Lorsque nous avions effectué la commande de notre Flagline Chair il était affiché 10 à 12 semaines d'attente, mais elle est arrivée chez nous au bout de 3 semaines. Le service client a été extrêmem... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Modtaget " Bamsestolen " samt 3 PH lamper fantastisk. Var skeptisk da gode venner havde forsøgt hos andet firma betalt og ikke fået nogen varer. Gået over al forventning en smule forsinkelse men b... Zobacz więcej
Köpte en bordslampa PH 2/1. Leveransen fungerade snabbt o bra. Lampan är skev vid monteringen, lutar ca:5mm. Metallen i lampan blir så varm att den inte går att vidröra. Lampan är definitivt... Zobacz więcej
Fra første kontakt til våre Eames soft pad stoler sto klar rundt bordet, har dette vært en meget god opplevelse. Fikk svar på alle spørsmål kjapt før vi bestilte, og mens stolene var i produksjon, til... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
The UK copyright law has changed and this means that Nlini effectively no longer can sell replica furniture from UK. Therefore, our website is closed and you will no longer be able to purchase from us.
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
meget imponerende
Bestilte en stol, fortrød så efter betaling og ville have en anden farve. Meget imponerende kundeservice, behandlede sagen utrolig hurtigt. Har nu fået stolen og den er bare i orden. Meget tilfreds.
For sen levering
Meget langt leveringstid, over det dobbelte av hva som ble lovet ved bestilling.Det er også kritikkverdig at det trekkes penger fra konto 3 måneder før levering. Selve leveransen og Egget stolene fra Arne Jacobsen er jeg imidlertid godt fornøyd med.
Fantastisk oppfølging og levering
Det er sjelden jeg har fått en vare som var så profesjonelt utført, både i kvalitet på stolen, og forpakningen av varen.. Jeg var litt skeptisk i utgangspunktet, men kan anbefalle ALLE om at dette er kvalitet fra A - Å
Hurtig levering og ingen problemer
Det eneste lille minus var måske at der gik et par dage for meget fra pengene forsvandt fra min konti til varen dukkede op, men det er en detalje der ikke kan koste en stjerne fra en ellers perfekt omgang nethandel. :-)
Excellent service, good quality
Bought an Orange Slice chair from Nlini. Expected delivery lead time 10-12 weeks. It turned out to be only 9 weeks! Solid, professional packing, very sturdy. Chair is beautiful, I'm very happy with it.
I think I was just in time, because prices have gone up now. Placed my order in November 2011. If I would place the exact same order now, the total price would be approximately EUR 72 higher (product price as well as freight charges have gone up).
Super produkt og problemfri levering
kun fire stjerner da ventetiden blev 1½ mdr. i stedet for de 14 dage der var oplyst i annoncen.. men det var værd at vente efter.
God og solid indpakning og problemfri levering...
Motsvarade förväntningarna helt klart.
Bra kvalitet men en liten skruv var trasig, fast det gick bra ändå.
Meget anbefalingsværdigt firma
Særdeles hurtig levering. God og kompetent kommunikation.
Mindre problem ved varen blev hurtigt udbedret til min fulde tilfredshed.
Handler meget gerne med firmaet igen.
Indkøb afviklet på bedste vis.
Holder hvad de lover - spurgte hvorvidt møbelstof kunne købes til ompolstring af spisestue stole så de matcher min Wing Chair Replica - ingen problemer i det ! Vældig hjælpsom kundebetjening.
Fantastisk god betjening
Vi har købt lamper før jul og nu stole gennem Nlini. Alt er gået efter bogen og produkterne er super flotte. Der har været en meget fin kommunikation med firmaet. Det har været en fornøjelse.
Tak for det
farveangivelse på hj.side er ikke helt i overensstemmelse med lampens reele farve
Jeg har fået en god behandling hos Nlini. Der har været hurtig og venlig besvarelse af mails. Jeg synes dog, at det er ærgeligt at farveangivelsen på hj.siden på AJ væglamper ikke er helt i overensstemmelse med lampernes farve. Fotoet jeg har taget (med min mobil med "kun" 5 mega-pixels) synes jeg faktisk gengiver farven bedre end det på hj. siden.

Odpowiedź od Nlini Replicas Ltd.
Hurtig respons og levering til tiden
Jeg kiggede på nettet, efter den stol vi gerne ville have og faldt over Nlini, hvor de havde nøjagtig den rigtige stol. Vi kunne se hvordan den så ud fra flere synsvinkler, og vi kunne selv bestemme farve og læder. Vi fik en bekræftigelse allerede dagen efter (vi bestilte en søndag) på pris og farve/læder, og samtidigt fik vi en forventet leveringstid. Da tiden nærmede sig, fik vi en mail m besked om at fragtmanden ville ringe og aftale dag og tid. Alt foregik som lovet, og vi fik en super behagelig og flot stol leveret, i en meget profosionel indpakning, så intet havde taget skade.
Ali i alt en meget positiv første gangs handel (af så dyr/stor en vare) på nettet.
Nicest furniture I've ever had!
I love the furniture I bought at Nlini! All the items met my expectations, and the quality is superb! Ii
super produkt
De to lamper endelig har fået er super flotte. Det tog desværre bare meget længere tid at få dem leveret end vi først var lovet, men vi fik en fin tilbage melding hver gang vi efterspurgte på lamperne.
super service og topp kvalitet på møblene
Kan anbefales på det varmeste.
Korrekt, beskrivelse, rask tilbake melding, og fremdragende service :))
Fantastisk hyggelig å handle her.
Ingen er fuldkommen!
Tja ! - Jeg fik godt nok mine pakker til tiden og der blev tlf. et par dage før leveringen med lovning på, at de ville give besked ½ time før ankomst, men pludselig stod mine pakker her, hvilket jeg selvfølgelig er glad for, men jeg kunne ligeså vel ikke være hjemme.
Alt i alt er jeg ok tilfreds, men måske skulle man blot give besked om dato for levering!?
Mvh.
Tove Jensen.
Her kan man sagtens handle.
Hele forløbet var tilfredsstillende og produktet fin kvalitet.
Gik fint ,da jeg først fik kontakt
Det ser ud til at de leverer fine varer,men du skal være lidt tålmodig på deres hjemmeside,da det kan tage lang tid inden de svarer.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.