Voor mij is dit de beste eetmethode om af te vallen met blijvend resultaat! Sharon, de voedingscoach in Hoofddorp is fantastisch. Ik kom al twee jaar na het succesvol afvallen om de paar maanden even... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Van juli t/m oktober 2025 had ik mijn wekelijkse bezoekjes bij New Fysic en vandaag de dag pluk ik daar nog de vruchten van. Mijn hele eetpatroon is voor mij uitgestippeld en deze vastigheid zorgt er... Zobacz więcej
#new fysic Utrecht Biltstraat #manja fijne eerlijke begeleiding. goede informatie en goede supplementen. en alle vrije keus om traject te doen dat je past. 1. Zonder keuzes geen verandering 2. ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De persoonlijke begeleiding is heel prettig en vriendelijk, er wordt rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, voorkeuren, etc. Je krijgt ook leuke tips. Verder is de methode voor iedereen g... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
NewFysic is er voor jou!
Napisane przez firmę
- al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
- Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.
Dane kontaktowe
Spinnerij 69, 1185 ZS, Amstelveen, Holandia
- 0883230001
- info@newfysic.nl
- newfysic.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Ik ben echt niet goed met review…
Ik ben echt niet goed met review schrijven maar ik vind newfysic heel goed bedrijf en hulpzaam ierlijk en de producten ook heel goed medewerker prachtig mensen dus erg tevreden met ze

Dankbaar
Ben zo blij met New Fysic (Katwijk) en dan in bijzonder ook de persoonlijke begeleiding, coaching en zelfs soort mentorschap van Mary Toonen! Zo begripvol, respectvol en een duidelijk programma wat werkt. Het traject is echt iets wat je mét elkaar doet, voor het gewenste resultaat.

Odpowiedź od NewFysic
Zulke lieve en goede coaches
Zulke lieve en goede coaches! En effectief voedingsplan dat werkt! Ik ben weer op de rit gezet!

Tevreden
Het afvallen met het voedingsplan en supplementen gaat tot nu toe goed (ongeveer 0,8 kg per week tot nu toe, 5 weken onderweg). Ik vind het goed vol te houden, heb niet vaak een hongergevoel. De coaching voegt voor mij persoonlijk niet heel veel toe maar ik kan me voorstellen dat dit mensen kan motiveren. Minpuntje vind ik de app, die hapert vaak en de voorgestelde recepten bevatten vaak ingrediënten/hoeveelheden die niet kloppen met mijn voedingsplan en als het er wel mee klopt, zijn de recepten erg saai, vlak, ongeïnspireerd en smakeloos. Het gaat mij makkelijker af om zelf dingen te bedenken. Daarbij vraag ik me af of de supplementen nou echt een verschil maken of dat het puur een verdienmodel is, maar eigenlijk maakt dat me ook niet zo uit. Ik val af en het lukt me goed om vol te houden, dus ik ben tevreden.

Odpowiedź od NewFysic
Een super lieve coach (Irene) en voel…
Een super lieve coach (Irene) en voel me super geholpen. De laatste kilo’s lukken maar niet maar ze blijft positief en me steunen

Al na 2,5 maand 7 cm verlies onder de borst en 5 cm bij de billen
Half februari ben ik gestart met NewFysic. Ik word hierbij gecoacht door Carola van de vestiging in Almere. En wat een resultaat nu al, na 2,5 maand. Vorige week ben ik ook weer gemeten en er was 7 cm onder de borst af en 5 cm bij de billen en ook 5 cm rondom mijn navel. Mijn kleding gaat nu al leuker zitten in plaats van te strak.
Iedere week val ik weer af, nog geen enkele keer rode cijfers gehad. Natuurlijk, de ene week iets meer eraf, dan de andere, maar eraf is eraf. En Carola legt ook duidelijk uit waarom het in de ene week iets minder dan de andere week kan zijn (en nee, dat is niet alleen omdat ik ook wel eens een feestje of uitje tussendoor had). Zo blij met de begeleiding die ik krijg.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat sceptisch begon. Ik heb al zoveel geprobeerd en had dan wel eens een 'smokkelmoment', want ja, ik hoef toch pas over 1,5 maand weer naar de diëtist, dus ik kan nu wel even 3 weken wat minder serieus zijn en dan pak ik het daarna wel weer op, of vaker denken: deze paar koekjes/chocolaatjes/chipjes gaan echt het verschil niet maken.
Met NewFysic zijn er een paar grote voordelen:
1: ik heb een zeer motiverende coach.
2: iedere week door haar gewogen worden maakt echt het verschil. En nee, je doet het niet voor haar, maar op het moment dat je even een zwak moment hebt en anders wellicht zwicht, denk je nu: nee zeker niet, ik pak wel wat rauwkost of een bakje kwark, want overmorgen moet ik weer op die weegschaal en ik wil resultaat zien.
3: er staan heerlijke recepten op de website.
4: ik mag eigenlijk best veel eten.
5: de pillen in combinatie met de vezels en eiwitten die ik allemaal eet zorgen ervoor dat ik nauwelijks meer cravings heb en een voldaan gevoel heb.
6: op spelletjesavonden met vriendinnen doet inmiddels iedereen met smaak mee met het dippen van rauwkost reepjes in mijn zelfgemaakte magere kwark dips.
7: door in het begin aan mensen om je heen uit te spreken dat je NewFysic volgt, houden mensen in je omgeving er op een gegeven moment zelf ook rekening mee en bieden je ook niet meer steeds al die slechte verleidingen aan, maar halen ze alternatieven voor jou in huis.
Ik ben nu al trots op het resultaat tot nu toe. Ik moet nog wel even doorgaan totdat ik op mijn streefgewicht zit, maar met de positieve coaching die ik krijg en de wekelijkse 'beloningen' op de weegschaal zie ik het zonnig tegemoet. Ik denk nu ook steeds: Ik 'mag' zo weer naar Carola. In plaats van hoe ik vroeger dacht: Oh nee: Ik 'moet' straks weer naar mijn diëtist.
Dus twijfel je: ik zou zeggen: DOEN. Je gaat zeker weten resultaat boeken.

Odpowiedź od NewFysic
Top manier om af te vallen
Werkt echt en maakt je bewust van een goed eetpatroon. Het is niet moeilijk vol te houden zodat je prima afvalt.

Odpowiedź od NewFysic
Ze maken waar wat ze beloven maar het…
Ze maken waar wat ze beloven maar het vraagt wel enige discipline. Alleen maar goede ervaringen.

Odpowiedź od NewFysic
Ik ben zo’n 10 kilo afgevallen,zonder…
Ik ben zo’n 10 kilo afgevallen,zonder honger of moeite,en ik blijf keurig op gewicht. Maar ik had ook een geweldige coach nl : Ilona van de vestiging in Maarssen.

Irene is altijd objectief
Irene is altijd objectief, behulpzaam, warm en geeft je een goed gevoel.

fijne coach
fijne coach die mij inspireerde om vol te houden. geen oordeel, gewoon: je bent goed bezig.

het werkt
voor mij de eerste wat ook daad werkelijk werkt
alleen uiteindelijk lopen de kosten wel behoorlijk op.

Odpowiedź od NewFysic
Ik heb bij New Fysic in Kralingen met…
Ik heb bij New Fysic in Kralingen met Jolanda een geweldige coach gehad, die mij altijd van de juiste feedback voorzag. Open en eerlijk, dus complimenten als het goed ging en een duwtje in mijn rug , of een vermanend woordje, als het minder of niet goed ging. Een topper !

Odpowiedź od NewFysic
De begeleiding van alle coaches is zo…
De begeleiding van alle coaches is zo fijn. Rust, aandacht en positief. Hierdoor kijk je uit naar de weegmomenten.

Odpowiedź od NewFysic
Vriendelijke consulente in Groningen…
Vriendelijke consulente in Groningen die haar werk prima doet en veel verstand van zaken heeft!
Ik ben zeer tevreden!!

Odpowiedź od NewFysic
Ik vind NewFysic een heel goede dieet…
Ik vind NewFysic een heel goede dieet programma en ook heel goede begeleiding , elk week krijg ik van mijn begeleidster Elma hoe het gaat met mij en als ik vragen heb staat zij klaar voor mij het geeft mij meer motivatie zo om mijn dieet te volgen 💚

Odpowiedź od NewFysic
de benadering is realistisch en stimulerend
de benadering is realistisch en stimulerend tegelijk .
het contact bouwt een band op, zodat je coach het gevoel geeft je te steunen, daarbij goed uitlegt wat
zoden aan de dijk zet maar ook begrip heeft dat er ook een enkel moment is om even te zondigen.
haar overtuiging dat je nooit anders meer zou willen ging me te ver ,maar de bewustwording is blijvend !

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.