Roligt utbud, schyssta priser, jättefint skick på sakerna som jag beställde och supersnabb leverans! Kan verkligen rekommendera!
Zobacz, co mówią recenzenci
Roliga prylar och snabb service. En bonus var att upphämtningen låg nära Oves Korv i Sävedalen. Frun får beställa fler gånger så har jag anledning att åka och äta lunch där. (även om det tog 1 minut a... Zobacz więcej
Är otroligt glad att jag upptäckte denna butiken! Den känns personlig och har allt man letar efter när man är nostalgisk som jag. Hittade julkalendrar och bokmärken som var precis som under min barndo... Zobacz więcej
Som Pez samlare blev jag jätteglad att hitta en figur som jag länge hade sökt efter och inte kunde hitta någonstans, till min lycka så hade dom massvis av andra också som jag ville ha. Fint utbud, sna... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Det började med vykort 2017. Idag hittar du i denna butik produkter som du inte visste du behövde. Nostalgivykort, badankor, lyckoankor, kortspel, julkort, böcker, samlar-kortlekar, pixi-böcker, stödstrumpor, pussel, FOX 40 visselpipor, bokmärken, glasunderlägg, väggkalender, samlarobjekt, retro, nostalgic-art, månadskort, plåtskyltar, presentartiklar, plus över 5000 andra produkter. Det är svårt att inte hitta något. Levererar World Wide. Välkommen till NEWOLDSWEDEN.se
Dane kontaktowe
Göteborgsvägen 46, 43360, Sävedalen, Szwecja
- info@newoldsweden.se
- newoldsweden.se
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Unika produkter
Unika produkter som jag inte fann någon annanstans i Sverige. De levererades också väldigt snabbt. 5 stjärnor.
Supersnabb leverans!
Supersnabb leverans och fina varor till ett bra pris dessutom.Deras Muminvykort är så fina+++
Jättefina julkort/vykort
Jättefina julkort/vykort. Snabb leverans och produkterna var bra paketerade.
Fantastik .
Jag tror att " Newoldsweden " är best i alla butikerna som säljer vykort .
Nöjd kund!
Mycket nöjd med mina köp, återkommer gärna till NewOldSweden🙂
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans! Många bra varor att välja bland!
Snabb hantering
Jag fick det jag beställt två dagar efter jag betalade. Jag fick betala en gemensam fraktkostnad för 3 olika varor. Smidigt och trevligt! Jag kommer beställa fler gånger:)
Riktigt bra paketerat
Riktigt bra paketerat, snabb leverans, allt var toppen!
Så vill man bli bemött.
Fick all tänkbar hjälp av Thomas för att genomföra mitt köp. Föredömlig info och supersnabb leverans. Tack, tack!
Blev så nöjd med mina köp
Blev så nöjd med mina köp. Fina varor och bra paketerat . Återkommer gärna.
Köpte stödstrumpor
Köpte stödstrumpor och blev riktigt nöjd med mitt köp! 5 stjärnor!
Snabb och effektiv affär
Snabb och effektiv affär. Kort leveranstid. Rekommenderas!
Jag hittade en lite speciell…
Jag hittade en lite speciell Wunder-Baum.
Spännande doft som jag inte sett tidigare någonstans.
Den låg snabbt i min brevlåda efter köpet.
REKOMMENDERAS !
Riktigt bra
Snabb leverans. Denna gången så hämtade jag i cykelbutiken. Jag beställde några nostalgivykort, de var i absolut perfekt nyskick. Fantastisk bra pris. Mycket nöjd.
När väl bestämt vad av alla fina böcker…
När väl bestämt vad av alla fina böcker och kort jag skulle köpa så var leveransen blixtsnabb och paketet föredömligt packat.
Hur bra som helst!
5 stjärnor till säljaren
5 stjärnor till säljaren för upplevelsen att få handla av någon som bryr sig om sina kunder. Underbara produkter, snabb leverans och produkterna var paketerade exemplariskt vilket bidrog att allt var i toppenskick.
Tack for en snabb o bra leverans
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.