Nadat we nieuwsgierig buiten even in de spiegel keken, verbaasde het ons wat we zagen. De vriendelijke medewerkster kwam naar buiten en kon ons uitleg geven. We mochten binnen een testfoto maken. Omda... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik kwam toevallig langs deze winkel met mijn vriend! We hadden even in de spiegel gekeken die buiten hing en werden meteen door een medewerkster uitgenodigd voor een testfoto. Super interessant om je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had zo’n toffe ervaring bij Iris Galerie. Ik ben daar nu twee keer geweest en ga steeds met een kunstwerkje naar huis. De winkel ziet er netjes uit en het personeel is professioneel en vriendelijk.... Zobacz więcej
Ik ben erg teleurgesteld over mijn ervaring met dit bedrijf rondom een cadeaubon van €100. Door ingrijpende familieomstandigheden (meerdere overlijdens in korte tijd) hebben wij de bon helaas n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Iris Galerie laten we je de schoonheid van je eigen ogen ontdekken en maken we daar een uniek en persoonlijk artwork van. Door middel van het maken van een macrofoto leggen we alle nuances en details van je iris vast op een hoge kwaliteit afdruk. Een foto van alleen jouw oog, de twee ogen van geliefden samen, of de ogen van het hele gezin op één afbeelding: het is allemaal mogelijk.
Dane kontaktowe
Holandia
- nl.irisgalerie.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Geweldig personeel
Geweldig personeel, ik ben erg goed geholpen en heel erg blij met de kwaliteit van mijn artwork!

Echt een unieke ervaring
Echt enorm goed geholpen, super advies gekregen en vol enthousiasme de winkel uitgelopen met het vooruitzicht op ons eigen unieke kunstwerk.
Ze hadden alle tijd voor ons en het kunstwerk kwam een stuk sneller dan verwacht.
Bedankt Iris Galerie voor de unieke ervaring!

Erg blij met eindresultaat
vriendelijk personeel in de winkel. We zijn goed geholpen en blij met het resultaat. Dankjewel Iris galerij

De beste Iris fotograaf
Super goed geholpen en fantastisch resultaat!!

Wat een fantastisch bedrijf
Wat een fantastisch bedrijf! We zijn zo blij met ons kunstwerk!

Odpowiedź od Iris Galerie Nederland
Zittend op een bankje in Hasselt
Zittend op een bankje in Hasselt te genieten van een ijsje werd onze aandacht gevestigd op de Iris galerie.
Waarop we na het ijsje gegeten te hebben een kijkje gingen nemen in de galerie.
We werden verrassend vriendelijk ontvangen en er werd een foto van onze ogen gemaakt.
Het zag er prachtig uit, niet wetende dat een iris zo mooi kon zijn.
Na verdere uitleg en prijsopgave hadden we besloten om een kunstwerk met onze ogen (van ieder een oog) te kopen.
Gisteren kwam het kunstwerk aan, wat is het mooi geworden, echt iets aparts.
We willen nu ook een kettinkje gaan bestellen.
Daar hebben we de offerte al van aangevraagd en ontvangen.
We zijn er erg enthousiast over, zowel het product
als de vriendelijkheid van het personeel.

Odpowiedź od Iris Galerie Nederland
Uitstekende service en persoonlijke begeleiding!Een bezoek aan Iris Galerie was een…
Een bezoek aan Iris Galerie was een absoluut prachtige ervaring van begin tot eind! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, zorgde het team ervoor dat ze echt begrepen wat ik zocht. Ze namen de tijd om de verschillen tussen de producten en hun prijzen zorgvuldig uit te leggen en al mijn vragen met geduld en duidelijkheid te beantwoorden.
Wat me het meest opviel, was hoe attent ze waren zonder ooit druk uit te oefenen om iets te kopen. In plaats daarvan werd ik stap voor stap begeleid, waardoor ik me volledig gesteund voelde bij het maken van de juiste keuzes voor mij.
Het is zeldzaam om zo’n oprechte en attente service te ervaren, en het maakte het hele bezoek persoonlijk en onvergetelijk. Ik verliet Iris Galerie niet alleen met prachtige producten, maar met een werkelijk geweldige ervaring die ik aan iedereen kan aanbevelen.
Hartelijk dank aan het team voor hun professionaliteit, warmte en toewijding – jullie maken Iris Galerie echt een parel!

Odpowiedź od Iris Galerie Nederland
Leuke ervaring en je wordt vriendelijk…
Leuke ervaring en je wordt vriendelijk geholpen.
Je mooi cadeau voor jezelf of een ander.
Ik wist niet dat mijn iris uit zo veel kleuren bestond.
Zeker de moeite waard

Odpowiedź od Iris Galerie Nederland
Onwijs mooi kunstwerk laten maken bij…
Onwijs mooi kunstwerk laten maken bij Iris Galerie in Arnhem! Überhaupt al een super leuke ervaring om te doen, eerst een foto maken, daarna laten ze ook nog allerlei effecten zien en leggen ze de verschillende producten uit. Ik begrijp de andere reviews op trustpilot niet, wij hebben een super fijne ervaring gehad!!

Tsja
Leuke ervaring om te doen, maar helaas is het helemaal verkeerd gegaan. Doordat iemand mijn email adres verkeerd had genoteerd/ingevoerd hebben wij wekenlang niks te horen gekregen. Geen orderbevestiging, geen track&trace niks. In de tussentijd is de bestelling retour naar afzender (ergens in polen). Hier kwamen we telefonisch achter nadat we zelf maar zijn gaan bellen over hoe en wat, toen werden we doorverwezen naar de klantenservice via mail. En nu zijn we 2 maanden verder. We worden totaal niet op de hoogte gehouden en nogsteeds heb ik geen track&trace of bevestiging van de order ontvangen. Terwijl hier meerdere malen naar gevraagd is. De hele lol is er vanaf als je iets koopt van 700 euro en er zo met je word omgegaan. Geen communicatie, geen begrip en geen oplossingen.

Odpowiedź od Iris Galerie Nederland
0 STERREN VOOR DEZE SLECHTE…
0 STERREN VOOR DEZE SLECHTE BEDRIJFSVOERING
Vorig jaar november een bestelling geplaatst in de winkel in Groningen. Ik heb 5 weken moeten wachten waarnaar ik contact heb gezocht. Opnieuw werd mij verteld dat ik nog een keer 4 weken moest wachten. Dan krijg ik het product met een afschuwelijke lelijke groene achtergrond in plaats van het zwarte zoals beloofd en in de winkel stond. Opnieuw 6 weken moeten wachten om een nieuw exemplaar te kunnen ontvangen. Maar een compensatie? Dat is voor dit bedrijf te veel gevraagd. De klantenservice stuurt je van kastje naar de muur en laat je opnieuw 2 maand wachten om vervolgens niet te reageren.
BESTEL HIER ABSOLUUT NIET EN BESPAAR JE DE HOGE KOSTEN EN HET LANGE WACHTEN. JE KRIJGT ER GEEN SERVICE VOOR TERUG!!!

Slechte service, oplichting
Mijn vriend en ik wilde dit graag voor Valentijnsdag doen. We kwamen binnen en het ontvangst was heel ongemakkelijk. We moesten gewoon zitten, foto werd gemaakt en dat was het. Er werd niet even gevraagd van he wat wil je precies, wat leuk dat jullie dit doen, niks van klantenservice of gastenontvangst, als je twijfelt over welk oog, wordt ook niet de optie even aan geboden om van beide ogen een foto te maken en dat je daarna kiest. Het voelt totaal niet als een activiteit of uitje maar gewoon als een fabriek. Daarna ging ze met ons de opties bespreken, ze begon gelijk met het duurste, nou als twee studenten waren wij gelijk om ver geblazen. We dachten dat als het bij 49 euro begint, dat je dan niet met iets van bijna 400 euro begint. We moesten maar blijven vragen naar alle opties en de prijzen er van. Elke keer opnieuw. Het is niet alsof ze ons door de winkel meenam en de mogelijkheden liet zien, dat deden we dus maar zelf. Maar nergens zie je een prijs. Het steeds constant vragen hoe duur iets was, werd erg ongemakkelijk. Ik zou dan denken als je twee studenten ziet, dat je dan op een gegeven moment de reactie snapt en probeert betaalbare opties te verkopen maar nee. Toen kregen we onze foto's te zien, best mooi ook al verbaasde de kleur ons erg. Mijn vriend heeft normaal donker groene ogen en die waren nu blauw, en mijn ogen waren compleet blauw zonder enige andere kleur die normaal wel te zien was. Toen ik de andere compositie wilde zien en die mooier vond, begon de medewerker me uit te lachen dat dat een rare keuze was... nou toen voelde ik me echt vervelend (of nog vervelender dan ik me al voelde) en ben ik dus maar voor de andere optie gegaan. Aan het einde zei ze o ja laat ik ook nog wat over je ogen zeggen, bij mij was er iets te zien wat ze koppelde aan een groeispurt in mijn derde levensjaar terwijl ik juist altijd te klein was voor me leeftijd dus dat was bijzondere, tevens de enige informatie die we er over kregen. Je verwacht als je uiteindelijk 239 euro neerlegt, dat je echt een soort moment krijgt en echt wordt begeleid en geholpen maar dat was alles behalve waar. Later ging ik nog opzoek naar een prijzen lijst, niet erg gemakkelijk te vinden en daar staan ook opties van ongeveer 90/110 euro maar die opties zijn nooit met ons besproken dus we hadden geen idee dat dat kon. We wilden eigenlijk gewoon de foto maken, die als bestand of als klein printje hebben, niet al te veel gedoe, maar nu hebben we onverwachts 239 betaald..beetje jammer toch, als de ervaring nog leuk was, was het misschien waard geweest maar dat was ook niet zo. Geen aanrader dus!

Odpowiedź od Iris Galerie Nederland
Als ik dit 0 sterren had kunnen geven…
Als ik dit 0 sterren had kunnen geven had ik het gedaan. Het bedrijf helpt totaal niet mee vanaf moment één. Mijn vriendin had spijt dat ze de ketting genomen had meteen na de aankoop. Deze ketting is exact hetzelfde voor iedere klant en niet customized dus we vonden het al raar dat we dit niet meer konden cancelen aangezien onze aanvraag letterlijk in een boek geschreven was, maar de medewerker gelijk vertelde dat het doorgezet was naar het hoofdkantoor (klopt natuurlijk helemaal niks van). Uiteindelijk kwamen ze met een verhaal aan dat het 4-5 weken kon duren ivm de drukte. Ook een grote leugen. Er is geen enorme drukte. De items moeten vanuit China komen waardoor het weken duurt voordat het in Nederland is. Accepterende dat we de ketting niet meer konden retourneren hebben we 4 tot 5 weken gewacht om de verkeerde ketting binnen te krijgen! Gelijk hulp gezocht met de klantenservice, maar zij begrepen ons niet. Volgens mij hadden we contact met de mensen in China want Engels begrepen ze daar niet aangezien we onderhand 5 mails verder waren voordat ze door hadden dat we niet de goede ketting binnen hadden gekregen. We zouden zogenaamd een nieuwe krijgen. 4 weken later nog steeds niks gehoord! Naar de fysieke winkel geweest in Maastricht en hun sturen je heel leuk door naar hun partner, terwijl de partner ons weer terug stuurt naar de fysieke winkel of niks van zich laat horen. Furieus hierover. We zijn nu 3 maanden verder en we horen letterlijk niks meer van beide partijen! Tip van Flip: Koop NOOIT iets bij de Iris Galerie. Grote ballentent.

Odpowiedź od Iris Galerie Nederland
Iris galerie Arnhem waarschijnlijk pure oplichting
Het bedrijf beweert een foto van je eigen iris (en die van je partner) op allerlei prachtige manieren af te drukken voor veel geld. Het rare is alleen dat ik op de foto blauwe ogen zou hebben, terwijl er echt geen greintje blauw in mijn ogen te vinden is. Ik vroeg of ik de originele foto mocht zien. Dat mocht na wat aandringen, maar ik mocht daar geen foto van maken en ze wilden deze foto ook niet mailen. Ik vind dat niet heel vertrouwenwekkend. Volgens mij is het pure oplichting. Je krijgt er nog een "officieel" certificaat bij waarop staat dat het een unieke print is die je krijgt, maar daar staat niet bij dat het echt je eigen oog is.
P.s. Heel apart dat het bedrijf pas na bijna 2 jaar reageert op onze review.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.