Neleman Wijn Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke wijn, maar dat weten we al lang. De Nucli, zowel rood als wit is onovertroffen. En de casa del Rey Bobal Robusta Organic, zoiets verrukkelijks heb ik nog niet eerder geproefd.

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke tempranillo besteld en snel geleverd gekregen. Heerlijk wijn bij mooi eten en de borrel. En biologische wijn tegen een prachtige prijs

Oceniono na 3 z 5

Was erg benieuwd naar deze organic muscat. Duurde wel twee weken na bestelling, voordat ik deze kon proeven. Twee!!🥹 transporteurs leverden niet, terwijl wij zaten te wachten. Tevens bleek toen de ve... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Sinds ik de wijnen van Neleman heb leren kennen, koop ik eigenlijk alleen nog maar biologische wijn. De wijn van Neleman is heerlijk en goed geprijst. De bezorging is altijd goed geregeld.

Reakcja na opinię

6. Winiarnia
  7. Winnica

O Neleman Wijn

Napisane przez firmę

Biologische wijn voor een mooiere wereld.

Duurzaam, geweldige prijs/kwaliteit en top service. En omdat wij zelf de wijn maken, houden we die kwaliteit hoog. En betaalbaar.
Gecertificeerd biologisch en vegan.

DAAROM NELEMAN:

🍷 100% biologische en vegan wijn

🍷 Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden

🍷 Zonder pesticiden of chemische toevoegingen

🍷 Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland

🍷 Duurzame keuze voor iedere gelegenheid en budget

🍷 Gratis ruilen of retourneren met 100% lekkergarantie

🍷 Gratis bezorging vanaf € 75

🍷 Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

NELEMAN ORGANIC VINEYARDS

Napisane przez firmę

100% biologische wijnen, 100% duurzaam
Wij zijn Neleman, een Nederlands wijnhuis met eigen wijngaarden in Valencia, Spanje, dat 100% biologische en vegan wijnen produceert en wereldwijd verkoopt. Zo maken we met elke fles en elke slok de wereld een beetje mooier.

NELEMAN GARANTIES:

Gratis bezorging vanaf €75, gratis retourneren of ruilen.

🍷 Altijd 100% biologische en vegan wijn

🍷 Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden

🍷 Zonder pesticiden of chemische toevoegingen

🍷 Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland

🍷 Duurzame keuze voor iedere gelegenheid of budget

🍷 Gratis ruilen of retourneren met 100% lekker garantie

🍷 Gratis bezorging vanaf € 75

🍷 Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

🍷 Betaal met iDeal, Creditcard, PayPal of later via Klarna

🍷 Heb je vragen over onze wijn of over je bestelling? We staan graag voor je klaar!

Onze klantenservice is bereikbaar via mail: hallo@neleman.org

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 559

Napisz recenzję

Mooie biologische wijnen

Mooie biologische wijnen om uit te proberen en van te genieten. Vind je je favoriet dan is de wijn ook o.a. bij supermarkt PLUS te vinden. Door kennismaking met Neleman wijnen drink ik alleen nog maar biologisch.

29 września 2025

Odpowiedź od Neleman Wijn

Bedankt voor het delen van je ervaring! Top! Geniet en fijn dat je bio kiest.

aflevering precies volgens planning

aflevering precies volgens planning. bovendien werd ik nog een uur voor aflevering gebeld voor bevestiging

7 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Mooie review, fijn dat de bezorging volgens planning verliep. Bedankt.

Oceniono na 4 z 5

Bestelling kwam op tijd omdat de…

Bestelling kwam op tijd omdat de vrouwelijke chauffeur altijd van tevoren belt wanneer ze komt leveren!
Heel prettig!

22 lipca 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Wat fijn om te horen dat de levering naar wens verliep. Een extra compliment voor onze chauffeur geven we graag door! Geniet van de wijn.

Goede vlotte levering

Goede vlotte levering. Goed gecommuniceerd. Alles goed verpakt.

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Geniet van de wijn en graag tot een volgende bestelling!

Lekkere wijn

Lekkere wijn, mooie aanbiedingen, en fijne bezorging.

20 lipca 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Bedankt voor het delen van je ervaring en graag tot een volgende keer!

Oceniono na 1 z 5

Ik heb 18 flessen besteld

Ik heb 18 flessen besteld, heb er 12 ontvangen. Levertijd zou 1 augustus zijn, het is 4 augustus geworden

Odpowiedź od Neleman Wijn

Bedste Peter, Bedankt voor het delen van je ervaring. Wij begrijpen je teleurstelling. De bestelling is door de vervoerder in meerdere delen geleverd en later aangekomen dan gepland. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij betreuren het ongemak.

Oceniono na 1 z 5

Slechte klantenservice

Update 2: ik ben een beetje klaar met de standaardreacties. We begrijpen… Jullie begrijpen het duidelijk niet, want mijn frustratie zit hem niet in de vertraging.

Update: inmiddels lijkt PostNL het pakket morgen te gaan bezorgen.
Dat neemt niet weg dat ik telefonische onbereikbaarheid onvergeeflijk vind, zeker als je je er als bedrijf van bewust bent dat er dingen mis zijn gegaan. Zeker als je je klanten extra laat betalen voor snelle bezorging en dan over die extra betaling met geen woord meer rept. En dan gaat het niet om dat bedrag op zich, maar om het principe, want als PostNL niet betrouwbaar is (en dat is het helaas allang niet meer), moet je je klanten niet extra laten betalen voor snelle levering.

Bestelling nooit aangekomen. Klantenservice neemt telefoon niet op.

Beste Nannie,
Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet is aangekomen en dat je ons niet hebt kunnen bereiken. Onze excuses voor deze ervaring.

Wij zijn voor de levering afhankelijk van onze vervoerder, maar dat neemt niet weg dat wij je graag helpen om dit op te lossen. We zoeken graag uit wat er met je zending is gebeurd en kijken samen naar een passende oplossing. Wij hebben alleen even wat tijd nodig om het e.e.a. uit te zoeken zoals meerdere keren per mail is uitgelegd. De vervoerder zal zo spoedig mogelijk de wijn bezorgen. Geniet straks van de wijn, hopelijk zal de smaak er niet minder om zijn.

Beste Nannie,
Jammer dat u dit zo heeft ervaren. Zoals eerder per e-mail toegelicht, hebben wij u gedurende het proces steeds op de hoogte gehouden. Wij begrijpen de frustratie rondom de vertraging en vinden dit zelf eveneens vervelend. Gelukkig is het pakket inmiddels bezorgd.

Goede service bij niet-leverbaar

Helaas was 1 wijn alsnog niet leverbaar, maar dat werd goed opgelost met overleg over een vervangende wijn. Verder een milieuvriendelijke bezorgdienst. Kwaliteit van deze wijnen spreekt voor zich.

29 lipca 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

We waarderen je begrip voor de situatie rondom de niet-leverbare wijn. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Prima wijn

Prima wijn, fantastische service.

Odpowiedź od Neleman Wijn

Wat fijn om te lezen, dankjewel!

Oceniono na 5 z 5

zoals altijd prima prijs-kwaliteit…

zoals altijd prima prijs-kwaliteit verhouding. bezorgen was dit keer minder 2x dozen besteld maar 1x geleverd. de andere zal worden nabezorgd op een ander tijdstip

16 lipca 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Dankjewel voor je beoordeling. Klopt pakket nummer twee zullen we bezorgen zodra we een seintje van je krijgen, dan zullen we het netjes in orde maken.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering van wijn die precies…

Snelle levering van wijn die precies smaakt als de omschrijving beweert!

16 lipca 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Dank je wel voor je mooie woorden! Geweldig dat de wijn volledig aan de omschrijving voldeed én snel bij je is aangekomen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Oceniono na 5 z 5

Goede service, altijd vriendelijk en snel antwoorden op vragen en lekker wijn.

15 lipca 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Wat een mooie review, dankjewel! Van zulke complimenten krijgen we een grote glimlach. Veel wijnplezier!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej