Neurostim Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

1. Sprzęt medyczny

Napisane przez firmę

Hos Neurostim brænder vi for at hjælpe mennesker med at opnå bedre trivsel gennem avanceret, men brugervenlig teknologi. Vores fokus er vagus nerve stimulation (VNS), en metode der understøtter kroppen i at finde ro og balance – helt uden medicin. Vi tilbyder et CE-certificeret apparat, der stimulerer øreflippen og aktiverer den vigtige vagusnerve, som blandt andet spiller en central rolle i kroppens stressrespons og søvnkvalitet. Mange oplever forbedringer i forhold som stress, uro, søvnproblemer og generel velvære. Neurostim er et dansk firma med en professionel og videnskabelig tilgang. Vi lægger vægt på gennemsigtighed, troværdighed og kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi også en 30-dages tilfredshedsgaranti, så du trygt kan afprøve produktet og mærke effekten selv. Vi skiller os ud ved at kombinere høj kvalitet med en mere overkommelig pris end mange andre på markedet – uden at gå på kompromis med sikkerhed eller funktionalitet. Vores mission er enkel: at gøre evidensbaseret selvhjælp tilgængelig for alle. Vi er stolte af den positive feedback, vi allerede har modtaget, og vi glæder os til at hjælpe endnu flere på deres vej mod bedre velvære.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

5 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

God effektiv behandling og fin service

Bestilte CES apparat midt juli og modtog den hurtigt og har undervejs fået god vejledning fra Neurostim .
Har nu benyttet CES terapi fra Neurostim i ca 1 måned. Det hjælper mig til at få bedre søvn og ro.
Har flere gange benyttet apparatet om natten når jeg er vågnet og efterfølgende faldet i søvn igen .Det føles rart og afslappende at benytte det når man lige har tilvænnet sig de første par dage .klar anbefaling herfra.

16 sierpnia 2025
Oceniono na 4 z 5

God kundeservice og hurtig levering.

God kundeservice og hurtig levering.
Fik min enhed dagen efter bestilling. Der var god vejledning med, og supporten svarede hurtigt, da jeg havde et spørgsmål. Efter et par uger har jeg bemærket, at jeg falder hurtigere i søvn. Mit eneste minus er, at jeg skulle bruge lidt tid på at jeg vænne mig til følelsen, som er lidt speciel, det hjælper dog at ligge afslappet med lukkede øjne.

30 czerwca 2025

Odpowiedź od Neurostim

Mange tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du oplevede god kundeservice, hurtig levering og at enheden har hjulpet dig med at falde hurtigere i søvn. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både produktet og vores support.

Vi forstår, at det kan tage lidt tid at vænne sig til følelsen, og vi sætter pris på, at du deler din oplevelse. Dit tip om at ligge afslappet med lukkede øjne er super værdifuldt og kan helt sikkert hjælpe andre kunder! Man skal også være opmærksom på ikke, at bruge for meget saltvand på de pudder der sidder på øreklipsen, for så kan det godt føles voldsomt, selvom du har skruet godt ned. Hvis du har flere spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak for din støtte og tillid til os!

Oceniono na 5 z 5

Bedre søvn og mere energi"

Bedre søvn og mere energi"
Jeg vågner mere udhvilet og føler mig ikke længere groggy om morgenen. Min søvnkvalitet er forbedret markant. Bruger den fast hver aften.

27 czerwca 2025

Odpowiedź od Neurostim

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Hvor er det skønt at høre, at du både sover bedre og starter dagen med mere energi – præcis det håber vi, Neurostim kan bidrage til. Tak fordi du deler din oplevelse!

Overraskende god virkning

Jeg havde ikke forventet meget, men blev positivt overrasket. Den hjælper mig med at falde til ro, især efter lange arbejdsdage og så har jeg lagt mærke til at mine hovedpiner/ migræner er blevet færre og mindre udtalte. En lille investering med stor effekt.

29 czerwca 2025

Odpowiedź od Neurostim

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du oplever så tydelig effekt – både på ro, stress og hovedpine. Det er netop den type forbedring, vi håber, Neurostim kan give, og det betyder meget for os at få det bekræftet fra brugere som dig. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Let at bruge og virker!

Let at bruge og virker!
Jeg var skeptisk, men allerede efter få dages brug mærkede jeg en tydelig forskel. Meget nemt at tage på, og det føles behageligt. Perfekt før sengetid.

21 czerwca 2025

Hej Lasse,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en tydelig forskel – det er lige præcis dét, vi håber, vores kunder får ud af Neurostim.

Dejligt at høre, at du også synes, den er nem og behagelig, at bruge før sengetid. Hvis du på et tidspunkt har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🌿

De bedste hilsner
Team Neurostim

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej