Voor mij is dit de beste eetmethode om af te vallen met blijvend resultaat! Sharon, de voedingscoach in Hoofddorp is fantastisch. Ik kom al twee jaar na het succesvol afvallen om de paar maanden even... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Van juli t/m oktober 2025 had ik mijn wekelijkse bezoekjes bij New Fysic en vandaag de dag pluk ik daar nog de vruchten van. Mijn hele eetpatroon is voor mij uitgestippeld en deze vastigheid zorgt er... Zobacz więcej
#new fysic Utrecht Biltstraat #manja fijne eerlijke begeleiding. goede informatie en goede supplementen. en alle vrije keus om traject te doen dat je past. 1. Zonder keuzes geen verandering 2. ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De persoonlijke begeleiding is heel prettig en vriendelijk, er wordt rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, voorkeuren, etc. Je krijgt ook leuke tips. Verder is de methode voor iedereen g... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
NewFysic is er voor jou!
Napisane przez firmę
- al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
- Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.
Dane kontaktowe
Spinnerij 69, 1185 ZS, Amstelveen, Holandia
- 0883230001
- info@newfysic.nl
- newfysic.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Dankjewel!
Ik heb de online coaching gedaan met Elma en dat was heel fijn. Ze is heel begripvol en helpt je waar nodig als je even twijfelt, ze kijkt mee als je even vastloopt met het afvallen - waar kan het aan liggen en wat kun je anders doen.
Waar mensen vaak denken dat je weinig mag eten met een dieet, vind ik dat hier totaal niet! Je mag uiteindelijk super veel en lekkere combinaties. Het is even je draai vinden en het vergt soms wat voorbereiding, maar dat is maar het halve werk ;-).
Dankjewel Elma voor je luisterend oor en advies! Uiteindelijk doe je het allemaal zelf en voor jezelf en mag je trots zijn op tot waar je ook komt!

Odpowiedź od NewFysic
Een afvalmethode die echt werkt !!
Een afvalmethode die echt werkt ! Geen dieet maar anders eten. Heerlijke recepten en plannen waardoor t misschien iets langer duurt maar wel duurzaam is. In 8 maanden 20 kilo afgevallen, ben een ander mens. Lichter, fitter en veel gezonder. Blijvend zoals gezegd.
Hilma is een hele goede coach dat helpt ook, is niet pushy maar helder.
Als ze er niet was waren haar vervangsters ook goed.
Het hele concept klopt.

Odpowiedź od NewFysic
Vriendelijk personeel ..altijd even…
Vriendelijk personeel ..altijd even vriendelijk proberen altijd even tijd voor je te nemen goede begeleiding ik geloofde er eerst niet zo in dat t zou werken maar heb goede resultaten geboekt en ook goede tips v hun gehad vaak
wat ik wel jammer vind dat is t dat t wel prijzig is m'n kilo's gingen goed ...m'n prtomonee werd ook wel dunner (grapje)
Ik ben nu aan t afbouwen hoop dat t stabiel blijf en zoniet zal ik zeker bij hun terug komen al is t niet goedkoop ...t is gezond en t werkt echt ...aan. t personeel aan Barendrecht..liefs van mij en kom wel ff langs voor n bakkie

Streefgewicht gehaald!
Dit was mijn laatste poging om weer blij te worden met mijn lijf. En het is gelukt! Mede dankzij die lieve Milaine van New Fysic! Laagdrempelig en professioneel. Zeker in het begin vloog het eraf. Daarna was het af en toe best bikkelen. Maar de knop is om. 17 Kilo lichter, ook in m’n hoofd…. Zo fijn! Heel veel dank!

Odpowiedź od NewFysic
Omdat de begeleiding van Danielle in…
Omdat de begeleiding van Danielle in Heemstede geweldig is . Wat een motivatie en steun geeft zij !

Ik heb in Maarssen TOP begeleiding gehad
Ik heb in Maarssen een hele fijne & duidelijke begeleiding gehad. Ik zit nu in het schakel programma. Ik ben ruim 18 kilo afgevallen met behoud van 30 kilo spiermassa. (Ik train 3 x per week) De supplementen maken het dat je minder honger hebt. Alleen vindt ik de vitamine supplementen heer duur in verhouding met de hoeveelheid verder was het goed te doen.

Ongelofelijk blij met het GLP-1 programma
GLP-1 programma…..zou dat bij mij gaan werken met de ziekte van Hashimoto? Is de GLP-1 opname bij mij altijd al niet goed? Lijnen “was” altijd een drama met een te lage schildklier werking. Maar….. het FANTASTISCHE nieuws is dat ik na 9 wk 9,9 kg ben afgevallen en dat ik me ongelofelijk goed voel, wat voor mij net zo belangrijk is als de kilo’s. De begeleiding van Manja is erg fijn. Zij geeft duidelijk uitleg en op iedere vraag is er een antwoord. Alle waardes worden keurig bijgehouden en de vorderingen of tegenslagen worden uitgebreid besproken. De afspraken lopen altijd keurig op tijd. Kookboek is ook een aanrader, al heel veel lekkers uit bereid.

Odpowiedź od NewFysic
Geweldig programma met fijne coaches
Geweldig programma met fijne coaches! Ik ben door de new fysic methode 7kg afgevallen waarvan 6.8kg aan vet. Ik kan het iedereen aanraden! Sabine is een mega empathische en motiverende coach.

Odpowiedź od NewFysic
Fijne begeleiding en gezonde voeding
New Fysic is een fijn concept met resultaat. Ik heb een hele fijne coach, Bianca. Ik heb 6 maaltijden besteld en die zijn redelijk. De één is lekkerder dan de ander, maar over het algemeen een beetje smaakloos. Zelf koken werkt voor mij beter.

Odpowiedź od NewFysic
Het heeft mij echt het steuntje in de…
Het heeft mij echt het steuntje in de rug gegeven wat ik nodig had

Erg tevreden
Erg tevreden! Door de goede begeleiding in Breda en met de supplementen lukte het mij om in ruim 4 maanden 14 kg af te vallen. Het voedingsplan met recepten op de app is goed vol te houden en ik voel me echt veel beter. 👍👍

Odpowiedź od NewFysic
De behandeling was professioneel en…
De behandeling was professioneel en vriendelijk, waardoor ik tevreden was en zonder vermoeidheid mijn ideale gewicht bleef bereiken.Hartelijk dank

Een fijne coach
Een fijne coach, begripvol en motiverend. Leuke recepten, een handig boodschappenboekje en een voedingsschema die vol te houden is

Odpowiedź od NewFysic
Op een gezonde manier afvallen en beter in je vel :-)
Ik ben ontzettend blij dat ik het programma heb gevolgd van NewFysik want de resultaten liegen er niet om. Ik heb in 10 weken mijn streefgewicht behaald en ben een kleine 14 kilo afgevallen. Hierbij werd ik op een zeer prettige manier begeleid en ben ik mij veel bewuster geworden van mijn voedingspatroon en van de gezondere keuzes die ik kan maken. In de app staan heerlijke en gezonde gerechten die ik nu dagelijks eet, helemaal top!
Tevens heb ik meer energie en daarbij ook meer motivatie om lekker te sporten!

Superlieve en supportive medewerkers
Superlieve en supportive medewerkers. Het traject is succesvol en ik ben goed gemotiveerd gebleven.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.