NO8 Roskilde Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service. Jeg havde ved en fejl bestilt min ordre til afhentning i butikken i stedet for levering. Jeg skrev med det samme til kundeservice for at høre, om det var muligt at ændre det,... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Købte sidste år et par jeans hos No8 i Køge, reklamerede over dem da der kom hvide striber på de sorte jeans efter vask. Herefter blev jeg afvist. Er nu blevet kontaktet af No8, som valgte allig... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Min kone køber en sweat shirt i butikken til 899kr i dag.. og da jeg får den af hende i dag tjekker jeg hjemmesiden hvor jeg ser at en magen til samt samme trøje i andre farver (BALL) er nedsat til 6... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fra man kommer ind i butikken føler man sig set. Der bliver serveret kaffe med det samme. Kenneth er yderst kompetent til at style, se mennesket bag kunden og man er ikke ét sekund i tvivl om, at Ke... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą męską
  2. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

TRENDY HERRE- & DAMEMODE HOS BUTIK NO8 Hos No8 finder du både trendy herre- & damemode for enhver smag. Både til en afslappet dag med vennerne, til forretningsmødet og store begivenheder. Vi fører en række af de bedste internationale og danske mærker inden for herremode – bl.a. Fred Perry, Replay, Eton, NN07, Scotch and Soda, Hugo Boss, J. Lindeberg, Boss Orange & GR88.copenhagen og mange flere. Vi har desuden en skrædder tilknyttet vores butik, så du kan få tilpasset dit nye tøj i løbet af få dage.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

88 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

God service og behagelige mennesker 🙏…

God service og behagelige mennesker 🙏 jeg har foretaget de fleste af mine tøjkøb i butikken på Ros Torv de sidste 5-7 år... og god kaffe 😊

15 grudnia 2022

Kære Henrik
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du kommer igen og igen. Vi vil gøre vores bedste for at du forsat har lyst til at komme i vores butik.

Oceniono na 5 z 5

Fed butik med god stemning

Fed butik med god stemning. Blev betjent af Kenneth. Han vidste alt om varerne og jeg kom derfra med mere viden om metervarekvalitet og to poser med nye fede styles. Tak for god betjening.👍

3 września 2022

Kære Daniel
Mange tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Rigtig god weekend til dig.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service og super hurtig…

Virkelig god service og super hurtig levering. Kan varmt anbefales.

11 sierpnia 2022

Kære Sidsel
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
De bedste hilser fra

Verdensklasse service

Verdensklasse service! Utrolig søde og velmodtagende personale. Kommer helt klar tilbage!

9 sierpnia 2022

Kære Peter
Tusind tak for din anbefaling her på trust pilot. Vi glæder os til at se dig igen.

Fantastisk service!!

Fantastisk service!!
Alt var godt og der var endda en lille HÅNDSKREVET note med. Uden tvivl et af de steder jeg vil fortsætte med at købe hos!!

8 sierpnia 2022

Kære Elias
Tusind tak for din anmeldelse her på trust pilot. Den sætter vi stor pris på.

Framragende service

Framragende service! 👍

22 czerwca 2022

Kære Søren
Tak for din anbefaling her på Trustpilot. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive her.

Super Service

Super Service, Fri Latte👌

20 czerwca 2022

Kære Morten
Tak for din anmeldelse her på TrustPilot. Vi sætter stor pris på, at du har brugt din tid på at anbefale os til andre.

Verdensklasse butik

Verdensklasse butik. Verdensklasse betjening. Top kvalitet. Det spiller bare.

5 maja 2022

Kære Rene
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Den sætter vi pris på.

Oceniono na 1 z 5

Efter 2 dårlige oplevelser i butikken…

Efter 2 dårlige oplevelser i butikken sætter jeg aldrig mine ben der igen. Mage til dårlig service skal man godt nok lede længe efter! Og ikke mindst overpris for varerne.

5 maja 2022

Hej Amalie
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Jeg er rigtig ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse i vores fysiske butik. Hvis det er noget du har lyst til at uddybe og evt få afklaring på må du meget gerne sende mig en mail på info@no8.dk.

Fantastisk pg hurtig service

Fantastisk og hurtig service. På hjemmesiden var min størrelse udsolgt men via mail fik No8 hurtigt skaffet størrelsen hjem og lynhurtigt sendt med Postnord der leverede ligeså kvikt.
Flot udvalg af fine varer og vil absolut handle der igen

23 marca 2022

Kære Allan
Mange tak for din anmeldelse her på trustpilot. Den sætter vi stor pris på.

Kære David
Mange tak for din anmeldelse her på trustpilot. Den sætter vi pris på.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk butik og altid god…

Fantastisk butik og altid god inspiration.

28 grudnia 2021

Kære Claus
Tak for din anmeldelse her på trustpilot. Den sætter vi stor pris på.
Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine.
Mange hilsner fra

Oceniono na 5 z 5

Web shoppede en super jakke

Web shoppede en super jakke. Flot pris. Hurtig ekspedition. Og en personlig hilsen i pakken! Flot service!

6 grudnia 2021

Kære Simon
Mange tak for din anmeldelse af vores online shop. Den sætter vi stor pris på.

Nemt og hurtigt

5 grudnia 2021

Kære Arno
Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Det sætter vi meget stor pris på.

Kære Mads
Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot. Den sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Super fine produkter de har

Super fine produkter de har, samt hurtig levering.

20 listopada 2021

Kære Jesper
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er meget glade for at du har været tilfreds med vores produkter og leverings tid.

Oceniono na 1 z 5

Never shop in that shop, you gonna regret it.

Never shop in that shop. You will totally regret it. Their return policy is if the product give discount then you can not get your money back. But the funny thing is the sales person trying to sell you with discount on everything even the new arrival, but they didn’t tell you that you can not regret it and get the money back. That’s their sales strategy, give everything on discount, make sure you can not get the money back, that’s the way how they running the shop. Totally insane sales strategy. I bought a pair of jeans for my boyfriend, but I am not so sure he likes it. So the sales person said to me, you know what I can gave you 10 percent discount and it is new arrival. I thought “ ohhhh how nice he can do that”, so I bought it. Because it was new item, I didn’t even think about it I could not return and get the money back. After I came home, my boyfriend can not fit the jeans. So I went to return the jeans and want to get my money back. So the sales person said I can not give you money back, because I gave you the discount. But he forgot to inform me when I bought it. And it was himself offer the discount, was not myself asked for it. So it is totally cheating. And I don’t expect the owner reply this feedback, and please do not reply, because I read all others’ reply, you just gonna bring up the purchase law, bla bla bla…….. and not find any solution. You will think, I just lost one customer, but there are more customers I can earn money from. Please go back to school and get some more education about how to do the business. So other customers, please stay out from No.8 Roskilde.

19 listopada 2021

Dear Mette
Thank you for your rating on trustpilot. We actually need both the bad and the good ratings, so we can learn from our customers and do better in the future. So when I tell you that I am sorry to hear, that you have had a bad experience in our store and with our staff, I really mean this.
We are a small business, and that is why we have this returnpolicy. We do not train our staff in cheating our customers. We actually do our best to give our customers the best experience in our store. At the moment I am trying to figur out which of our salespersons who attended you at our store, so we can teach him/her the correct way to service our customers in the future.
When this is said we actually draw attention to our return policy on the receipt and also on writing in the store, so it should not come as a surprise.
I hope your boyfriend will be able to find something else in the shop, instead of the jeans you bought him.
Kind regards

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, god hjemmeside. Alt fungerede perfekt. Kan anbefales.

14 listopada 2021

Kære Jan
Tak for din anbefaling her på trustpilot. Den sætter vi stor pris på.
Mvh. Rie / No8

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej