New Nordic Home Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 4 z 5

Update - it took three attempts, but they have agreed to replace the mislaid consignment. I've bought from them a few times and usually while delivery is extremely slow, products are good. However... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fragtfirma kom kun med 2 af 4 pakker, de havde vist forlagt dem. Plus de to der faktisk kom, ankom for tidligt i forhold til den ønskede aftenlevering. New Nordic Home refunderede den ekstra frag... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte nogle varer den 26. oktober. Modtager ordrebekræftelse, men hører ellers intet. Den 14. november bliver pengene for varerne trukket, men har intet hørt om levering. Har nu skrevet flere gang... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

457 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Fin service

Fin service. God support hele vejen igennem processen. Hurtige til at svare og informere ift. levering. Levering til aftalt tid.

12 stycznia 2024
Logo New Nordic Home

Odpowiedź od New Nordic Home

Mange tak for jeres anmeldelse, vi sætter stor pris på jeres tid. Rigtig god dag.

Mvh.

Team New Nordic Home

Bestilte en vare den 2/1

Bestilte en vare den 2/1. Modtog bekræftigelse samme dag. Hørte intet fra firmaet før jeg kontaktede dem efter 14 dage hvorefter de mente jeg skulle have modtaget en mail vedr forsinkelse på varen - DET HAR JEG IKKE…
Modtog igår 18/1 en mail og sms om varen ville blive leveret idag 19/1 mellem 8-12. Har taget en feriedag for dette. Varen er endnu ikke kommet så jeg kontaktede transport firmaet som kunne informere mig om de ikke har modtaget min ordre og dermed ikke kan levere noget 😠😤
Så nu sidder jeg her med en brugt feriedag og ingen vare til min søns fødselsdag.
Jeg er mildest talt rasende…

19 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Jeg anbefaler ikke New Nordic Home!

Jeg står helt lost over for dette firma, som åbenbart har været i drift siden 2001.

Jeg erhverver mig et spisebord (2 dele) den 13. december 2023. Jeg får besked om, at bordet vil ankomme den 27. december, da der går lidt tid, før det bliver leveret eller kommer på lager. (Selvfølgelig er det helt fair.)

Den 27. december får jeg en besked fra New Nordic Homes transportleverandør kl. 12:51 om, at de ikke kan lokalisere en af mine pakker, som består af 2 dele. (Fejl kan selvfølgelig ske.) Jeg kontakter New Nordic Home og får oplyst, at der vil gå 2-3 dage, og de vil forsøge at finde den sidste del.

Den 2. januar 2024 får jeg besked om, at jeg vil modtage min sidste del den 3. januar i løbet af dagen.

Den 3. januar 2023 kl. 12:53 modtager jeg en besked om, at de stadig ikke kan levere pakken, og de vender tilbage med en ny dato.

Den 7. januar 2023 modtager jeg så en besked om, at de vil levere den sidste del den 8. januar i tidsrummet 16:00 - 20:00.

Den 8. januar kl. 18:58 modtager jeg endnu en besked om, at de vil være fremme inden for 30 minutter.

De dukker aldrig op og har aldrig fundet den sidste del af min pakke til spisebordet. Så i løbet af hele den tid har de kørt mig rundt med urigtige informationer og holdt mig hen.

Jeg har været virkelig træt af denne proces, da jeg har været den person, der skulle kontakte både BFT transportfirmaet og New Nordic Home. Hver gang jeg kontakter de ansvarlige, får jeg besked om "Vi vender tilbage," og det er den besked, jeg har hørt de sidste mange uger.

Så hvis du overvejer at handle hos New Nordic Home eller bruge transportfirmaet BFT, vil jeg på det kraftigste anbefale dig at finde et andet sted. Jeg fortryder inderligt, at jeg ikke købte mit spisebord et andet sted.

13 grudnia 2023
Oceniono na 3 z 5

Fejllevering

Fejllevering - forkert farve modtaget. Vi blev dog tilbudt 25% rabat hvis vi valgt at beholde den.

4 stycznia 2024

Helt tilfreds

Helt tilfreds, varen var som jeg forventede og blev leveret på min adr. Før jeg havde regnet med, så top point fra mig 👍

29 grudnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Flot sofa til super pris

Flot sofa til super pris. Når oplevelsen ikke får 5 stjerner skyldes det fragt der kiksede, ventetid og at produktet ikke var indpakket. Det var en sofa fra udstilling. Men vare og pris helt super.

23 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Mega dårlig kundeservice !

Mega dårlig kundeservice !! Hvorfor har de et telefonnummer, når de aldrig tager den. Og chat er heller ikke tilgængelig særlig tit så man skal være heldig hvis man fanger nogen på chatten. Mail er ligeså dårligt, nogen gange fik jeg aldrig svar før jeg rykkede igen og andre gange gik der over 2 uger før jeg fik svar.
De mener heller ikke varen fejler noget når der er hakker og ridser på produktet, osv osv. har ikke oplevet værre kundeservice før. HOLD JER VÆK !

7 listopada 2023

Levering helt i skoven

Fik SMS om at varerne blev leveret mellem kl 11 - 15 men fik først mine vare leveret kl 21 om aftenen total ude af proportioner samtidig manglede der skruer til at samle bordet....

27 grudnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Bestilte julegave først i dec

Bestilte julegave først i dec, fik hurtigt en ordrebekræftelse på at den ville blive pakket hurtigst muligt. Hørte så ikke fra dem længe. Prøvede at ringe. Forgæves. Prøvede at skrive. Forgæves igen. Heldigvis kom pakken lige inden jul, men godt nok dårlig kundeservice.

22 grudnia 2023

Information

Var glad for at jeg blev informeret om at min levering var udsat og at jeg hurtufuk en tilbagemelding om at den var sendt efter nogle dage

17 grudnia 2023

God løsningsorienteret support

Bestilte et marmorbord. Desværre havde benet fået et slag under transporten (ikke New Nordic Home's skyld). De var hurtige til at tilbyde et et nyt. Det er typisk, når uheldet er ude, at man kan se, hvornår virksomheder virkelig yder god support :-) Kan kun anbefale New Nordic Home

17 grudnia 2023

Hurtig levering!

Jeg bestilte et oliventræ d. 11/12 og modtog den 15/12, virkelig hurtig levering og mit træ var pakket godt ind. Nu mangler jeg bar mit sofabord, som har lidt længere leveringstid, glæder mig til at modtage den!

15 grudnia 2023

Har bestilt en kommode den 3

Har bestilt en kommode den 3. December. Har sendt en mail den 7. December omkring min ordre, men har endnu ikke modtaget svar. Jeres telefon går på telefonsvaren og siger I har travlt pga Blackweek. Kom med i kampen og svar på folks mails. Simpelhen for useriøst!! Forventer svar senest mandag den 11. December vedrørende ordre nr 111026

3 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Returnerede toiletpapir holder fordi…

Returnerede toiletpapir holder fordi skruen rulle skulle hænge på var meget rusten og jeg skrev til dem at jeg synes det var ret uhygiejnisk så derfor ville jeg returnere dem
Jeg blev dog trukket for fragt, hvilket jeg synes er meget ringe service.

17 listopada 2023

Kanon service!

Har handlet med New Nordic Home en enkelt gang og gør det gerne igen! Fragtselskabet bøvlede med min ordre, men der var service i højeste klasse fra New Nordic Home. Tak for en god oplevelse!

15 września 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej