Tandlæge Niels Havn Recenzje 12

3,4

Informacje dotyczące firmy

1. Stomatolog
  2. Klinika stomatologiczna

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Niels Havn er dansk tandlæge i Flensborg. Niels Havn er født og opvokset i Danmark og er kandidat fra Tandlægehøjskolen i København. Niels har over 25 års erfaring.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Virkelig dårlig første oplevelse

Kom ind og skulle have lavet en rodbehandling, og så siger han efter et stykke tid inden jeg er færdig, at han ikke tør at lave mere på mig en anden gang for skal finde en tandlæge med god tålmodighed, det synes jeg slet ikke er okay. Og det skal lige siges at det var første gang jeg var der i dag. Og ikke nok med det, så da jeg bliver færdig og skal betale møder jeg en virkelig ukompetent og sur dame ved skranten da jeg skulle betale, min telefon var lige gået ud inden jeg kom inden, og tro mig det er ikke en dårlig undskyldning, var nød til at spørge nogen tyskere om vej. Men så har jeg mit normale kort med, som jeg også har betalt med ved en anden Tysk tandlæge førhen, men så afviser den. Og det er der damen bag skranten bliver virkelig ubehøvlet, og beskylder mig for ikke have penge nok på kortet, og jeg spørger efter en mulig oplader til min telefon så jeg kan tænde den, og hun bliver bare mere og mere ubehagelig, og ønsker hverken god dag eller siger noget som helst da jeg går ud af døren.

1 lipca 2025

Niveauet er forsvundet.....

Fik lavet flere ting for 10 år siden, meget tilfredsstillende. Men men men, fik lavet 2 huller for et år siden. Bagefter gik der lang tid inden tænderne passede sammen, fyldningerne var elendigt tilslebet. Og nu har jeg hul i begge de samme steder som blev lavet. Min hustru fik ved samme lejlighed lavet flere ting, hvoraf hun nu har måtte få lavet den ene om i DK. Han er et sødt menneske, men jeg frygter lidt niveauet er forsvundet med årerne.....
I øvrigt har jeg mailet om at få en tid, uden at modtage svar.

15 marca 2024

Kompetent tandlæge

Jeg har for første gang brugt Niels Havn. Og det er bestemt ikke sidste gang. Han bliver min tandlæge fremadrettet. Jeg skulle have opereret en kindtand ud. Niels Havn er en yderst kompetent tandlæge. Og så har han den der sociale tilgang. Må føler sig velkommen og ikke mindst blive mødt som patient. I øvrigt var klinikassisten ligeledes nærværende. Man kan ikke andet føle sig tryg ved Niels Havn. Jeg har givet topkarakter. Mindre kan ikke gøre det.

6 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Jeg skulle ha lavet 2 huller i over…

Jeg skulle ha lavet 2 huller i over munden, han tager fejl og laver dem for neden. Ups, han laver dem i overmunden. 2 uger efter står jeg med 2 tænder der skal rodbehandles, og en fyldning der skal laves om, fordi han perforeret roden da han borede.
Jeg har betalt 5800 kr, og kan nu se frem til en regning på 14500 kr.
Det er virkelig under al kritik.

22 marca 2024

Dyr og muggen

Kostede 1000kr at få en pris på 4 implantater, sur og vranten sekretær. Min hustru skulle blive i bilen der var ikke plads i venteværelset. Kun 6 tomme stole.

6 marca 2024

Alles in ordnung!

Fantastisk god service hos Niels Havn. Klinikken går op i at kunderne får en god oplevelse, og der er styr på tingene.

20 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

En særdeles god oplevelse.

En særdeles god oplevelse.
Har fået lavet repareret en teleskops protese.
Min oplevelse var særdeles positiv Niels lavede et fint stykke arbejde og ligeledes en meget sød og kompetent klinikassistent.
Noget arbejde skulle laves ude i byen, trods dette sørgede Neils for at det kunne laves samme dag, så jeg sparede en tur mere til Flensborg.
Og prisen var i mine øjne billig.
Klinikken fortjener virkelig de varmeste anbefalinger, jeg skal nok selv anbefale til alle.
Med ønsket og en god jul og et godt nytår til hele personalet.
Alex Bach Pedersen

17 grudnia 2020

Super seriøs

Super seriøs, grundig, professionel.
Mere end man kan sige om en af de andre tandlæger fra av min tand. Så vil du have en seriøs, grundig, dygtig tandlæge, samt dygtige assistenter, så vælg Niels Havn

13 sierpnia 2018

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Fik endda hjælp til at holde min 3 måneder gamle datter begge gange da jeg ikke havde mulighed for at have nogle med mens jeg blev behandlet.
Priser er billigere end i dk. Ved dog ikke om det er de billigste tyske. Men det fungerede for mig. Fik også hjælp med at finde extra tid hurtig, da vi sku ud og rejse og jeg uheldigt kom for sent til min første aftale.

14 września 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej