New Nordic Home Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 4 z 5

Update - it took three attempts, but they have agreed to replace the mislaid consignment. I've bought from them a few times and usually while delivery is extremely slow, products are good. However... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fragtfirma kom kun med 2 af 4 pakker, de havde vist forlagt dem. Plus de to der faktisk kom, ankom for tidligt i forhold til den ønskede aftenlevering. New Nordic Home refunderede den ekstra frag... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte nogle varer den 26. oktober. Modtager ordrebekræftelse, men hører ellers intet. Den 14. november bliver pengene for varerne trukket, men har intet hørt om levering. Har nu skrevet flere gang... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Bestilte julegave først i dec, fik hurtigt en ordrebekræftelse på at den ville blive pakket hurtigst muligt. Hørte så ikke fra dem længe. Prøvede at ringe. Forgæves. Prøvede at skrive. Forgæves igen.... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

457 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

H. Skjalm P. væglampe

Levering skete hurtig.
Varen var den som bestilt, men lever desværre ikke op til beskrivelsen på produktet. Der står at lampen er ideel til at skabe lys, der hvor man har brug for det, da både armen og skærmen kan justeres i den retning man ønsker.
Dette er overhovedet ikke tilfældet, skærmen kan kun lyse nedad og en smule indad mod væg, kun yderste arm kan dreje fra side til side.
Dette faktum er, i min opfattelse, ikke at lys kan justeres derhen hvor man ønsker.
Havde jeg opdaget den mangel, inden ophængning, var den straks returneret.
De bør tjekke om deres beskrivelser af produkter, svarer til virkeligheden.
Jeg handler sansynligvis ikke der igen.

19 sierpnia 2023

Kære Karen
Mange tak for din anmeldelse, vi sætte pris på din tid. Vi kan forstå tekste kan misforstås og vi vil beskrive det mere tydeligt, hvordan lampen kan bruges. Tak fordi du gør os opmærksom på det.
Hvis du ikke ønsker varen, har du naturligvis altid 30 dages returret, som du kan gøre brug af, så længe varen er ubrugt. Du skal være velkommen til at kontakte os på mail.

God oplevelse

Købte en bænk onsdag, havde den om tirsdagen. Bænken er rigtig flot, lidt mørkere end billedet viser og med få skrammer, men intet problem for mig ift. størrelsen er perfekt og passer til resten af møblerne herhjemme.

8 sierpnia 2023

10 stjerner ⭐

Fantastisk service.
Bestiller et konsolbord torsdag (Men info om 7-14 dages levering) mandag morgen kl.9 kommer mit bord. Fedt.😊
Opdager at der ikke er skruer og møtrikker med. Øv hvor irriterende, men sender en mail med det samme til New Nordic Home, som omgående ta'r fat i leverandør. Tirsdag morgen kl.8.10 står gls med en pakke med skruerne. DET ER TOP PROFESSIONEL SERVICE.
Tusind tak for det.

7 sierpnia 2023

Kære Pia
1000 tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tid. Det varmer at læse at du er tilfreds med din oplevelse. Vi gør hvad vi kan for at levere så hurtigt som muligt og løse eventuelle problematikker.
Du skal være hjertelig velkommen til at handle hos os igen.

Oceniono na 5 z 5

Mega god og ekstra ordinær service

Mega god og ekstra ordinær service. De skaffede en ekstra bænk trods lagerbeholdningen sagde 1 og de kom selv og aflevere dem personligt 😃

27 lipca 2023

Kære Karina
Mange tak for din anmeldelse og din tid. Dejligt at læse, vi gøre altid hvad vi kan for at i mødekomme vores kunders efterspørgsel. Vi håber du er glad for dine bænk.
Hav en rigtig dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Meget venlige medarbejdere som svarede…

Meget venlige medarbejdere som svarede på mails hurtigt og med stor respekt :)

21 czerwca 2023

Kære Nazanin
1000 tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tid. Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Oceniono na 1 z 5

Uendelig lang leveringstid hvor dele af…

Uendelig lang leveringstid hvor dele af ordren var i restordre. Da de sidste endelig ankom manglede der monteringsskruer i en af pakkerne. Måske blot en uheldig oplevelse men intet desto mindre en oplevelse jeg ikke kan anbefale.

20 czerwca 2023

Kære Morten
Mange tak for din anmeldelse.
Ja desværre så var en del af din ordre i restordre. Og de sidste greb der manglede vare 2-3 uger forsinket et først antaget. Det er meget uheldigt. Desværre er transportnettet ramt i øjeblikket i forbindelse med krigen. Vores leverandører gør ALT hvad de kan for at få deres varer hjem så hurtigt som muligt. Det er desværre en omgivelse der er total ude af vores hænder, vi gør alt hvad vi kan for at følge med og vi har underrettet dig undervejs.. Vi har ikke hørt noget om de manglende skruer, det er vi i hvert fald kede af at høre. Det er du altid velkommen til at meddele os.
Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang. Måske vi kan rette op på din oplevelse og vi håber og antager at du trods alt er glad for dine flotte greb, da vi ikke har hørt andet. Så 1 stjerne. Er det helt fair ? :)

Oceniono na 1 z 5

Meget lang levering - sløv kundeservice

22.03.23 ordrebekræftelse modtaget
05.05.23 Rykket for lampen
10.05.23 Svar fra firmaet - Lampen forventes leveret i løbet af to uger.
02.06.23 rykket firmaet
06.06.23 svar fra firmaet - lampen er ankommet til firmaet 02.06.23
06.06.23 firmaet skriver lampen bliver leveret 06.06.23
06.06.23 rykker firmaet for Track &Trace
08.06.23 svar fra firmaet, at lampen skulle være på vej til levering 09.06.23 modtager lampen

Det har været umuligt, at få forbindelse med firmaet på telefon.

Handler IKKE hos det firma igen!!!!

8 czerwca 2023

Kære Bodil

Du har hele tiden være bevidst om at din lampe er en forudbestillingsvare med levering i maj/juni. Vi har informeret dig undervejs. Lamperne kom på lager start juni og blev straks pakket og sendt. Vi har haft +100 forudbestillinger på denne lampe og informeret så godt vi kunne undervejs. At GLS så var 2 dage ekstra om at levere din pakke er super ærgerligt, men desværre ude af vores hænder. Men vi har informeret dig undervejs hele tiden og du har som sagt været bevidst hele tiden fra du bestilte ordren, at det var en forudbestillingsvare med levering i slut maj / juni. Så vi synes det er ærgerligt du ikke er mere tilfreds o finder ikke 1 stjerne fair.
Vi håber du er glad for din lampe. Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang.

Oceniono na 2 z 5

Super langsom levering

Super langsom levering.
På hjemmesiden stod 1-5 dage, og varen var hjemme.
Det er 2 uger siden jeg bestilte og har først nu modtaget en mail hvori der står at varen er på vej.

11 maja 2023

Kære Jimmi
Tak for din anemeldelse. Men det passer ikke helt. Der har hele tiden været 7-14 hverdage leveringstid på din bestilte vare. Dette stod også oplyst på produktets side, da du bestilte. Du bestilte lørdag d. 29 april og får levering 10 hverdage efter, som overholder den leveringsinformation som står oplyst. Vi håber du vil genoverveje din anmeldelse, da vi ikke finder den helt fair.
Og så håber vi at du bliver glad for dine hylder.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik leveret et spejl, som var smadret ynder transport. Efter forsendelse af spejl og emballage, fik jeg lovet at de ville sende et nyt uden beregning.
Virkelig god og hurtig service. Fem stjerner. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 maja 2023

Odpowiedź od New Nordic Home

1000 tak for din anmeldelse.
Så længe vi modtager noget dokumentation inden for 3 hverdage efter modtagelse, så sender vi naturligvis en ny vare, når det er pga. transportskade.
Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang.
Med venig hilsen

Vil handle hos New Nordic Home igen

Fik tre stk. pampasgræs, flotte og er helt tilfreds med handlen. Der var dog lidt lang ekspeditionstid - ca. 9 dage.
Vil handle hos New Nordic Home igen

30 kwietnia 2023

Kære Mette
Mange tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på din tid.
Vi vil gøre dig opmærksom på, at der er 5-12 hverdage leveringstid på den vare du bestilte. Dette står også oplyst på produktets side. Så den er leveret inden for den tidsramme der er angivet :)
Du er naturligvis velkommen til at handle hos os en anden gang.

Kære Rikke
1000 tak for din anmeldere, vi sætter stor pris på din tid.
Dejligt at høre du har haft en god oplevelse. Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang.
Mvh. team New Nordic Home

Oceniono na 4 z 5

Vedr. Hjemmelevering ej bestilt af new Nordic Home.

Opdatering. 4/5-23
Jeg giver en ekstra stjerne end tidligere, da jeg faktisk synes at kundeservicen er i top, og i gør en masse for at møde jeres kunder. Jeg håber at hjemmesiden (når den bliver sendt i luften) får alle de ting, som der har “haltet” lidt indtil nu.

Oprindelig tekst.
Generelt synes jeg behandlingstiden er lidt lang, for den bliver afsendt.
Mit største problem er dog, at jeg har bestilt med hjemmelevering og betalt for dette! Har nu modtaget besked om at den er klar til afhentning. Har talt med GLS, som oplyser at den er sat til at skulle afleveres i pakkeshop.

2 maja 2023

Kære Louise
Mange tak for din anmeldelse. Du bestiller d. 26 april om eftermiddagen. Der er 1-4 hverdage leveringstid på din bestilte vare, hvilket der også står oplyst på produktets side. Din pakke er leveret i din pakkeshop i dag, som er 4 hverdage efter bestilling.

Det er korrekt at du har bestilt med hjemmelevering, vi kan godt se at GLS har valgt at levere til pakkeshop. Det skal vi undersøge. Du har dog ikke kontaktet os med denne information før her, så det har vi ikke været bevidst om. Skriv os gerne en mail, så skal vi undersøge nærmere. Vi kunne ALDRIG drømme om at snyde eller stjæle fra vores kunder. ALDRIG. Det synes vi er meget grovt at skrive. I sær fordi vi ikke har været informeret om ovenstående.

Vi ser frem til at høre nærmere fra dig.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har ikke ord til beskrivelse om…

Jeg har ikke ord at beskrive hvor var jeg glad at modtage det smukkeste Konsolbord. Selvom leveringstid var længere jeg forventede, det var helt værdifuld at vente. Levering har været åbenbart lang, men spejlmøblet er ankommet godt pakket, uden skade og i perfekt tilstand.
Mange tak til butikken for et godt job.

20 marca 2023

Kære Irina
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at læse du er glad for dine varer. Ja desværre så var varen forsinket fra østen, som desværre er en barriere indimellem i disse tider. Vi har informeret dig så godt som muligt undervejs, så vores kunder er ajour når der opstår forsinkelser (Som er ude af vores hænder). Dejligt at det har været hele ventetiden værd, det er nemlig et rigtig flot møbel :)

Oceniono na 5 z 5

Bestilte House Doctor Laun kurvesæt.

Bestilte House Doctor Laun kurvesæt.
Havde spørgsmål ang. varen og fik lyn hurtig svar på chatten. Bestilte torsdag og modtog dem allerede om fredagen. Så super hurtig levering.

17 marca 2023

Kære Helle
Mange tak for ind henvendelse. Dejligt at høre, du har haft en god oplevelse. Du er altid velkommen til at handle hos os igen.
Vi ønsker dig en dejlig påske.

super god oplevelse

Super nem hjemmeside. Fik varene indenfor en uge. Alt var meget tilfredstillende. Vognmanden var meget flink og hjælpsom

28 marca 2023

Kære Mette
1000 tak for din søde anmeldelse. Dejligt du har haft en god oplevelse. Du er naturligvis altid velkommen til at handle hos os igen.

Ynglings butik ❤️

Hurtig service og svar tid når man skriver til dem.
Lækre varer, det største problem er at jeg bruger for mange penge hos dem, fordi de har så mange flotte ting ❤️❤️

26 marca 2023

Alt var fint.

23 marca 2023

Kære Lone
Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tid.
Du er naturligvis velkommen til at handle hos os igen en anden gang.

Varen kom som lovet

Varen kom som lovet. Alt godt

14 marca 2023

Kære Gitte
Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din. Dejligt at læse alt gik som forventet. Du er naturligvis velkommen til at handle hos os en anden gang.

Team New Nordic Home

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej