Nlini Replicas Ltd.Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Lorsque nous avions effectué la commande de notre Flagline Chair il était affiché 10 à 12 semaines d'attente, mais elle est arrivée chez nous au bout de 3 semaines. Le service client a été extrêmem... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Modtaget " Bamsestolen " samt 3 PH lamper fantastisk. Var skeptisk da gode venner havde forsøgt hos andet firma betalt og ikke fået nogen varer. Gået over al forventning en smule forsinkelse men b... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Köpte en bordslampa PH 2/1. Leveransen fungerade snabbt o bra. Lampan är skev vid monteringen, lutar ca:5mm. Metallen i lampan blir så varm att den inte går att vidröra. Lampan är definitivt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Projektant wnętrz
  2. Sklep meblowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

The UK copyright law has changed and this means that Nlini effectively no longer can sell replica furniture from UK. Therefore, our website is closed and you will no longer be able to purchase from us.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Excellent Product - Great Quality and Exemplary treatment by costumer services

Their products are produced with care and respect for quality and design.
The materials and production methods are exemplary.
Some misunderstanding on my part concerning time of shipment, but the product was worth the wait.
I can with confidence recommend the product as well as the company to friends and family.
It's only a matter of time before I'll make a second purchase.
Make a purchase with comfort and be as thrilled as I was to receive what you've purchased. You might react to the time of delivery. But trust me, it's worth it!!

24 kwietnia 2013
Oceniono na 5 z 5

We feel rich with a pair of fantastic " ÆGGET"

Hi! You have to be patient before you receive your piece of furniture. It can take up to 4 months. But when you finally get it - you get very happy!! The quality is simply fantastic! And the whole time- we have got a very good contact with Nlini. Always a quick answer, when we have contacted them! We really enjoy our new piece of furniture and would be pleased to make a new deal with them. Thank ýou! Bo Bertel Holstebro Denmark.

8 marca 2013

DE-KAN-DA

Det er 1. gang jeg har handlet med firmaet.
Suveræn introduktion til deres sortiment.
Hurtig og effektiv kommunikation.
Forsendelse/Indpakning fin.
Kvaliteten er helt i top.
Daybed i anilinlæder.
3 Lamper af Arne Jacobsen.
Det kan ikke gøres bedre.

5 marca 2013

Super service

Long wait, but that was expected. And delivery on time. All questions answered promptly and in a nice and friendly way. Also helpful when i changed address when delivery was on its way. Furniture fantastic!
I have had experience with another company like this and it was just horrible every step of the way.

I sincerly recommend this company,
Sara in Stockholm

28 lutego 2013

Overraskende positiv oplevelse

Det var med en god portion betænkelighed, at vi - sidst på året 2012 - besluttede os for at lægge en ordre på to stole og et bord hos Nlini. Vi havde jo hørt så meget negativt om "disse udenlandske leverandører af design møbler". Mon vi nogensinde - efter indbetaling af det - for os - betydelige beløb, ville høre noget som helst fra firmaet?
Det første vi blev meddelt - efter en høflig bekræftelse på, at beløbet var modtaget - var beskeden om, at møblerne først ville blive leveret om godt 3 måneder. Den meddelelse bestyrkede mig i troen på, at vi var blevet "fanget"
Foleden modtog vi - omhyggeligt emballeret - vore møbler i en kvalitet, der fuldt ud lever op til vore aller dristigste forventninger til både forarbejdning og materialer.
Hele vejen igennem forløbet, har virksomheden kommunikeret hurtigt og svaret præcist på de spørgsmål vi havde. Vi har kun roser tilovers for den måde vores handel er blevet håndteret på. Tak for det!!!

7 lutego 2013

Sådan!

Der var bare straight håndtering fra bestilling og betaling til levering. Jeg var brændt varm på en PK 20 og Nhlini havde markedets bedste replica tilbud på denne og ligespom som de andre Replicaudbydere 14 ugers leveringstid.Sådan var konditionerne. Men hvem er ikke lidt nervøs ved at have 6000 bobs plus ude "at svømme" i 14 uger hos et firma som man handler med for første gang? Men alt gik efter bogen - kommunikationen var som den skulle, relevante informationer tikkede ind til tiden og da "afskibningen" af varen var igang overtog transportfirmaet DSV og leverencen var også bare efter bogen. Og varen - en superfed og gennemført replica - en sort semianilinn, læderbeklædt skønhed båret af et solidt og venligt gyngende børstet stålskelet, der bare siger "velkommen min ven", når man indtager sin relaxationsposition i den. Det anbefales varmt at man er to mand, hvis man skal slæbe den op på tredje sal. Der er godt nok gods i skønheden.

31 stycznia 2013

God infórmation hos Nlini Interior

Efter lange overvejelser besluttede vi os til at tage kontakt til til Nlini Interior, for at få svar på en del spørgsmål og for at fornemme deres salgsprocedure i forbindelse med at vi ønskede at købe 2 Hans J Wegner Teddy Bear Stole og 2 Arne Jacobsen lamper. Fik i løbet af et par dage sendt stofprøver og brochure. Ved alle henvendelser, har vi fået en meget hurtig og venlig tilbagemelding, og de gav os en god fornemmelse for, at det var et ok at handle hos dem.
Stole og lamper er kommet direkte til hoveddøren, meget solidt indpakket. Vær at ventete på. God kvalitet og fin udførelse af varerne.
Hvis man har tid til at vente på de ønskede ting, kan man efter vores mening roligt tage en henvendelse til Nlini Interior

16 stycznia 2013

Knallgod service og kvalitet

Fra første kontakt til våre Eames soft pad stoler sto klar rundt bordet, har dette vært en meget god opplevelse. Fikk svar på alle spørsmål kjapt før vi bestilte, og mens stolene var i produksjon, til de ble levert på døren. Solid innpakning, og kjempekvalitet på stolene. Kan anbefale Nlini på det sterkeste, i alle fall når det gjelder Eames soft pad stoler. Vi handler gjerne hos Nlini igjen!

15 stycznia 2013
Oceniono na 5 z 5

Super kvalitet og super kundeservice

Efter at have læst en del anmeldelser af Nlini besluttede jeg mig også at prøve at handle hos firmaet. Og mon ikke det blev en positiv oplevelse! Alt klappede bare - leveringstiden var under 2 uger, varen (PH2/1 lamper) var emballeret så man havde formentlig kunne køre hen over med en damptromle uden at ødelægge indholdet og kvaliteten er der bare intet at udsætte på. Vi havde 4 ægte i forvejen ... jeg kan ikke se forskel :-)
Og deres kundeservice er bare superhurtig og sød.
Så det bliver ikke sidste gang!

30 grudnia 2012
Oceniono na 5 z 5

Hvis jeg kunne give mere ind 5 stjerner, saa gjorde jeg det ....

Nlini og min kontakt person har vundet en guldmedalje i "customer service".
Jeg har bestilt tre designerstole og en lampe. Alt kom til aftalt tid i perfekt tilstand.
Fantastisk flotte möbler i top kvalitet. Jeg er saa imponeret.
Jeg har allerede en ny ordre hos Nlini og gläder mig til näste levering.
Den beste on-line köbsoplevelse til dato.
Jeg sender de bedste anbefalinger til alle nye kunder.
De beste hilsner fra en dansk pige i Schweiz.

26 grudnia 2012

Svært god service!

Vi bestilte Barcelona-stol med tilhørende pall i hvitt skinn og er svært fornøyd med kvaliteten på det leverte produktet.

I tillegg har Nlini vært utrolig gode på service, i form av rask oppfølging på alle henvendelser.

Eneste minus er at produktet hadde svært lang leveringstid.

19 grudnia 2012

Rigtigt godt

Bestilte (en kopi) af Wegners cirkelstol. Fik at vide at leveringstiden var 10-12 uger. Meget fin opfølgning i løbet af ventetiden. Stolen rigtig fin kvalitet. Eneste minus (og derfor "kun" fire stjerner): Pengene blev trukket lang tid FØR stolen var afsendt

12 listopada 2012

Ros til Nlini for god kundeservice - 5 stjerner

Bestilte materialeprøver som jeg fik leveret på 2. dage med et fantastisk katalog. Har efterfølgende købt Ægget i sort læder. Alt var tilfredsstillende hele vejen igennem. Lige fra bestilling, levering som lovet i meget "grundig" indpakning og selve varen er også fuldt ud tilfredsstillende. Også meget tilfreds med kundeplejen. Jeg har tidligere købt en ”Kogle” hos Nlini og hver gang været yderst tilfreds med service og kvalitet.
Jeg kan varmt anbefale Nlini.

4 października 2012

Lykkelig slutning :-)

Denne bedømmelse startede med at være negativ, men er nu blevet positiv fordi:
Der skete beklageligvis en masse fejl... To forkerte stole blev leveret, fragtmanden leverede ikke den dag, han havde meldt ud og kundeservice hos Nlini var ikke til at komme i kontakt med... Men så må jeg også sige, at alle fejl blev rettet: jeg fik en pæn tilbagebetaling af beløbet og min stol blev personligt leveret.

Så trods alt endte det lykkeligt, og denne bedømmelse er skrevet mens jeg sidder i min nye stol.

Tak! :-)

2 października 2012
Oceniono na 5 z 5

Super super kvalitet og de smukkeste møbler jeg nogensinde har ejet

Jeg har netop købt 8 Y-stole og et Wegner-spisebord - Desunden har jeg købet en lækker Wing chair med skammel i koksfarvet uld.
Jeg har også købt fine hynder til Y-stolene. Det er virkelig de smukkeste møbler jeg har ejet og kvaliteten er 100% i top og over al forventning. Møblerne er langt pænere i virkeligheden og det gælder både mht materialer, kvalitet og finish. Jeg bestilte møblerne online, blev løbende informeret - alt var som lovet - Overraskende nemt og alt blev problemfrit leveret til mit hjem. Nemmere og bedre kan det ikke være, derfor vil jeg give mine aller bedste anbefalinger til Nlini - både for kvalitet, service og troværdighed. Forhåbentlig på gensyn.

26 września 2012

Anbefales

Fantastisk service fra Nlini. Alt har været til vores fulde tilfredshed. Alle møbler var virkelig flot udført. Kan stærkt anbefales. Vi handler gerne med Nlini igen.

23 września 2012
Oceniono na 4 z 5

Perfekt service og top kvalitet

Perfekt service og kvalitet

Jeg har kun positivt at sige om Nlini. Ordren er blevet ekspederet som aftalt - ved henvendelser kommer svarene hurtigt - og firmaet har også en rimelig forklaring på, at betalingen sker inden levering af varen fordi, der er tale om individuelle ønsker til varen.

Man kunne overveje, at opkræve deposetum fremfor hele beløbet ved bestillingen.

Venligst

Bjørn

14 września 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej