Zobacz, co mówią recenzenci
Allt jag kan säga är att SciFiToys är så nära en perfekt hemsida man kan komma. Det är sällan man får så bra kundservice nu för tiden! Den typen av personliga svar med fokus på lösningar, service oc... Zobacz więcej
Jag har gjort flera beställningar som alltid skickats fort, väl förpackade. Utmärkt sortiment, ofta bra pris jämfört med andra affärer, och snabb frakt inom Sverige. En enda gång har en leverans blivi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z zabawkami dla dzieci
- Sklep z produktami dla dzieci
- Sklep kolekcjonerski
- Sprzedaż internetowa
- Sklep z drobiazgami
- Sklep z zabawkami
Napisane przez firmę
En svensk e-shop för leksaker, samlarprylar och sällskapsspel.
Dane kontaktowe
Hjortängsvägen , 13244, Saltsjö-Boo, Szwecja
- info@scifitoys.se
- scifitoys.se
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Varor som företaget kunde inte hjälpa
Företaget tog bort en vara som jag ville köpa.
Och en av mina varor var även defekt, fick ingen ersättning för varan.
Fantastiskt bra!
Snabba, trevliga billiga och otroligt bra sortiment!
Så tråkigt att de lägger ner.
Kommer vara saknade!
Totalt värdelöst
Totalt värdelöst. Köper produkter på förbeställning och den tar dem 20% och sen visar det sig att dem inte får in produkten... Ligger ute med 20% helt i onödan i månader! Ger säkert det dem skulle fått till en polare ..
Återkommande kund
Toppen säljare! Väldigt trevliga, snabb leverans o väl förpackad. Rekommenderas varmt!
Blev väldigt imponerad över hur snabbt…
Blev väldigt imponerad över hur snabbt det skickades och hur omsorgsfullt packat det var.
Strålande
Toppenbra service och pakethantering deras auktioner på Tradera är ett kul sätt att jaga plast på!
Goods arrived safe and very…
Goods arrived safe and very well-protected. They arrived on a short time very fast service. The goods look well so, good job. I definitely will order more from this store. Thank you!!
Trygg leverans
Köpte Turtles figurer, och blev mycket nöjd med den snabba leveransen och den trygga paketeringen!
Det var hur smidigt som helst, och trevlig personal!
Rekommenderas!
Bra kommunikation
Sci fi toys är en väldigt bra online butik och på Tradera. Bra priser. R det något man letar efter så är det bara att maila butiken och fråga om det finns möjlighet att få hem figurerna. Leveranserna är snabba från onlinebutiken. Från Tradera kan levereranserna ta lite tid. Men det är för att butiken lägger upp ca 500 annonser. Tar tid att skicka. Allt kommer fram.
Snabb leverans och bra packat
Snabb leverans och bra packat. Allt toppen 👍
Supernöjd med varorna och snabb…
Supernöjd med varorna och snabb leverans. Fint bemötande och tack från er. Det kommer att bli flera köp hos er i framtiden.
EXTREMT OTREVLIGT FÖRETAG!!!
Är ett extremt OÄRLIGT Företag!!!!!! Blev Avstängd för att buda vidare på Tradera, för jag inte tog bort en negativ omdöme för en trasig produkt, de fick full betyg på resten av leveransen! Varning till resten av alla budar på Tradera, ge dom inte en dåligt omdöme för trasig eller mossad produkt som de skickar till dig, isåfall blir man genast portad,lägger påhittade negativa omdöme om dig!! Gör det omöjligt att kontakta dom !!
Världsklass
Världsklass! Superbra service och trevligt bemötande! +++++
Bra service
Bra service. Varorna levereras alltid i perfekt skick tack vare noggrann paketering.
Supernöjd!
Jag har beställt ett flertal gånger och alltid blivit lika nöjd. Om jag haft en fråga gällande en beställning eller vara får jag svar snabbt och med utmärkt bemötande. Genomgående en trevlig upplevelse att beställa från dem. Kan varmt rekommenderas!
Jag beställde en order på 12 stycken…
Jag beställde en order på 12 stycken Star Wars samlar figurer! Jag fick en låda med 5 stycken Star wars figurer, 3 stycken av dem hade skadade förpackningar och 2 var felfri och i mint kondition. Jag reklamerade de tre skadade förpackningarna med figurerna och väntar på att de andra 7 ska dyka upp, men de gör inte det! Skickar meddelanden och frågar var de andra är och när paketet ska dyka upp! Då säger de att de andra figurerna inte motsvarar mina förväntningar på mint kondition då de har blivit skadade från flytten från Stockholm till Norrköping! De frågade om jag ville ha dem och jag sa att jag inte ville ha dem & bad dem ta bort ordern på de kvarvarande. Skickade meddelande och frågade om de kunde ändra beloppet hos klarna och de sa att de hade fixat det. Order var på 3370kr och de drog bort pengar för de skadade förpackningar på de tre figurerna jag reklamerade. Totalt fick jag 2 figurer ur ordern och de andra 6 eller 7 figurer, då en var en förbokning inte skickades till mig. Anser jag att jag har blivit utsatt för ett bedrägeri och att min resterande order har blivit stulet utav företaget eller fraktbolaget de använder sig utav. Kommer få betala 2.500kr för figurer, som jag inte har fått eller mottagit. Hamnar hos kronofogden om jag inte betalar! Sluta köp från detta företag om detta skulle hända er! Heromic är ett mycket, mycket bättre företag och som säljer lika dana figurer och samlarsaker.
Mvh Daniel Eric Matthias Hjelmberg.

Odpowiedź od Scifitoys.se
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.