NewFysic Recenzje 1909

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Voor mij is dit de beste eetmethode om af te vallen met blijvend resultaat! Sharon, de voedingscoach in Hoofddorp is fantastisch. Ik kom al twee jaar na het succesvol afvallen om de paar maanden even... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Van juli t/m oktober 2025 had ik mijn wekelijkse bezoekjes bij New Fysic en vandaag de dag pluk ik daar nog de vruchten van. Mijn hele eetpatroon is voor mij uitgestippeld en deze vastigheid zorgt er... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

#new fysic Utrecht Biltstraat #manja fijne eerlijke begeleiding. goede informatie en goede supplementen. en alle vrije keus om traject te doen dat je past. 1. Zonder keuzes geen verandering 2. ha... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De persoonlijke begeleiding is heel prettig en vriendelijk, er wordt rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, voorkeuren, etc. Je krijgt ook leuke tips. Verder is de methode voor iedereen g... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Odchudzanie

Napisane przez firmę

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Napisane przez firmę

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Programma met injecties veel duurder dan gecommuniceerd!

Op de site staat een prijs vanaf € 499,-
Als je belt wordt aangegeven dat er kan worden gekozen uit Saxenda, Ozempic en Mounjaro. Er wordt niet bijverteld dat er prijsverschillen zijn. Men geeft de indruk dat binnen het geboden programma een keuze kan worden gemaakt.
Er wordt bij de intake als ongeveer 1e vraag gesteld welke prik je wilt en er wordt een lijstje getoond met bijwerkingen en prijzen.
Saxenda kost € 499, Ozempic € 579 en Mounjaro zelfs € 699.
Dit wordt niet op de site gecommuniceerd, maar je wordt er mee verrast tijdens de intake.
Het bedrijf komt heel commercieel over met allerlei acties en supplementen etc. Kortom je bent veel meer kwijt dan ze je in eerste instantie willen laten geloven.
De coach gaf aan dat er vaker opmerkingen over waren geplaatst en dat er nu op de site vanaf was gezet.
Tijdens het aanmelden wordt al gemeld dat als je niet met het programma start (na aanmelding en intakeformulier door arts beoordeeld) je 99 euro moet betalen. Waarom hier ook niet transparant alle overige tarieven bijzetten, zodat je echt weet waar je voor kiest. Dit is misleiding.

In reactie op reactie NewFysic:
U kunt vooraf al transparant zijn over de kosten van de verschillende medicijnen. Dit schept een duidelijk beeld, waarvoor mensen tekenen. Dat is nu niet het geval. En als er gebeld wordt voor informatie, wordt dit ook niet gegeven.

17 października 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od NewFysic

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

We vinden het uiterst belangrijk dat alle informatie voor onze klanten duidelijk en volledig is. Op onze website vermelden wij daarom een vanaf-prijs, omdat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van het gekozen programma en het type medicatie. De verschillende programma’s (met o.a. Saxenda, Ozempic en Mounjaro) hebben elk hun eigen prijsstelling, waar de klant tijdens de intake een weloverwogen keuze in kan maken.

De €99,- kosten voor het arts consult staan duidelijk vermeld op onze website, zodat dit vooraf helder is. Al voor het invullen van de medische vragenlijst dient iedere klant eerst akkoord te gaan met deze voorwaarden. Deze kosten worden wanneer men start met het traject uiteraard verrekend met de pakketprijs.

We nemen uw feedback mee in onze voortdurende inspanning om onze communicatie zo transparant mogelijk te houden.

We zullen hierover contact met u opnemen.

Oceniono na 5 z 5

NewFysic is een afvalinstituut 2.0.

De mensen die hier werken zijn professionals. Geven goed advies en begeleiding. Een op maat gemaakt voedselplan en goede uitleg na weegmoment. Een aanrader als je serieus wilt afvallen en gezond wilt leven.

10 października 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat onze professionele aanpak, het advies en de begeleiding zo goed bevallen. We zijn blij dat het voedingsplan en de uitleg na het wegen nuttig waren. Bedankt voor de aanbeveling!

Zeer tevreden

Prettig en enthousiast team, goede producten.

10 października 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat je zo tevreden bent, dank voor de mooie review!

Prettige en professionele begeleiding

Duidelijke voedingsplan, goed en prettig contact, korte lijntjes. Professionele begeleiding! Blij met de voortgang!

6 października 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat het voedingsplan en de begeleiding zo goed bevallen. We zijn blij met je positieve ervaring en de behaalde voortgang!

Kundige

Kundige, fijne en plezierige begeleiding door Mariska. Goed concept!

6 października 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat de begeleiding zo goed beviel en dat ons concept in de smaak valt! Dank voor de mooie woorden.

Oceniono na 4 z 5

Geweldig resultaat en ik raad iedereen NF aan

Aan het begin was ik wat sceptisch, want ik dacht dat ik het niet kon. Niets was minder waar, want in 6 maanden tijd ben ik 20 kilo lichter! Het wekelijkse weeg moment vond ik erg fijn en het werkt motiverend. Afvallen is nooit makkelijk, vooral de verleiding bij sociale gelegenheden, maar door de supplementen heb je minder trek en is het beter vol te houden. De recepten in de app hebben me ook geholpen om mijn plezier in koken weer terug te vinden! Ik ben super tevreden met mijn resultaat en zou NF iedereen aanraden. Het enige minpuntje is dat de supplementen best wel prijzig zijn.

3 października 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn te horen dat je zo'n positieve ervaring heeft gehad en je doel heeft bereikt! We zijn blij dat de app en de weegmomenten u hebben gemotiveerd. We nemen uw feedback over de prijs van de supplementen ter harte. Dank voor uw review!

Na veel pogingen zelf

Na veel pogingen zelf, toch hulp gezocht en geaccepteerd! Fantastische begeleiding en uiteindelijk goed resultaat ruim 15 kg minder! Natuurlijk ging het met ups en downs, maar het is goed vol te houden! Nogmaals veel lof en waardering voor de kundige begeleiding van Debby! Zij sleepte me soms letterlijk door de kilo’s heen ;-)

Odpowiedź od NewFysic

Dank voor je prachtige review Eline, gefeliciteerd met je mooie resultaat!

Oceniono na 5 z 5

Er is altijd positieve feedback

Er is altijd positieve feedback, nooit negatief. Denken met je mee en geven goede adviezen, Heel blij mee.
Heel vriendelijke consulenten.

Odpowiedź od NewFysic

Eveline, wat fijn dat je zo tevreden bent, dank voor je mooie feedback!

Oceniono na 5 z 5

Die stok achter de deur had ik nodig

Heel erg blij met New Fysic, dacht dat de kilo ‘s er niet meer af zouden gaan. (57jr) . Maar ik ben zo blij dat het toch gelukt is . Hele fijne begeleiding, en erg flexibel in de afspraken ivm mijn werk .

Odpowiedź od NewFysic

Dank voor je mooie review Brigitte, gefeliciteerd met je behaalde resultaat!

Oceniono na 5 z 5

NEW FYSIC is het voor mij…

Nu voor de 2e keer in 7 jaar ruim 20 kilo afgevallen in 8 maanden. Makkelijk vol te houden en te volgen! Voor mij is New Fysic eigenlijk het enige "dieet" wat echt werkt! Ik zou het iedereen aanraden. Met lekkere recepten die niet moeilijk zijn en snel klaar zijn! En de coaches zijn ervaren en denken altijd met je mee, ik ga mijn wekelijkse weegmomentjes wel missen!

1 października 2025

Odpowiedź od NewFysic

Tiffany, dankjewel voor de mooie review, wat fijn dat je een mooi resultaat hebt behaald!

Very positive experience

I had a very positive experience at The Hague location. It truly felt supported throughout my whole weight loss journey. Brenda and Petra both have really good advice and were always available which made it even easier to plain appointments. If you are looking to lose weight I would definitely recommend ;)

22 września 2025

Odpowiedź od NewFysic

Thank you for your nice review and your recommendation to follow our program!

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede uitleg en fijne begeleiding…

Zeer goede uitleg en fijne begeleiding door coach Patricia bij New Fysic Leiden. Voor mij is het wekelijkse weegmoment belangrijk om gemotiveerd te blijven, en de bekende 'stok achter de deur' te hebben.

26 września 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat je zo tevreden bent Monique, proficiat met het behaalde resultaat!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej