NewFysic - Amstelveen Recenzje 45

4,7

Amsterdamseweg 522, 1181 BX Amstelveen, Noord-Holland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De New Fysic methode is voor mij een geweldige ervaring. Geen honger en toch inmiddels 10 kg kwijt.

Oceniono na 4 z 5

Elk jaar ga ik weer even terug. Gegarandeerd afvallen. En ik leer veel over voeding en hoe ik beter op gewicht kan blijven. Erg tevreden

Informacje dotyczące firmy

1. Odchudzanie

Napisane przez firmę

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Napisane przez firmę

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

De New Fysic methode is voor mij een…

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Wat fijn dat de New Fysic methode zo'n positieve ervaring is en je al 10 kg kwijt bent. Bedankt voor je feedback.

Oceniono na 5 z 5

Zulke lieve en goede coaches

Zulke lieve en goede coaches! En effectief voedingsplan dat werkt! Ik ben weer op de rit gezet!

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Wat fijn dat onze coaches zo goed zijn bevallen! We zijn blij dat te horen dat je weer op de rit bent. Dank voor je feedback!

Oceniono na 5 z 5

Gezond eten en lekkere recepten

Gezond eten, heerlijke recepten, voldoende energie en goede begeleiding. Dé ingrediënten om op gezond gewicht te komen. Ik behaalde in 10 weken mijn doel van -8 kilo met behoud van spiermassa en het kostte me niet eens al teveel moeite. Een aanrader!

8 grudnia 2025

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Wat fijn dat je met onze gezonde recepten, voldoende energie en goede begeleiding jouw doel van -8 kilo in 10 weken hebt bereikt. Een fantastisch resultaat! Bedankt voor je aanbeveling.

Goed!

Leuke, meedenkende, kundige meiden!

14 lutego 2025

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Hi Mandy, dank je wel voor het delen van jouw ervaring! We zijn blij te horen dat je tevreden was met de service van onze medewerkers.

Oceniono na 3 z 5

Minder wisselingen in coaches

Minder wisselingen in coaches. Meer tips en handvatten als je het lastig hebt of het even niet meer lukt.

22 stycznia 2025

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Hi Tessa, dank je wel voor het delen van jouw ervaring en voor de feedback! We nemen de suggesties ter harte en gaan hiermee aan de slag.

Inzicht in voeding

Het heeft mij echt geholpen in te zien wat een mens allemaal naar binnenpropt. Waar zitten nou die vetten en suikers in en hoe val je af zonder dat je alleen maar sla mag eten. Al meer dan een jaar weer helemaal mijzelf. Super blij mee!

22 stycznia 2025

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Hi Carmen, we zijn blij te lezen dat je tevreden bent met de resultaten en dat je je weer helemaal jezelf voelt! Dank je wel voor het delen van jouw ervaring.

Oceniono na 5 z 5

New fysic is een aanpassing in je…

New fysic is een aanpassing in je leefstijl, voeding veranderen en ondertussen wordt je goed begeleidt!
Inmiddels al aardig wat kilo’s kwijt.
Ik raad het iedereen aan.

27 czerwca 2024

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Hi Joyce, wat leuk om te lezen! Dank je wel voor het delen van jouw ervaring.

Oceniono na 5 z 5

New Fysic is voor mij de manier om af…

New Fysic is voor mij de manier om af te vallen op een verantwoorde manier. Sinds 4-1-2024 bezig en ik ben inmiddels 18 kg (!) afgevallen door vooral wel te blijven eten, maar wel volgens het voedingsschema van New Fysic.

22 marca 2024

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met NewFysic! We zijn blij dat je met onze hulp 18 kg bent afgevallen. Het is inspirerend om te horen dat je door het volgen van ons voedingsschema op een verantwoorde manier je doelen hebt bereikt.

9 kilo in negen weken

Wat ben ik goed geholpen bij NF. Met 47 dacht ik dat het nooit meer zou lukken… nou daar heb ik met hulp van Eveline wel voor gezorgd. Ik begon met 83 kilo en in 9 weken ben ik bijna 9 kilo kwijt. Puur vet want mijn spiermassa is door goede begeleiding en coaching hetzelfde gebleven. Daarnaast van 101 cm naar 84 cm buik omtrek gegaan en misschien wel het belangrijkste, visceraal vet meer dan gehalveerd en volgens Eveline nu op topsportniveau. En dan allemaal zonder honger… ik kan het iedereen aanbevelen als je het wilt, go for it!!

27 listopada 2023

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Hi Frank, wat een prachtig resultaat! Ontzettend fijn om te lezen dat dit je zo goed geholpen heeft. Dank je wel voor het achterlaten van je review!

Great program!

Great program and Eveline is great too!

20 września 2023

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Hi! Thank you so much for your review and the compliments!

Fijne coach

Fijne coach, goede methode, gebruiksvriendelijk

17 lipca 2023

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Bedankt voor de complimenten Karin!

prima coaches en dieet

Niet alleen een prima op maat en gezond dieet. De coaches staan altijd voor je klaar. Zijn vriendelijk en weten als geen ander te enthousiasmeren om je streefgewicht te behalen.

19 czerwca 2023

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Dit werkt!

Dit werkt!! Ik moest 3 kilo kwijt die ik al jaren op eigen houtje eraf probeerde te krijgen, tevergeefs! Met de tips van new Fysic en die wekelijkse stok achter de deur is het eindelijk gelukt!

12 czerwca 2023

Wat goed van je Micky!

Adaptable programme

My husband and I started with NewFysic together and we have had a great experience, the best part of this programme is that we were able to create our own food plan suitable to us which makes this more sustainable for us to continue.

2 lipca 2023

Nice to hear Sheetal!

Dankzij NewFysic 29,5 kg afgevallen

Dankzij NewFysic 29,5 kg afgevallen. Deze methode werkt voor mij omdat je koolhydraten moet eten en ik hou van koolhydraten.
Maar dan wel natuurlijk de volkoren variant en niet de witte !
Ik voel mij geweldig.
Goede begeleiding van Tineke bij NewFysic Amstelveen.

21 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Dank je wel Willeke van New Fysic Amstelveen.

Dank je wel New Fysic Amstelveen en in het bijzonder mijn lievelingscoach Willeke van de Zijde. Je bent een topcoach. Door jou hou ik het vol en is een weging een prettig moment. Je bent de perfect combinatie tussen een professional en een luisterend oor. Kom maar snel terug van vakantie. Willeke je bent een topper.

16 czerwca 2023

Back on track

Altijd vriendelijk ontvangst en alle dames zijn altijd heel aardig en positief. Deze lifestyl methode is goed te doen en het werkt heel goed.

22 maja 2023

Odpowiedź od NewFysic - Amstelveen

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej