
Totalrenovering af kælder
NOACON stod for entreprisen på totalrenovering af vores kælder. Arbejdet bestod i at grave ud, lægge isolering og gulvvarme, støbe gulv og lægge fliser samt etablere badeværelse, opsætte nye mure mv. Vi er meget tilfredse med det færdige resultat. Nicolai fra NOACON er en meget behagelig fyr, som altid er venlig og imødekommende.
Kælderlejlighed
Kælderlejlighed
NOACON renoverede for noget tid siden min kælderlejlighed og pudsede alle mure op. Det er blevet rigtig godt og super flot. Jeg har efterfølgende fået ros fra flere fagfolk, der har set lejligheden. Jeg har samtidig mødt stor hjælpsomhed fra NOACON ift. nye opgaver. Stor anbefaling herfra.
KÆMPE anbefaling
NOACON har stået for totalentreprise på fjernelse af en væg mellem to stuer i vores ældre villa. Nikolaj og hans team har udført et virkelig godt stykke arbejde og vi kan klart anbefale andre at bruge NOACON. Kommunikationen med Nikolaj har været helt fantastisk! Vi har altid kunne få fat på Nikolaj og han har altid været til at snakke med omkring spørgsmål til processen. KÆMPE anbefaling herfra.
Upåklagelig kommunikation og samarbejde
Ifm opgave omkring etablering af hul i bærende væg i lejlighed på 3. sal, har vi oplevet NOACON som meget dygtige til at sørge for god kommunikation mellem bygherre og entrepenør. Samarbejdet med NOACON fungerede så godt som det kunne ønskes. Det aftale arbejde blev udført til rimelig tid og til aftalt pris. Mange tak til NOACON, som vi vil anbefale på det varmeste.
Fuld tilfredshed med stor renovering
Vi har stået overfor en større opgave med total renovering af en ældre lejlighed i København, hvilket involverede fundamental ombygning af såvel køkken som badeværelse, flytning af vægge, opmuring af skorsten, fornyelse af elsystemet, maler-, tømrer- og vvs-arbejde samt gulvafslibning i hele lejligheden. Opgaven var yderligere kompliceret af at vi på det tidspunkt boede i Jylland og derfor ikke ville have mulighed for at følge processen på direkte hold, men til gengæld var fuldstændig afhængige af en entreprenør der ville kunne styre arbejdet sikkert og med forståelse for betydningen af at vi løbende blev informeret detaljeret samt rådspurgt når det var nødvendigt.
Vi fik Asser ud for at give et tilbud på denne noget uoverskuelige opgave og fik fra første færd tillid til ham, dels pga hans kompetente tilgang til opgaven dels pga hans venlige væsen. Aftalen var at vi ville få et tilbud på hele entreprisen, og det fik vi efter kort tid, således at vi kendte pris på alle ydelser, tidspunkt for opstart samt bud på arbejdets tidsmæssige omfang.
Arbejdet går efter planen, prisen holder, og ikke mindst føler vi os hele vejen igennem i gode hænder, dels fordi vi ved besøg kan konstatere at arbejdet gøres til vores fulde tilfredshed, dels fordi vi bliver holdt tæt underrettet om hvad der foregår samt involveret når der er noget vi skal tage stilling til. Vi kan således flytte ind i en flot, nyrenoveret lejlighed til den aftalte tid og nyder nu dagligt det yderst tilfredsstillende resultat.
Alt i alt er Noacon et firma vi til enhver tid vil anbefale til andre (hvilket vi i øvrigt allerede har gjort ad andre kanaler 😊).
Stor anbefaling
Jeg fik i maj 2023 flere tilbud fra forskellige firmaer til at rive en bærende væg ned som var mere kompliceret end blot alm. nedrivning og jern (4-5 m. Lang bærende væg med jern lagt sådan at der ikke kunne se i loftet, samt jern lodret mod væg til køkken alrum) Jeg havde Asser ude og inspicere og give tilbud og jeg havde allerede dér en god fornemmelse af firmaet. Da opgaven blev udført var der orientering på næsten daglig basis om forløb samt tidsplan både fra håndværkere i huset samt fra Asser selv. Alt i alt vil jeg til hver en tid anbefale på det varmeste at kontakte Asser. Og jeg ville til hver en tid benytte ham igen til udførelse af opgave. Jeg er fuldt tilfreds med service og udførelse af arbejdet.
Rebuild and insulation
Noacon rebuild and insulated our bedroom and living room wall after we discovered a crack in the outer wall. They worked quick and clean. Communcation was easy. Will recommend again anytime.
Flot resultat til aftalt pris
NOACON stod for entreprisen på fjernelsen af en bærende væg i vores rækkehus i Ørestad. Nicolai og teamet sørgede for murerarbejde, diamantboring, tømrerarbejde, elektrikerarbejde og maling af vægge efterfølgende, og det hele skete til aftalt pris. Vi er meget glade for resultatet, og vi vil helt sikkert kontakte NOACON igen, når næste mur skal ændres.
Fantastisk god kommunikation hele vejen igennem
Noacon har forestået murerarbejdet på blandt andet gennembrydning af bærende væg ved lejlighedssammenlægning.
Vi kan varmt anbefale dem. Fantastisk god kommunikation hele vejen igennem og godt arbejde til aftalt tid og pris: De kom til tiden og varslede os forinden. De har ryddet pænt op efter sig selv, og lavet et godt stykke arbejde i vores lejlighed.
Solidt arbejde
Nikolaj og Noacon har gjort et super stykke arbejde med nedrivning af bærende væg samt opmuring og understøttelse.
Kommunikationen har været god og altid hurtigt svar ved henvendelse, hvilket er afgørende når der skal koordineres med andre håndværkere.
Ville bestemt bruge dem igen til andre opgaver.
Vi har haft nogle dårlige oplevelser…
Vi har haft nogle dårlige oplevelser med micro cement til vores badeværelse og har desværre været nød til at ligge det en gang til. Tilbudet var en lille smugle højere end de andre udbyder, men de var ærkære i den måde de gik til opgaven. Nikolaj var fantastisk at have ude og han prøvede at efterkomme alle vores ønsker i forhold til farve valg og struktur. Ramte ikke farven første gang, men det blev justeret til. Super servicemindet tilgang til tingene.
Facaderenovering og støbning af gulv
Har fået lavet omfugning/facaderenovering på hus inkl. reparation af sokkel og opsætning af udendørslamper, samt fået støbt gulv med vandbåren gulvvarme og oppudsning af væg indendørs. Super glad for resultatet og kan varmt anbefale Noacon.
Dårlig oplevelse i forbindelse med tilbudsgivning
Jeg kan desværre ikke anmelde NOACON's arbejde, for så langt kom vi aldrig i processen. Asser fra NOACON får dog kun én stjerne fra undertegnede pga. en meget dårlig oplevelse i forbindelse med, hvad jeg håbede skulle blive en tilbudsgivning. Det blev det dog ikke…..
Jeg kontaktede NOACON i forbindelse med et tilbud på en totalentreprise af renovering af vores kælder. Efter lidt frem og tilbage, hvor jeg bl.a. gjorde Asser klart, at jeg havde brug for en relativt hurtig proces omkring tilbudsgivningen, lykkedes det at få en aftale om et besøg til besigtigelse af projektet i stand. Asser kom forbi, og det var et meget behageligt møde og han virkede særdeles kompetent. Han forstod tilsyneladende opgaven og dens omfang, og han havde også en række gode indspark. Asser sluttede af med at sige, at han ville startet tilbudsarbejdet op, og at han ville kontakte mig, når han skulle besigtige min kælder med underleverandører. Så langt, så godt!
Men her stoppede den god oplevelse så også. Herfra blev det umuligt at få kontakt til Asser og NOACON. Jeg skrev første gang efter et par uger og bad om status. Et par uger senere forsøgte jeg igen at få kontakt til firmaet - denne gang både via mail og telefon. Stadig ingen respons.
Efter næsten 5 uger får jeg så en mail fra Asser og NOACON, hvor de afslår at udføre arbejdet, angiveligt fordi nogle af deres underleverandører ikke kan acceptere, at jeg har til hensigt at involvere en jurist til gennemgang af kontrakten på et projekt jeg vil formode vil ligge i omegnen af 1.500.000 kr. Jeg bad Asser om en hurtig telefonisk kontakt, så vi kunne tale det igennem, da der fra mit perspektiv måtte være tale om en misforståelse. Asser har dog nu snart 2 uger senere stadig ikke svaret, så det kommer nok heller ikke til at ske.
Det er svært at give NOACON en god anmeldelse på baggrund af mine oplevelser. De holdt ikke ord, de afstod fra enhver form for telefonisk kontakt, og de hævder at inddragelse af jurister i disse byggesager ”normalt ligger en del udenfor, hvordan de griber en proces an”. Det tyder ikke godt, set fra mit perspektiv, så min klare anbefaling er at man bør være årvågen og lidt forsigtig med NOACON.
PS. Ved en feljl Fik jeg ikke trykket den sidste stjerne. For det fortjent.
Microcement
Har set flere færdige microcement projekter med skiftende resultat. Men besluttede på baggrund af anbefalinger fra andre at benytte murerfirmaet Noacon.
Murermesteren Himself lagde gulvet. Godt nok et lille køkkengulv men resultatet er yderst tilfredsstillende.
Vi havde forinden undersøgt markedet for priser. Det viste sig at det er forskelle i udførslen af arbejdet. Og dermed pris . Microcement er åbenbart ikke "bare" microcement. Glad for vi betalte den lille mer pris i forhold til konkurenterne.
Men bedøm selv
Birthe og Michael
Hvidovre
Noacon lavede totalentreprise på vores…
Noacon lavede totalentreprise på vores lille badeværelse i starten af 2021. Vi var meget tilfredse med samarbejdet. God kommunikation, søde håndværkere og flot resultat.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.