Ben voor de aanbieding van de Homebase 3 gegaan, na de Homebase 2. Heb nu alleen de 2K video deurbel 340 met dubbele camera, maar wil uitbreiden met nog 2 camera's. Tot nu toe zeer tevreden over d... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
J'étais déjà pleinement satisfait des produits mais j'ai eu un problème de commande sur l'un d'eux... Le service client à tout de suite fait le nécessaire et procédé au remboursement du produit et... Zobacz więcej
vlotte bestelling, goed product, gemakkelijke installatie! de levering aan huis door de leverancier was niet zoals het hoort, het regende en daarom besliste de courier om niet naar het leveradres te... Zobacz więcej
Zeer goede service naverkoop. Toen de borstel van onze dweil-stofzuigrobot telkens vastliep, werd het toestel na het doorlopen van alle checks die we zelf konden doen, probleemloos hersteld. Na 1 wee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
At eufy, we believe great products and true smart home technology is thought out thoroughly. eufy's smart home technology is built from solid foundation of care from all of us as one company. We don't only care about functional performance, but we think ahead of our consumers to build our products with care, to suit their needs, all seamless with no hassle. That's how we create intuitive, human-first technology that frees our consumers and their families from worries. And enliven their life to be one they truly love. eufy, built with care.
Dane kontaktowe
Zjednoczone Królestwo
- support@eufy.com
- nl.eufy.com
Odpowiada na 68% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Alleen maar positief!
Super deal gesloten voor de Eufy Hydrojet! De bestelling ging makkelijk, bezorging ging ook snel en het product is netjes aangekomen.
We zijn ontzetten blij met onze robotstofzuiger/dweil en gebruiken het elke dag. De gebrujjsaanwijzingen zijn ook heel goed te volgen, waardoor het een gebruijsvriendlelijk product is. Waar we erg positirf van verrast waren, is dat je heel goed kunt bijhouden wanneer onderdelen aan onderhoud toe zijn (schoonmaken/ vervangen). We hoeven het eigenlijk bijna niet te controleren, de app houdt het zelf bij!
De SoloCam E30 camera bedraad in continue opname gebruiken
Ik gebruik de camera usb-bedraad op een adaptor voor continue opname in vaste opstelling. Dat gaat goed genoeg met het maximum van 128Gb SD-geheugen voor enkele dagen, dan is ie vol en moet je overschrijven. Beter is m.b.v. Homebase 3 waar veel meer geheugen toegevoegd kan worden en dus langere opnameduur. De 2K beelden zijn vrij goed. Het meegeleverde zonnepaneel wordt niet gebruikt. Het opgenomen geluid is matig. Iets verder weg van de microfoon lijkt het al gauw gedigitaliseerd onverstaanbaar. De bewegingsdetectie heb ik bij continue opname niet nodig, maar kan ik niet uitzetten. Dat is jammer; blijft vervelend om steeds meldingen te ontvangen die je niet hoeft te weten.
Superduidelijke beelden met nachtzicht in kleur
Goede producten, snelle levering. Installatie is eenvoudig. Via de app te bedienen. Groot zichtveld op de camera.
zeker een aanrader
goeie producten
kwaliteit is echt top hier heb je kwaliteit en prijs voor tevreden klanten
product doet wat hij moet doen voel me veel veiliger
ook prijs valt goed mee voor zo een goed product
kwaliteit betaal je
Heb gewoon ontvangen wat ik besteld…
Heb gewoon ontvangen wat ik besteld had, zonder vertraging.
Alles snel geleverd en eenvoudig te…
Alles snel geleverd en eenvoudig te installeren, goede werking van de app
Gewoon om de simpele reden dat het een…
Gewoon om de simpele reden dat het een eenvoudig concept is met een vlotte service
Prima speel maakt het dweilen nog beter
▪︎ Redelijke tot goede producten.
▪︎ Redelijke tot goede producten.
▪︎ Service tot nu toe is positief
▪︎ Solo Cam C210 voldoet helaas veel minder dan wordt beschreven in het marketingverhaal.
De SoloCam C210 moet om de twee a drie weken worden opgeladen, omdat dan de accu na volle oplading alweer leeg is..
Hij houdt het GÉÉN 3 maanden vol zoals staat omschreven. Zelfs nog géén maand.....

Odpowiedź od Eufy
Makkelijke website met alle informatie…
Makkelijke website met alle informatie over alle soorten producten.
Makkelijk bestellen en snel geleverd.
En makkelijk geïnstalleerd op mijn bestaande netwerk.
Zeer tevreden over aankoop.
Echt alles zit in de verpakking om aan de slag te kunnen. Zeer goed voorzien. En de kwaliteit is onberispelijk zoals beloofd.
Small disagreement with S340…
Easy to integrate in my existing Eufy network but the S340 model a little less intelligent than the 2 S330 camera( by example heavy rain generate alarm with S340 which never happen with the S330 over more than a year operation). A little bit annoying
Zeer goede aanbieding vanuit Eufy zelf…
Zeer goede aanbieding vanuit Eufy zelf door mijn oude HomeBase om te ruilen voor de nieuwste HomeBase 3. Verzending was snel geregeld.
Nu een aantal weken de nieuwe HomeBase draaiend en wat een verschil t.o.v. de allereerste HomeBase. Betere en snellere herkenning van personen, goede AI opties en de mogelijkheid om ook de nieuwste Eufy apparaten aan te sluiten.
Goed advies telefonische helpdesk
Ik had twijfel of dit een goede keuze zou zijn. En door telefonisch contact ben ik goed geadviseerd.
Snelle installatie en helder beeld
Na levering kon de S220 eenvoudig worden geïnstalleerd. Ook het koppelen aan de Home Base was simpel.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.