Jeg har handlet med Parfumeplus siden de startede og de blev nævnt i Custome første gang. Der har aldrig været problemer og kun gode oplevelser og gode priser:-)
Har handlet flere gange hos Nicehair og nu hos Niceperfume og alt har fungeret upåklageligt hver gang! Godt udvalg til gode priser. Let at finde de ting, man leder efter. Superhurtig levering og fanta... Zobacz więcej
Nem og overskuelig bestillingsproces. Kæmpe udvalg. 2 dage efter jeg havde bestilt ordren, hentede jeg varene på den nærliggende tankstation. Det er betydelig billigere end Matas og andre steder, hvor... Zobacz więcej
Servicen var i top, pakken blev leveret lynhurtigt og i god stand, hjemmesiden var dejligt overskuelig, det eneste lille minus var at udvalget godt kunne have været lidt større - jeg fandt hvad jeg sp... Zobacz więcej
O Niceperfume
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos os kan du altid få kompetent hjælp og vejledning omkring hvilke produkter der passer bedst til netop dig.
Se også vores udvalg af hårprodukter, hudpleje, accessories, make up og børnetøj
Randersvej 30, 6700, Esbjerg, Dania
- 32 200 200
- ordre@niceperfume.dk
- niceperfume.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nemt at shoppe, hurtig og præcis levering :)
Niceperfume er absolut anbefalelsesværdig. Dejligt stort udvalg og hurtig levering.
Her kan du shoppe uden bekymringer, kun om pengepungen kan holde til det.
Jeg shopper snart igen, uden tvivl!
Lige efter bogen
Pakken kom til aftalt tid og pris, forsvarligt emballeret, - sådan som det skal være,
Altid perfekt!
Ikke en finger at sætte på forløbet....lækre produkter til super priser, billig fragt, hurtig levering...med en lille slikpose i, ELSKER det! :-) Jeg handler udelukkende shampoo og mascara, elastikker, hårnåle og meget andet her. Kan kun anbefale shoppen!!!!
Billig priser og hurtig levering.
Er meget glad for at handle hos Niceperfume / Nicehair :)
Fantastisk service og så endda med overraskelse ved pakkens ankomst :o)
Tilfredsstillende
Jeg har bestilt fra hjemmesiden to gange nu, og begge gange har det været en fornøjelse. Det er superhurtigt levering og nogle superdejlige og billige produkter, de har. Det er ikke sidste gang, jeg har bestilt herfra!
Ny kunde
Jeg bestilte parfumen en søndag. Blev skeptisk, da jeg først fik mail/bekræftelse fra jer mandag eftermiddag ang. min bestilling. Burde have en bekræftelse pr mail med det samme. Meldte mig til som ny kunde. Fik bare en bekræftelse på at jeg var blevet tilmeldt. Ingen velkomst.
Men ellers har jeg løbene fået at vide hvor lang parfumen var noget i ordrebehandlingen og det var rigtig fint. (2 dage) og sms når pakken var noget frem.
Jeg vil handle hos Niceperfume igen. I får min anbefaling, trods startproblemer
Forbløffende
Bestilte varen fredag før Pinse. Blev leveret følgende tirsdag med GLS. Det var uventet og ret forbløffende.
hurtig levering
Jeg fik den rigtige vare leveret hurtigt så det var helt perfekt
Uovertruffen
Atlt fungerede perfekt. På bestillingsdagen modtog jeg bekræftelse, at varen var afsendt og hvordan jeg kunne følge varen. Dagen efter modtog jeg varen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende før. Kan varmt anbefale firmaet Niceperfume.
mvh
Thomas
God service og hurtig fragt.
Da jeg bestilte på niceparfume, kom varen hjem til mig efter 2 dage. Det var hurtigt og nemt, og kan i hvertfald anbefales.
perfekt
leveret dagen efter bestilling, kun godt at sige om produkterne :)
Slip for at gå i stormagasinerne i sommervarmen
Jeg er helt "høj"
Har lige hentet min pakke i seven eleven. Jeg bestilte mine yndlingscologner i Nice perfume i forgårs og så er de allerede til afhentning i dag.
Den ene cologne kan jeg ikke mere købe i Magasin, der har forhandlet den i mindst
20 år.
Har nu fået den gennem Niceperfume. Den ene er på 50ml. og den anden på 75 ml.
Betalte ialt 458 kr. Fantastisk.
Skynd Jer ind og kigge på hjemmesiden.
Det kan ikke ikke gøres bedre!
Gode priser, hurtig levering, lille overraskelse i forsendelsen.. BONUS! :o)
Fab og Fantastisk Hjemmeside!
Jeg kan uden at tøve stærkt anbefale at handle fra Niceperfume.... Kvaliteten af deres varer er i top, og deres levering er som lynet. Jeg er i den grad Super yderst tilfreds med alt. Mange tak. Jeg skal helt sikkert handle hos jer igen igen. Er mega glad for mine eos lip balm.
Har handlet hos dem 2 gange og begge gange har jeg været mere end tilfreds.