Oceniono na 2 z 5

Fik fremvist en stue lejlighed Sagde den vil vi gerne leje Det var i orden det kunne vi godt men da vi ringede om hvornår vi kan få den blev der sagt at den var lovet til andre svineri da de havde l... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Da vores familie skulle finde ny bolig, var vi ikke i tvivl om at prøve Nextkey. I en travl hverdag som børnefamilie, hvor tiden er sparsom, var det super nemt at Nextkeys boligagenter undersøgte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Since this company took over our residential complex, consisting of three buildings, everything has gone topsy-turvy. Dirt and desolation on the floors, in the corridors, on the stairs. The laundry is... Zobacz więcej

1. Agencja pośrednictwa w wynajmie nieruchomości

Napisane przez firmę

Find ny bolig med Nextkey. Vi matcher dig med boliger baseret på dine unikke boligønsker. Uanset om du er køber eller lejer. Helt gratis.

3,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jeg var boligsøgende

Jeg var boligsøgende, og har ledt i et stykke tid efter en lejlighed. Jeg skrev inde på facebook gruppen “ledige lejligheder til leje” og Anne tog kontakt til mig. Jeg er super glad for, hun skrev og har fundet den perfekte lejlighed til mig. Samt den gode fremvisning af lejligheden og den gode services man får fra personalet. Alt i alt en virkelig god oplevelse

28 grudnia 2021

Hej Anica,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi undskylder for det sene svar. Vi er glade for at høre om din positive oplevelse som boligsøgende hos NextKey.

Vi er stolte af vores personalets gode service og fremvisning af lejligheder, og det er dejligt at vide, at du har haft en virkelig god oplevelse med os.

En stor 12’er :)

Var boligsøgende i Aalborg og fik kontakt til NextKey. Laura var super, super sød & meget professionel. Der blev lyttet så fint til mine behov, ift beliggenhed, budget og størrelse og der gik faktisk kun 3 dage, så fandt vi min drømmelejlighed. I mellemtiden var Laura og jeg ude og se nogle stykker og der var unde hele forløbet stor hjælp og feedback at hente. Kan KUN anbefales :)
Tusind tak

15 grudnia 2021

Hej Camilla,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at have hjulpet dig med at finde din drømmelejlighed i Aalborg. Vi undskylder for det sene svar på din anmeldelse.

Very professional

Very professional, friendly and flexible

10 listopada 2021

Hey Stefan,
Thank you for your positive feedback! We're delighted that you appreciated our professional, friendly, and flexible services. We apologize for the delayed response in addressing your review.

Best regards,
NextKey Customer Support

Super service!

Da jeg var boligsøgende, skrev jeg mig op ved Nextkey. Jeg fik en rigtig god snak med Laura, som noterede, hvilke ønsker jeg havde til min kommende bolig. Man bliver taget rigtig godt imod af super flinkt personale, der altid står klar til at hjælpe! ☺️

4 listopada 2021

Hej Maja,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse som boligsøgende med NextKey. Vi sætter pris på din ros for vores søde personale og deres hjælpsomhed.

Har du brug for mere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig. Vi undskylder for det sene svar.

Oceniono na 5 z 5

Da vores familie skulle finde ny bolig

I en travl hverdag som børnefamilie, hvor tiden er sparsom, var det super nemt at Nextkeys boligagenter undersøgte markedet for os.
Vi modtog de bedste bud på nye boliger som passede med vores krav.
vi har oplevet fantastisk service hele vejen igennem, så vil helt klart anbefale Nextkey til andre bolig søgende.

25 października 2021

Hej Janne,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig med at finde et nyt hjem. Din positive oplevelse med vores boligmæglere og den fantastiske service gør os meget glade.

Beklager det sene svar, men vi takker for din anbefaling af NextKey.

Fantastisk hjælp

Takket være Nextkey kunne min kæreste og jeg endelig få den helt perfekte lejlighed, som vi så længe havde drømt om, med fænomenal service, kvalitet og vores ønsker i fokus var samarbejdet med Nextkey nemt og effektiv, du vil altid være i gode hænder med engageret personale der vil gøre din/jeres boligdrøm til virkelighed. 😄
De får selvfølgelig fem ud af fem nøgler!
🔑 🔑 🔑 🔑 🔑

22 października 2021

Hej Jeppe
Tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at finde din drømmelejlighed. Din positive feedback gør os meget glade.

Vi beklager det sene svar, men vi er her altid, hvis du har brug for mere hjælp i fremtiden. Tak for tilliden til NextKey!

Fantastisk service og hjælpsomhed

Fantastisk service og hjælpsomhed. Laura var god til at forklare konceptet og hvad og hvordan de kunne hjælpe.

16 października 2021

Hej Beate,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi værdsætter din feedback, og beklager det sene svar.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god snak jeg fik med Laura om…

Rigtig god snak jeg fik med Laura om muligheden for at finde en ny bolig. Hun var meget lyttende og forstående over for den situtation vi er i, og har fået mener forslag på boliger som passer til os😁. Så kan varmt anbefale nextkey til andre som søger bolig. Og gerne vil havde en hjælpende hånd.
Hilsen Joan

16 października 2021

Kære Joan,
Tak for din positive anmeldelse! Vi glæder os over, at du havde en god oplevelse.

Teamet hos NextKey værdsætter din anmeldelse, og vi undskylder for det sene svar. Vi er altid her for at hjælpe, hvis I har brug for det.

NextKey Kundesupport

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej