Oceniono na 5 z 5

At tage kørekort hos Nextdrive er et rigtig godt valg. Der er gode undervisningsmetoder, læreren forklarer tingene som er til at forstå, god til at svare på spørgsmål og er meget fleksibelt når det gæ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I have joined nextdrive driving school 4 months before for practical lesson. He teaches me very good.i am really impressed by his way of teaching.i have passed practical exam today.i recommend it best... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I found the school through Facebook and after reading the comments I was sure I found the right school and I was not disappointed. My instructor; Thue, was a great guy with absolute knowledge over the... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Det har været en så fed oplevelse at være ansøger hos nextdrive! Jeg har mødt mange spændende mennesker og haft en virkelig god lære! Jeg glemmer det aldrig

Reakcja na opinię

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Køreskole i Slagelse, Sorø, Ringsted og Holbæk Du kan køre i Tesla, VW ID3, Peugeot 108. Slagelse køreskole med fornuftige priser. Kørekort til bil i manuelt eller automat gear, generhverv, kørsels forbud og ombytning af udenlandsk kørekort. Alm hold, Lyn hold, ene undervisning, kode 78, kode 148 Undervisning på dansk eller engelsk i Slagelse køreskole. Kørsel i weekender muligt Færdselsrelateret førstehjælps kursus

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Nextdrive!! 5/5!!!

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Nextdrive! Undervisningen var meget grundig og lærerig, og jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Jeg bestod begge dele første gang og fik mit kørekort hurtigt. Rigtig god kørelære, og han forklare tingene på en god og forstående måde. Jeg kan varmt anbefale Nextdrive køreskole til alle, der ønsker at lære at køre. Tak for en super oplevelse!

13 grudnia 2024

Hej Selma,
Tak for din positive anmeldelse. Det har været en fornøjelse at have dig med på holdet hos os. Endnu engang stort tillykke med kørekortet. Pas rigtig godt på dit kørekort😀.

Bedste køreskole- 5/5 stjerner

Jeg kan virkelig anbefale Nextdrive køreskole! Mit forløb tog kun omkring 2 måneder, og jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg. Min kørelærer var virkelig god til hurtigt at finde tider til både teoriprøve og køreprøve, så det hele gik hurtigt og effektivt. Det er små hold, så alle er inkluderet i undervisningen, hvilket er rart så man forstår tingene bedre. Hvis du vil have et godt og nemt kørekortforløb, er Nextdrive helt klart det rigtige valg.

2 grudnia 2024

Hej Bella,

Oceniono na 5 z 5

“NEXTDRIVE – Den bedste køreskole!”

Jeg kan ikke andet end at give NEXTDRIVE mine varmeste anbefalinger! Fra første dag var det tydeligt, at denne køreskole sætter eleven i centrum. Undervisningen er både professionel og pædagogisk, og instruktørerne gør alt for at skabe en tryg og lærerig oplevelse.

Deres tilgang er yderst tålmodig, og de har en fantastisk evne til at forklare tingene på en måde, som er nem at forstå – selv de mest komplekse trafikregler! Man føler sig altid godt taget hånd om, og der bliver lagt vægt på, at man ikke bare består prøven, men også bliver en sikker og ansvarlig bilist.

En særlig tak til hele NEXTDRIVE-teamet for jeres store indsats, støtte og dedikation. I har virkelig gjort en forskel, og jeg er dybt taknemmelig for den fantastiske oplevelse hos jer.

Hvis du leder efter en køreskole, hvor kvalitet og elevens udvikling er i fokus, så er NEXTDRIVE det helt rigtige valg!

5 stjerner herfra!

2 grudnia 2024

Hej Mohammed,

Nextdrive køreskole

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej