Kupiłem od nich bo zamawiałem przez morele.net więc myślałem że będzie dobrze. Mała paczka , szła 4 dni , wysyłka paczkomat, odebrałem kompletnie zniszczoną. Juz 4 dni i nie mogą oddać kasy ani wys... Zobacz więcej
PRZESTRZEGAM!!!! net-s to totalna porażka. W zamówieniu termin realizacji opisany jako 2 dni. Po 2 dniach otrzymałem informację, że brak towaru na stanie. Zgłosiłem odstapienie od umowy, to otrzymałem... Zobacz więcej
Nie przyjmują zwrotów przy zakupie na fakturę. Gdy zorientowałem się, że czas realizacji jest wydłużony, zgłosiłem chęć anulacji zamówienia. Okazało się, że dostali towar parę godzin po otrzymaniu mai... Zobacz więcej
2 gwaizdki za to ze towar przyszedl.Zamowilem procesor i9 ktory kosztuje 3tys. zł paczka dotarla cala wygnieciona nie zabezpieczona nawet folia bombelkowa!!! poprostu wsadzili procesor w pudelko do k... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Brak towaru
Brak towaru, nie chcą anulować zamówienia. Brak kontaktu, nie polecam
dramat Kompletna porażka omijać bardzo…
dramat Kompletna porażka omijać bardzo szerokim łukiem Totalny brak kontaktu i mega opóźnienia w zamówieniu
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Wysłałem zapytanie na 3 pozycje produktowe które rzekomo mieli do ściągnięcia w 4-6 dni.
Oferta przyszła szybko i była korzystna cenowo. W kolejnym mailu Pani Lidia O. zapewniła że termin realizacji jest jak najbardziej realny. Pro-forma została opłacona.
I na tym koniec rzetelnej obsługi z ich strony.
Po 2 tygodniach przysłali 1/3 zamówienia a pieniądze zwrócili w okresie międzyświątecznym gdzie nie było już szansy na ściągnięcie towaru do końca roku.
To był warunek konieczny żeby klient załapał się na dofinansowanie za 2023 rok.
Na maile przestali odpisywać, telefonu nikt nie odbierał.
Podejrzewam że ta pseudo firma obraca przez pewien czas pieniędzmi klientów a później zwraca im na konto i dzięki temu jeszcze istnieje na rynku.
Jeżeli chcecie zaoszczędzić sobie nerwów i stresu to NIGDY NIE KORZYSTAJCIE Z USŁUG TEJ FIRMY.
Najgorszy sklep internetowy....
Potwierdzam to co moi wcześniejszy przedmówcy napisali. Generalnie towaru nie mają na stanie. Na stronie piszą że towar dostępny i dopiero po zakupie próbują towar ściągnąć co czasami trwa wiele dni. Dodatkowo jeśli cena zmieni się na niekorzystną dla nich przez ten czas to piszą że można zamienić towar na inny. Jeśli ktoś kupuje na firmę to nie ma możliwości zrezygnowania z zakupu i to jest najgorsze u nich. Zrezygnować nie możesz ale tez ci nie powiedzą kiedy towar będzie więc równie dobrze możesz czekać na towar miesiącami. Jeden z najgorszych sklepów jak chodzi o zakupy. Bardzo mocno odradzam !!!
NIE POLECAM
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM. Sprzedają towar którego nie posiadają. W dniu terminu dostawy informuję że towaru nie mają. Na pytanie kiedy na pewno mogą go dostarczyć nie potrafią odpowiedzieć. W takiej sytuacji zrezygnowałem z zamówienie ale nie uznali tego i na siłę po prawie 3 tygodniach towar wysłali. W moim przypadku była przedpłat więc byłem na straconej pozycji. W korespondencji za każdym razem rozmawiałem z kim innym. Tak taktyka zmęczyć i zniechęcić klienta. Towar musi być sprzedany. Zero empatii brak możliwości załatwianie sprawy przez telefon. Moim zdaniem firma stosuje nieuczciwe chwyty sprzedażowe i jak już klient przedpłaci to musi towar odebrać nawet gdy nie potrafią określić kiedy. UNIKAĆ I JESZCZE RAZ UNIKAĆ.
Z DALEKA OD TEGO SKLEPU
Pozdrawiam
Absolutnie unikać!!
Absolutnie unikać!!!
Totalnie nieprofesjonalna firma. Fatalna obsługa klienta! Towar nie dotarł na czas świąt. Zero informacji i komunikacji!!!
Brak szacunku dla czasu klientów!!!
Sprzedają, a nie mają na stanie
Nie polecam, unikać. Sprzedają sprzęt, którego nie mają i wprowadzają w błąd.
Kupiłem sprzęt dwa tygodnie przed Świętami BN, żeby mieć pewność, że dojdzie na czas.
Na stronie widniała informacja, że towar jest DOSTĘPNY i czas wysyłki wynosi 24h.
Po zgłoszeniu zapytania tydzień później, dlaczego towar nie został jeszcze wysłany,
otrzymałem informacje, że "adnotacja "Dostępny", nie znaczy, że fizycznie posiadamy go w naszym sklepie"
i, że sprowadzają go z ICH magazynów zewnętrznych (co później okazało się kłamstwem).
Po jakimś czasie otrzymałem wiadomość "... aby wzięli Państwo pod uwagę fakt, iż doręczenie Państwa zamówień może ulec opóźnieniu ...",
aby kilka dni przed świętami poinformować "że nie posiadamy JUŻ produktu" i co nam Pan zrobisz, ale łaskawie możemy zwrócić środki.
Sklep niczym z PRL, jeszcze do niedawna tak bym sobie wyobrażał witryny sklepów, gdyby internet był w tamtych czasach.
Może są świetni w zdobywaniu funduszy europejskich i z województwa (czym się chwalą na stronie), ale klienta mają w poważaniu.
NIE POLECAM!
NIE POLECAM!! Towar zamówiony 30.11., przesyłka miała zostać wysłana na drugi dzień. Jest 19.12., w dalszym ciągu nic nie wysłano. Telefonu nikt nie odbiera, po korespondencji mailowej dowiedziałam się tyle: nie mogę anulować zamówienia i żądać zwrotu pieniędzy, bo moje PKD ma charakter zawodowy, nie ich wina że dostawa jest opóźniona i mam czekać, faktury tez nie dostanę z datą zakupu, bo wysyłają ją w paczce z towarem- niewiadomo kiedy przyjdzie. Wysłałam też screeny różnych negatywnych opinii z podobnych do mojej sytuacji z zapytaniem dlaczego tak traktują kupujących oraz, że to wcale nie jest obowiązek, tylko ich indywidualna decyzja czy przyjmą ten zwrot czy nie. Nie dostałam odpowiedzi na żadne. Odpowiadali tylko na to, ze nie przysługuje mi tak naprawdę nic. Pracownicy są bezczelni, nikomu nie życzę wchodzenia w jakiekolwiek zakupy z tym sklepem. Szkoda nerwów, czasu i pieniędzy.
Uwaga
Uwaga, firma nie przestrzega prawa i odmawia odstąpienia od zakupu na odległość.
NIE POLECAM!!!!
Towar zamówiony oczywiście wysyłka 24 godziny a tu mija tydzień a tu towaru u mnie nie ma.Wysylam meila ze chce zwrot pieniędzy to piszą że już nie mogą cofnąć paczki bo poszła do wysłania. Mija parę dni a tu przesyłka nadal w trakcie przygotowania coś kurier chyba omija ta firmę skoro taki problem nagle zmieniają zdanie ze jednak cofnąć mogą przesyłkę i oddać pieniądze jedyny chyba plus ze szybki zwrot pieniędzy i szybkie odpisywanie na maile niestety tylko taki kontakt.Nigdy więcej takich sklepów.
Jedna z gorszych firm sprzedających w…
Jedna z gorszych firm sprzedających w sieci.
Gorąco nie polecam…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamawiam towar i widzę info że towar jest na stanie i będzie dostarczony do 3 dni roboczych. Po zamówieniu i kilku dniach oczekiwania, zero odzewu, dopiero na moje pytanie skąd takie opóźnienie w wysyłce, robią anulację zamówienia i zwrot kasy "do 14 dni".
Drugi minus dla firmy to brak kontaktu telefonicznego, żadnego telefonu nikt nie odbiera, ani nie oddzwania. A posługują się archaicznym GaduGadu, ciekawe kto tego jeszcze używa. Na pewno nigdy więcej tam nie zajrzę i żałuje że kiedyś tam robiłem zakupy.
Sklep nie oddaje pieniądze za zwroty
Sklep nie oddaje pieniądze za zwroty. Przestrzegam każdego kupującego
Sprzedają towar, którego nie posiadają.
Jeżeli zależy Ci na czasie, nie chcesz tracić nerwów, lub nie lubisz być okłamywany - unikaj zakupów w tym sklepie. W momencie zamawiania towaru - informacja 'dostępny w sklepie internetowym; wysyłka w 24h'. 72h od zakupu towar dalej nie wysłany, więc wysłałem maila z pytaniem kiedy nastąpi wysyłka towaru - otrzymałem odpowiedź, że informacja na stronie produktu 'dostępny', nie znaczy że towar jest fizycznie dostępny, a czas wysyłki może się wydłużyć, co właśnie dzieje się z moim zamówieniem - sklep dopiero czeka na ściągnięcie towaru od dostawcy.
Oczywiście w momencie otrzymania odpowiedzi jak i pisania tej opinii towar dalej widnieje jako dostępny w 24h.
Na natychmiastową prośbę anulowania zamówienia sklep nie zareagował. Przez kilka dni codziennie ponawiałem prośby, żeby otrzymać odpowiedź że sklep nie może anulować zamówienia, bo oczekuje na odebranie przez kuriera - mimo, że sklep kilka dni temu otrzymał ode mnie oświadczenie o odstąpieniu od umowy. Dopiero argument że nie mogą mi odmówić prawa do rezygnacji z zamówienia po moim odstąpieniu od umowy i postraszenie rzecznikiem praw konsumentów podziałało i 'jednak udało się namierzyć paczkę i nie przekazano jej kurierowi'.
Sklep wprowadza w błąd klientów reklamując się w Internecie o 'natychmiastowej wysyłce', ale nieuczciwie traktuje to tylko jako przynętę, zasłaniając się że czas dostawy widoczny na kartach produktów nie jest gwarantowany, tylko że ważny jest regulamin sklepu (2-5 dni na wysyłkę, a nawet i ten termin nie został dotrzymany).
Na maile nie odpisują wcale albo z dużym opóźnieniem, próbują na siłę przetrzymać klienta żeby po długim czasie odebrał towar i nie musieli zwracać pieniędzy. Linia telefoniczna martwa, czekałem prawie 30 minut i nikt nie odebrał.
Firma sprzedaje towar ktorego nie ma fizycznie na stanie
Firma sprzedaje towar, ktorego fizycznie nie ma na stanie.
Z dnia na dzień proszą o cierpliwośc i dalsze oczekiwanie na dostawe.
kontakt z nimi graniczy z cudem telefonu nikt nie odbiera tak samo problem jest z GG gdzie nikt nie odpisuje.
W końcu po ponad tygodniu oczekiwania i zbywania zrezygnowałem i szybko zwrocili pieniądze. Szkoda, ze tak szybko nie wysyłają zakupionych produktów.
Odradzam ten sklep.
Zamówiłem u nich towar, który był u nich jako dostępny. Zaniepokojony, że po paru dniach nie ma dostawy zapytałem kiedy mogę liczyć na przesyłkę. Dostałem informację, że po dwóch tygodniach. Niestety po dwóch tygodniach, dostają suchego maila o opóźnieniu, które nie wiadomo ile może potrwać. Nie przypuszczałem, że w dzisiejszych czasach jest jeszcze miejsce na takie praktyki. Bardzo odradzam ten sklep.
Najgorszy sklep na świecie
Najgorszy sklep na świecie, dwa razy u nich zamawiałem.
Za pierwszym razem paczka przyszła po 8-10 dniach i zawierała jeden produkt po kontakcie dosłano drugi. A teraz czekam juz 24 dni !!!!!!!!!!!!!!!!!! na przesyłkę a od sklepu tylko słyszę co tydzień, że już niedługo wysyłają. Mija tydzień, brak kontaktu, brak paczki - piszę - i znowu dostaję maila z template - że przepraszają ale jeszcze nie mają towaru.
Tym czasem ten sam towar wisi na ich stronie jako 'dostępny' z wysyłką za 1-3 dni.
Zamówienia oczywiście nie da się anulować bo złożone na JDG coś czuję, że sprawa wyląduje w sądzie.
Zapowiadało się dobrze
Zapowiadało się dobrze. Bardzo szybka wysyłka lecz produkt, który zamówiłem ma pewne problemy. Jeden przycisk w kontrolerze ledwo działa. Dodatkowo co jakiś czas kontroler gubi połączenie z adapterem.
Beznadzieja, odradzam zakupy
Piszą że realizacja 24 godziny a nie mają towaru i realizują po 5 dniach. Jak chciałem zrezygnować z zamówienia jeszcze przed wysyłką to piszą że się nie zgadzają. Nie dotrzymują deklarowanych terminów i jeszcze łamią prawo - przecież każde zamówienie zdalne można oddać do 14 dni.
Zdecydowanie odradzam zakupy u nich, ja ich będę omijał szerokim łukiem !!!