NewFysic Recenzje 1909

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Voor mij is dit de beste eetmethode om af te vallen met blijvend resultaat! Sharon, de voedingscoach in Hoofddorp is fantastisch. Ik kom al twee jaar na het succesvol afvallen om de paar maanden even... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Van juli t/m oktober 2025 had ik mijn wekelijkse bezoekjes bij New Fysic en vandaag de dag pluk ik daar nog de vruchten van. Mijn hele eetpatroon is voor mij uitgestippeld en deze vastigheid zorgt er... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

#new fysic Utrecht Biltstraat #manja fijne eerlijke begeleiding. goede informatie en goede supplementen. en alle vrije keus om traject te doen dat je past. 1. Zonder keuzes geen verandering 2. ha... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De persoonlijke begeleiding is heel prettig en vriendelijk, er wordt rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, voorkeuren, etc. Je krijgt ook leuke tips. Verder is de methode voor iedereen g... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Odchudzanie

Napisane przez firmę

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Napisane przez firmę

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Dankjewel!

Ik heb de online coaching gedaan met Elma en dat was heel fijn. Ze is heel begripvol en helpt je waar nodig als je even twijfelt, ze kijkt mee als je even vastloopt met het afvallen - waar kan het aan liggen en wat kun je anders doen.
Waar mensen vaak denken dat je weinig mag eten met een dieet, vind ik dat hier totaal niet! Je mag uiteindelijk super veel en lekkere combinaties. Het is even je draai vinden en het vergt soms wat voorbereiding, maar dat is maar het halve werk ;-).
Dankjewel Elma voor je luisterend oor en advies! Uiteindelijk doe je het allemaal zelf en voor jezelf en mag je trots zijn op tot waar je ook komt!

29 sierpnia 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat een prachtige review Lisanne, dank daarvoor en gefeliciteerd met je behaalde resultaat!

Oceniono na 5 z 5

Een afvalmethode die echt werkt !!

Een afvalmethode die echt werkt ! Geen dieet maar anders eten. Heerlijke recepten en plannen waardoor t misschien iets langer duurt maar wel duurzaam is. In 8 maanden 20 kilo afgevallen, ben een ander mens. Lichter, fitter en veel gezonder. Blijvend zoals gezegd.
Hilma is een hele goede coach dat helpt ook, is niet pushy maar helder.
Als ze er niet was waren haar vervangsters ook goed.
Het hele concept klopt.

15 sierpnia 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn te horen dat onze aanpak zo goed voor je heeft gewerkt! We zijn blij dat je de recepten en plannen prettig vindt en dat je je fitter en gezonder voelt. Bedankt voor je feedback over de coaching en het concept.

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk personeel ..altijd even…

Vriendelijk personeel ..altijd even vriendelijk proberen altijd even tijd voor je te nemen goede begeleiding ik geloofde er eerst niet zo in dat t zou werken maar heb goede resultaten geboekt en ook goede tips v hun gehad vaak
wat ik wel jammer vind dat is t dat t wel prijzig is m'n kilo's gingen goed ...m'n prtomonee werd ook wel dunner (grapje)
Ik ben nu aan t afbouwen hoop dat t stabiel blijf en zoniet zal ik zeker bij hun terug komen al is t niet goedkoop ...t is gezond en t werkt echt ...aan. t personeel aan Barendrecht..liefs van mij en kom wel ff langs voor n bakkie

7 sierpnia 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad en de begeleiding waardeert! We zijn blij dat je resultaten hebt geboekt. We hopen dat het stabiel blijft en zien je graag terug voor een kop koffie! Bedankt voor je feedback.

Streefgewicht gehaald!

Dit was mijn laatste poging om weer blij te worden met mijn lijf. En het is gelukt! Mede dankzij die lieve Milaine van New Fysic! Laagdrempelig en professioneel. Zeker in het begin vloog het eraf. Daarna was het af en toe best bikkelen. Maar de knop is om. 17 Kilo lichter, ook in m’n hoofd…. Zo fijn! Heel veel dank!

9 sierpnia 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat u zich weer prettig voelt! We zijn blij dat we u hierbij hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw mooie woorden over de begeleiding en uw ervaring.

Oceniono na 5 z 5

Omdat de begeleiding van Danielle in…

Omdat de begeleiding van Danielle in Heemstede geweldig is . Wat een motivatie en steun geeft zij !

9 sierpnia 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat de begeleiding zo goed is bevallen en dat diegene zoveel steun en motivatie geeft. Dank voor de mooie woorden!

Ik heb in Maarssen TOP begeleiding gehad

Ik heb in Maarssen een hele fijne & duidelijke begeleiding gehad. Ik zit nu in het schakel programma. Ik ben ruim 18 kilo afgevallen met behoud van 30 kilo spiermassa. (Ik train 3 x per week) De supplementen maken het dat je minder honger hebt. Alleen vindt ik de vitamine supplementen heer duur in verhouding met de hoeveelheid verder was het goed te doen.

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat de begeleiding in Maarssen zo goed is bevallen en dat je zulke mooie resultaten hebt behaald! Bedankt voor je feedback over de prijs van de vitaminesupplementen. We nemen dit mee in onze overwegingen.

Ongelofelijk blij met het GLP-1 programma

GLP-1 programma…..zou dat bij mij gaan werken met de ziekte van Hashimoto? Is de GLP-1 opname bij mij altijd al niet goed? Lijnen “was” altijd een drama met een te lage schildklier werking. Maar….. het FANTASTISCHE nieuws is dat ik na 9 wk 9,9 kg ben afgevallen en dat ik me ongelofelijk goed voel, wat voor mij net zo belangrijk is als de kilo’s. De begeleiding van Manja is erg fijn. Zij geeft duidelijk uitleg en op iedere vraag is er een antwoord. Alle waardes worden keurig bijgehouden en de vorderingen of tegenslagen worden uitgebreid besproken. De afspraken lopen altijd keurig op tijd. Kookboek is ook een aanrader, al heel veel lekkers uit bereid.

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat het programma zo goed voor u werkt, ondanks uw zorgen over Hashimoto. We zijn blij te horen dat u zich geweldig voelt en al zoveel bent afgevallen. We waarderen uw complimenten over de begeleiding en het kookboek. Dank u voor uw feedback!

Oceniono na 5 z 5

Geweldig programma met fijne coaches

Geweldig programma met fijne coaches! Ik ben door de new fysic methode 7kg afgevallen waarvan 6.8kg aan vet. Ik kan het iedereen aanraden! Sabine is een mega empathische en motiverende coach.

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad en zulke mooie resultaten hebt bereikt! We zijn blij te horen dat de begeleiding zo prettig was. Bedankt voor je feedback!

Oceniono na 3 z 5

Fijne begeleiding en gezonde voeding

New Fysic is een fijn concept met resultaat. Ik heb een hele fijne coach, Bianca. Ik heb 6 maaltijden besteld en die zijn redelijk. De één is lekkerder dan de ander, maar over het algemeen een beetje smaakloos. Zelf koken werkt voor mij beter.

31 lipca 2025

Odpowiedź od NewFysic

Dank voor je review Jurjen, fijn als we contact met je mogen opnemen via mail.

Erg tevreden

Erg tevreden! Door de goede begeleiding in Breda en met de supplementen lukte het mij om in ruim 4 maanden 14 kg af te vallen. Het voedingsplan met recepten op de app is goed vol te houden en ik voel me echt veel beter. 👍👍

30 lipca 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de begeleiding in Breda en de supplementen! We zijn blij dat je met ons voedingsplan succesvol bent afgevallen en je beter voelt. Bedankt voor je positieve feedback!

Oceniono na 5 z 5

De behandeling was professioneel en…

De behandeling was professioneel en vriendelijk, waardoor ik tevreden was en zonder vermoeidheid mijn ideale gewicht bleef bereiken.Hartelijk dank

25 lipca 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat de behandeling zo positief is ervaren en je je ideale gewicht hebt bereikt. Dank voor je vriendelijke woorden en de mooie review!

Oceniono na 4 z 5

Fijne begeleiding

Fijne begeleiding, dit is echt een stok achter de deur.

23 lipca 2025

Odpowiedź od NewFysic

Dank voor je positieve review Tara!

Een fijne coach

Een fijne coach, begripvol en motiverend. Leuke recepten, een handig boodschappenboekje en een voedingsschema die vol te houden is

21 lipca 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat onze aanpak met recepten, boodschappenboekje en voedingsschema zo goed werkt voor je. Dank je wel voor je positieve feedback!

Oceniono na 5 z 5

Op een gezonde manier afvallen en beter in je vel :-)

Ik ben ontzettend blij dat ik het programma heb gevolgd van NewFysik want de resultaten liegen er niet om. Ik heb in 10 weken mijn streefgewicht behaald en ben een kleine 14 kilo afgevallen. Hierbij werd ik op een zeer prettige manier begeleid en ben ik mij veel bewuster geworden van mijn voedingspatroon en van de gezondere keuzes die ik kan maken. In de app staan heerlijke en gezonde gerechten die ik nu dagelijks eet, helemaal top!
Tevens heb ik meer energie en daarbij ook meer motivatie om lekker te sporten!

18 lipca 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt met ons programma! We zijn blij te horen dat je je streefgewicht hebt bereikt en je bewuster bent van gezonde keuzes. Bedankt voor je feedback over de app en je toegenomen energie en motivatie.

Superlieve en supportive medewerkers

Superlieve en supportive medewerkers. Het traject is succesvol en ik ben goed gemotiveerd gebleven.

14 lipca 2025

Odpowiedź od NewFysic

Wat fijn dat onze medewerkers zo behulpzaam waren en dat je gemotiveerd bent gebleven. Bedankt voor je positieve feedback!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej