Borgen er fin, men syntes at nogle af siderne er ret korte i forhold til at kunne give en bred samlet forståelse for spørgsmålene der fremgår på siderne.
Simpelt, effektiv og ekstrem god kundeservice. Bestilte et par bøger og et par dage efter ankom de, dog havde postmand Per lagt dem udenfor i regnen og bøgerne havde taget lidt skade. Kundeservi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig levering var chokeret over det gik så hurtigt. Gaven er til min mor til morsdag ved bare at hun bliver lykkelig
Napisane przez firmę
Minder er alt, vi har 🤍
Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering var chokeret over det…
Borgen er fin
Hurtig Levering
Jeg så nogle reklamer på Instagram for næsten et år siden og tænkte, at jeg hellere måtte få den købt, inden jeg glemte det igen. Jeg var ærligt talt lidt skeptisk i starten og tænkte, om det kunne være dårlig kvalitet. Der tog jeg heldigvis helt fejl.
Kvaliteten er virkelig god, og leveringen tog højst to dage.
Jeg kan klart anbefale denne bog til andre fædre, der gerne vil give deres børn noget historie med videre.
Mine forældre blev meget glade for…
Mine forældre blev meget glade for bøgerne. Overskuelige og ligetil bøger.
Super hurtig levering!
Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling. Levering var ved vores hoveddør efter 2 dage!
Ikke sidste gang jeg bestiller herfra
Det spiller sgu bare
Det spiller sgu bare, brugervenlig hjemmeside og hurtig levering.
Nem at bestille og hurtig levering- fin…
Nem at bestille og hurtig levering- fin bog som jeg glæder mig til at give min mor 🤞🏼
Købte 2 bøger til gaver
Købte 2 bøger til gaver, og har kun hørt positivt om dem.
Hurtig levering og god service
Nemt at bestille og hurtig ekspedition
Nemt at bestille og hurtig ekspedition. Absolut ingen problemer.
Rigtig god service og flotte bøger
Jeg kontaktede Livetssider.dk, fordi jeg gerne ville købe nogle ekstra bøger ud over deres tilbud. De svarede virkelig hurtigt og var meget søde og hjælpsomme i deres svar.
Derudover er bøgerne virkelig fine og af god kvalitet. Alt i alt en rigtig god oplevelse – både med kundeservice og produktet. Kan klart anbefales!
Go handel og hurtig levering...👍
Hurtig levering. Bogen er fin og med rigtig gode spørgsmål. Jeg glæder mig til at få den helt udfyldt, og få den deponeret til mit barnebarn.
hurtig levering og fint produkt
Hurtig ekspedition og modtagelse af bestilte vare
Hurtig ekspedition og modtagelse af bestilte vare, super service

Hurtig levering uden problemer
Hurtig levering uden problemer! Det anbefaler jeg!

Odpowiedź od LivetsSider.dk
Hurtig forsendelse og super fine bøger!
Hurtig forsendelse og super fine bøger!

Odpowiedź od LivetsSider.dk
Jeg syntes det er vigtigt at være…
Jeg syntes det er vigtigt at være bekendt om fortiden

Odpowiedź od LivetsSider.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.