Ben voor de aanbieding van de Homebase 3 gegaan, na de Homebase 2. Heb nu alleen de 2K video deurbel 340 met dubbele camera, maar wil uitbreiden met nog 2 camera's. Tot nu toe zeer tevreden over d... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
J'étais déjà pleinement satisfait des produits mais j'ai eu un problème de commande sur l'un d'eux... Le service client à tout de suite fait le nécessaire et procédé au remboursement du produit et... Zobacz więcej
vlotte bestelling, goed product, gemakkelijke installatie! de levering aan huis door de leverancier was niet zoals het hoort, het regende en daarom besliste de courier om niet naar het leveradres te... Zobacz więcej
Zeer goede service naverkoop. Toen de borstel van onze dweil-stofzuigrobot telkens vastliep, werd het toestel na het doorlopen van alle checks die we zelf konden doen, probleemloos hersteld. Na 1 wee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
At eufy, we believe great products and true smart home technology is thought out thoroughly. eufy's smart home technology is built from solid foundation of care from all of us as one company. We don't only care about functional performance, but we think ahead of our consumers to build our products with care, to suit their needs, all seamless with no hassle. That's how we create intuitive, human-first technology that frees our consumers and their families from worries. And enliven their life to be one they truly love. eufy, built with care.
Dane kontaktowe
Zjednoczone Królestwo
- support@eufy.com
- nl.eufy.com
Odpowiada na 68% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Heerlijk toestel
Heerlijk toestel, veel mogelijkheden, werkt prima en onafhankelijk van stroom is zeer handig!
No nonsense garantie afhandeling
No nonsense garantie afhandeling. Mijn 2 maanden oude S4 camera wilde niet meer connecten en niet meer opladen.
Contact gezocht en zonder gedoe een nieuwe camera ontvangen. Wel pas verzonden nadat mijn oude camera bij Eufy was binnengekomen. Waarschijnlijk door scha en schande wijsgeworden daar. Begrijpelijk.
Doet wat ie moet doen
Alles gaat mis met de Eufy
Alles gaat mis met de Eufy. Eerst laadde hij niet op, batterij was niet leverbaar, dus het hele apparaat naar Duitsland. Gemaakt en weer retour ontvangen. Paar maanden later dweilt ie maar voor de helft. Weer contact, konden ze geen retourlabel aanmaken, moest voorschieten om retour te sturen. Na aandringen toch label ontvangen. Nu staat het apparaat in Polen. Ontdekt men een hardwarefout. De onderdelen voor reparatie zijn niet beschikbaar, dus hij kan niet gerepareerd. Wel willen ze een gereviseerde in andere kleur leveren. Dit allemaal in de garantieperiode. Daar ga ik dus niet mee akkoord. Ik wacht op een goede oplossing, of geld terug of een nieuwe apparaat. Voor ons nooit meer een Eufy robotstofzuiger.

Odpowiedź od Eufy
Rommel
Rommel, vanaf stap 1. QR code wordt niet gelezen, serienummer niet herkend. Gewoon basisdingen om een product te installeren die niet werken, dat verdiend maar 1 oordeel: rommel.

Odpowiedź od Eufy
Tevreden
Completeset gekocht. Camera’s zijn handig met zonnepanelen. Geen abbo kosten. Wel jammer dat de accu’s snel leeg raken en afentoe slecht beeld ipv4k
Goede gebruiksvriendelijke kwaliteit…
Goede gebruiksvriendelijke kwaliteit voor een eerlijke prijs! Wij zijn fan!
Eufy cam E 30
Easy to install, and very good image, and very sensitive with the movements
De online winkel op de Eufy-site is gemakkelijk te navigeren en overzichtelijk.
Met de extra korting is het echt een geweldige aanbieding. Ik ben blij met mijn aankoop. Alles is in goede staat aangekomen, ik heb het geïnstalleerd en alles werkt perfect. Ik ben echt tevreden met Eufy.
Het zuigt goed
Het zuigt goed. Gaat tijdens dweilen grondig te werk. Ook gaat hij strak langs randen en om stoelpoten heen. Ook de app werkt prettig.
Uiteindelijk een goede after service en…
Uiteindelijk een goede after service en ondersteuning gekregen.
Not bad
Very high quality products but my only problem is eufy app for the security cams I only can watch cam by cam not all the cams in the same time
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.