Keurige afhandeling van een klacht. Rits was kapot na 3 maanden gebruik, 1 mailtje en er werd overwogen om het retour te zenden of dat het wellicht vanuit duurzaamheidsoverwegingen niet nodig was. Dat... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tot 2x toe een tas terug gestuurd omdat we het net niet mooi genoeg vonden, dus niet onze smaak, de 3de tas was het! Het was geen probleem, kreeg elke keer netjes m'n geld terug en kon weer een nieuwe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gewoon snel, duidelijk en eerlijke service. Dit is gewoon oprecht meedenken met de klant 2 keer dezelfde kleur tas voor mn dochter gekocht. 2 keer totaal iets anders aan de hand beide keren alsnog een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We hebben de Ceres Milwaukee Roze 18L Rugzak Waterafstotend Laptop 15.6" besteld en zijn supertevreden! De tas werd snel en netjes geleverd, en ziet er niet alleen mooi uit maar is ook stevig, rui... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
New-Rebels.com is de officiële webshop van New Rebels. Bij ons vind je rugtassen, roll-top tassen, laptoptassen, reis- en sporttassen, telefoontasjes en nog veel meer in leuke kleuren, prints, materialen en voor een verrassend mooie prijs. Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden. Wij leveren in meer dan 20 landen.
Dane kontaktowe
Manchesterweg 99, 9744TS, GRONINGEN, Holandia
- (+31) 085-130 68 40
- webshop@new-rebels.com
- new-rebels.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Na een jaar de rits kapot...
Ik heb een jaar geleden een mooie tas gekocht. Helaas ging deze week de rits kapot. Ik heb een mailtje gedaan naar de klantenservice. Ik kreeg bijna direct antwoord met een link om de tas aan te melden voor garantie. Ik heb dat gedaan en diezelfde dag kreeg ik te horen dat ze een nieuwe tas gingen opsturen. Toen bleek dat de tas in mijn kleur niet op voorraad was mocht ik kiezen, even wachten of een andere kleur kiezen. Ik koos voor dat laatste. Om 11 uur 's avonds kreeg ik een mailje dat de tas verzonden was, en vandaag komt hij binnen. Ik sta versteld van de supersnelle, klantvriendelijke topservice. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan, ik zal er in de toekomst zeker vaker een tas kopen.

Beautiful items
I am happy with my items purchased from New Rebels. Great quality, beautiful colours, prompt and safe delivery.

Zeer tevreden
Snel verzonden, goed verpakt.
Erg blij met kwaliteit tas.
Als service alsnog black friday korting ontvangen, deze ging 2dgn na bestelling in.

Online besteld makkelijk
Online besteld makkelijk. Sneek en goed geleverd.

Super goede service
Super goede service, snelle verzending, mooie tas!

Goede klantenservice
Hele fijne tas maar de rits raakte los. Dus gemaild en ik kreeg super snel antwoord en een nieuwe tas opgestuurd omdat het nog binnen de garantie viel. Kortom super tevreden!

Coulante en snelle service
Een jaar geleden heb ik een rugzak gekocht, type William. Ik gebruik hem met veel plezier en krijg er ook regelmatig een compliment over. Helaas had ik sinds enkele maanden een klein defect aan een van de ritsen. Hoewel ik het reclameren een paar dagen te lang had uitgesteld, kon ik toch nog van de garantie gebruikmaken. Ik ben vriendelijk en efficiënt geholpen door de medewerker van de klantenservice. Binnen 10 minuten was er een nieuwe tas naar mij op weg. Deze ga ik weer met veel plezier gebruiken.

mooi spul
Ze verkopen echt heel leuke tassen, het is daarom best lastig een keus te maken!

Snelle levering mooie tas
Snelle levering, mooie tas aangeschaft coor het reizen. Veel ruimte naast de laptop.

I do not recommend
Unfortunately, the backpack was sent to a different address than the one I provided in the order, and the package was returned to the sender. I wasn't given the choice of whether I wanted the product reshipped or a refund. They processed the refund, and my bank converted the amount to my disadvantage. I am at a double loss because when I paid for the product, the bank also converted it unfavorably, but that was my decision. I do not recommend.

Snelle, vriendelijke service
Vriendelijke, perfecte service bij een kapotte tas! Snelle communicatie en direct een nieuwe tas toegezonden gekregen.

New Rebels
Het was top verzending het kwam NIET de volgende dag, maar wel de dag erna. Dus dat was heel erg snel
Verder was er zeker een track & trace bij je bestelling.
Wij hadden een rugtas gekocht en daarbij konden we een cadeautje uitkiezen en dat cadeautje was gratis, dat is zeker fijn.
Verder is de tas van hele goeie kwaliteit en waterdicht dus m’n dochter is er heel erg blij mee.
Ik zou zeker een rugtas bestellen bij New Rebels.

Odpowiedź od New Rebels
Prachtige producten voor betaalbale…
Prachtige producten voor betaalbale prijzen. Ik heb al een aantal rugzakken van New Rebels en ben er heel blij mee. Snelle verzending, duidelijke website.

Goede klantenservice!!!
Ik had in januari 2024 een tas gekocht bij New Rebels. De William Milwaukee antraciet 20L rugzak. Het is een rugzak met 3 vakken en veeeeel bijvakjes waar van alles inpast. Er is ook plek voor een 15+ inch laptop, in het daarvoor bestemde laptop vak. Ik gebruik de tas intensief voor studie en ben/was er erg blij mee totdat de rits van het voorste vak kapot ging. Ik wilde de tas opsturen voor reparatie, maar dat doet New Rebels niet. Met een lief een daadkrachtig persoon van de klantenservice gebeld en die stuurde me meteen een nieuwe tas op. Heel fijn en goede service!!! Enige minpunt vind ik dat het gewoon duurzamer is om de tas te laten maken, want voor de rest was hij nog prima en amper een half jaar oud. Ik weet verder niet hoe het met de kwaliteit van de andere ritsen zit.

Rugzak New Rebels William
Mooie rugzak besteld voor onze dochter. Helaas bleek na 3 weken gebruik dat er een deel van de buitenste stoflaag los liet. Melding gemaakt en meerdere foto's opgestuurd waarna dit heel snel en goed voor ons is opgelost.
Zeer tevreden.

Fijne tas! Maar ook goede klantenservice bij New Rebels
Betreft: William Milwaukee Oudroze 18L Rugzak.
De rugzak is (voor mij) ideaal om mijn werklaptop en aanverwante artikelen in te vervoeren. Voldoende aparte vakken, en vooral het vakje achter op de tas vind ik erg handig om mijn pasjes en sleutels in te bewaren. Als ik de rugzak draag, kan niemand erbij. De tas draagt fijn, dank zij de kussentjes op de rug. En kan ook tegen (flinke) spatjes regen. Ook erg blij met de klantenservice. Ondanks het feit dat een rits van mijn rugzak net buiten de garantie kapot is gegaan, kreeg ik een nieuwe rugzak toegestuurd. Deze ga ik weer met net zoveel plezier gebruiken.

Odpowiedź od New Rebels
Hele vriendelijke en behulpzame service…
Hele vriendelijke en behulpzame service via Instagram! Ik twijfelde over de kleur van een tas (de metallic groen) en vroeg in een dm op Instagram wat ik me bij de kleur in het echt kon voorstellen. Ik kreeg een ontzettende aardige en behulpzame reactie. Diegene was zelfs naar het magazijn gegaan om foto’s en filmpjes van de tassen te maken. Ik had er heel veel aan en heb gelijk de tas besteld en ik ben er echt super blij mee!

Doświadczenie Trustpilot