Nextens is altijd 24/7 beschikbaar en is een goede en betrouwbare partner om alle aangiften goed en veilig bij de belastingdienst te krijgen. Dit al vele jaren lang.
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik vind het jammer dat de aangiften erfbelasting zo laat ter beschikking worden gesteld. Klanten worden echt ongeduldig als iemand in januari is overleden en er kan in augustus nog steeds geen (simpe... Zobacz więcej
Wij zijn al jaren gebruiker van Nextens (desktop en cloud). Qua fiscale sturing en ondersteuning is het een toppakket. Waar wij echter tegenaan lopen is de prijs kwantiteit verhouding. Wat wij namelij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nextens is goede fiscale software, die klanten ook mee laat denken bij de produktontwikkeling. Het is modulair opgebouwd, zodat naar behoefte de software kan worden afgenomen. Ik ervaar wel dat d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Iedereen heeft recht op een optimale fiscale aangifte. Nu en in de toekomst. Als dé partner van fiscaal en financieel professionals lopen wij altijd een dag vooruit op de wereld van morgen. In deze wereld, waarin technologie en automatisering iedere dag de grenzen van het mogelijke verleggen en de verwachtingen van cliënten groeien, werken wij continu aan het verder ontwikkelen van onze software zodat onze klanten relevant blijven.
Dane kontaktowe
Radarweg 29, 1043 NX, Amsterdam, Holandia
- 020-5159515
- marketing@nextens.nl
- nextens.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również

Toegankelijke en flexibele organisatie
We hebben per 1 september 2024 een contract afgesloten voor de dividend aangiften. Laatste week augustus ontstond er een complexe situatie met een klant die met spoed een aangifte dividend moest verzenden. Aangezien ons contract per 1 september pas actief zou zijn, was dat niet mogelijk. Nextens heeft zich flexibel opgesteld om toch de aangifte te kunnen verzenden. Klasse werk!

Zeer tevreden over Nextens
Wij zijn al jarenlang tevreden gebruiker van Nextens! De software wordt door ons gebruikt voor het invullen van de aangifte inkomstenbelasting voor onze cliënten. Onze stichting bestaat uit studenten fiscaal recht en fiscale economie die vrijwillig fiscale hulp bieden aan hulpbehoevenden. Met dank aan Nextens hebben wij de afgelopen jaren meer dan 2000 aangiftes per jaar kunnen versturen. Wij hebben hier nooit problemen mee gehad. Het is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke aangiftesoftware. De service van Nextens is daarnaast zeer goed: bij eventuele problemen of vragen worden we snel geholpen. Wij raden Nextens aan iedereen aan.

Recente ervaringen met Nextens
Ik had recent een aantal dingen die ik wilde bespreken en die zijn snel en vakkundig opgelost. Ze waren zeer behulpzaam en hadden ook oog voor het persoonlijke!

Nextens
Sinds de start van onze praktijk werken we met Nextens. Bij vorige werkgevers hadden we al ervaring opgedaan met Nextens. We hebben in de zes jaren ervaren dat Nextens een betrouwbare partner is in onze aangiftepraktijk. Daarnaast heeft Nextens handige rekentools en voorbeelddocumenten waar we veel gebruik van maken. Ook ons personeel is enthousiast over Nextens. Nextens doet gewoon wat we verlangen van een fiscaal pakket.

Ervaring met nextens
Omdat het softwarepakket Nextens, gebruikersvriendelijk is, duidelijke rapportage
weer geeft, hulpprogramma's duidelijk inzichtbaar zijn

Prima werkend fiscaal pakket
De modules zoals IB, VPB, OB e.d. zijn heel overzichtelijk met een goede helpfunctie. Ook handig zijn de koppelingen met bijvoorbeeld Snelstart en Radar. Zo hoef je bepaalde basisgegevens niet dubbel in te voeren.
Het gemak van het invoeren heeft voor mij zeker een toegevoegde waarde want dit bespaart tijd welke je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor goed advies.

Doświadczenie Trustpilot