Kunne jeg undlade og give stjerner havde jeg gjort det. Vi har haft forsikringen i mange år. Fik hjernerystelse sidste år og har mén efter det. Men er nu blevet fejet af og sidder med en følelse af at... Zobacz więcej
Desværre har vi haft to irriterende skader inden for blot to år. Den første var et sprunget vandrør, der gik ud over kælderen. - Næste skade var for ca. en måned siden, hvor det gik ud over vores elle... Zobacz więcej
Føler hver gang at man bliver rådet og vejledt som kunde. Nu har jeg også været kunde i nem forsikring omkring 20 år og på intet tidspunkt i forløbet med forsikringsselskabet har jeg følt at de vil pr... Zobacz więcej
Tak til Berit. Fik justeret lidt på eksisterende forsikringer og sparrede hermed lidt penge. Fin service. Pga. travlhed, foregik samtalen langt over normal åbningstid, tror enda jeg fangede Beri... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vores navn er et løfte til alle vores kunder: Vi hedder NEM Forsikring, fordi vi vil gøre det let og ligetil for dig at være forsikringskunde.
Danmarksvej 26, 8660, Skanderborg, Dania
- mail@nemforsikring.dk
- nemforsikring.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hurtig respons på skade
Hurtig respons på skade, god service. Kan kun anbefale Nem Forsikring
Yderst tilfreds med sagsbehandling og…
Yderst tilfreds med sagsbehandling og venlig kontakt
👍🏼👍🏼👍🏼
Ændring af bilforsikring.
Som altid. Sød, venlig, imødekommende og kompetent hjælp.
Venlig modtagelse og rigtig god snak om…
Venlig modtagelse og rigtig god snak om vores forsikringer. Vi blev hørt og der blev ikke presset på for at forsikre ekstra, udover det ønskede.
Vi har været ganske godt tilfredse
god service
Har ikke haft nogen udfordringer med forsikringen, priserne er måske ikke billigst, men de har god dækning og service.
Mødt med ligeværdighed
Gode medarbejdere, svære er det ikke!
Bliver altid modtaget af kompetente, hjælpsomme og empatiske medarbejdere. Vigtigst af alt, de er ikke mistroiske, hvilket ofte skinner igennem en samtale med større selskaber. Tak for det.
Rigtig god og rar service
Det er vitterligt NEM FORSIKRING
Det er vitterligt NEM FORSIKRING - let at få slettet, ændret og oprettet forsikringer. Det fungerer bare
Forsikringsselskab uden bøvl.
Forsikringsselskab uden bøvl.
Helt igennem en super service man modtager. Produkterne er gode og til en fair pris.
Godt forsikrings selskab
Overordnet rigtig god behandling ved henvendelser, dog kunne ekspeditionstiden ind imellem være bedre.
Det er en forsikring man kan stole på!
Jeg har haft mine forsikringer hos MINforsikring i gennem mange år.
Det er en forsikring man kan stole på!
Super venlig og hurtig behandling af…
Super venlig og hurtig behandling af sager. Kan kun anbefales.
i er nemme at få fat på ingen ventetid…
i er nemme at få fat på ingen ventetid ingen problemer eller mistanke om at en skade er oprindelig
Altid god service.