Neleman Wijn Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke wijn, maar dat weten we al lang. De Nucli, zowel rood als wit is onovertroffen. En de casa del Rey Bobal Robusta Organic, zoiets verrukkelijks heb ik nog niet eerder geproefd.

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke tempranillo besteld en snel geleverd gekregen. Heerlijk wijn bij mooi eten en de borrel. En biologische wijn tegen een prachtige prijs

Oceniono na 3 z 5

Was erg benieuwd naar deze organic muscat. Duurde wel twee weken na bestelling, voordat ik deze kon proeven. Twee!!🥹 transporteurs leverden niet, terwijl wij zaten te wachten. Tevens bleek toen de ve... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Sinds ik de wijnen van Neleman heb leren kennen, koop ik eigenlijk alleen nog maar biologische wijn. De wijn van Neleman is heerlijk en goed geprijst. De bezorging is altijd goed geregeld.

Reakcja na opinię

6. Winiarnia
  7. Winnica

O Neleman Wijn

Napisane przez firmę

Biologische wijn voor een mooiere wereld.

Duurzaam, geweldige prijs/kwaliteit en top service. En omdat wij zelf de wijn maken, houden we die kwaliteit hoog. En betaalbaar.
Gecertificeerd biologisch en vegan.

DAAROM NELEMAN:

🍷 100% biologische en vegan wijn

🍷 Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden

🍷 Zonder pesticiden of chemische toevoegingen

🍷 Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland

🍷 Duurzame keuze voor iedere gelegenheid en budget

🍷 Gratis ruilen of retourneren met 100% lekkergarantie

🍷 Gratis bezorging vanaf € 75

🍷 Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

NELEMAN ORGANIC VINEYARDS

Napisane przez firmę

100% biologische wijnen, 100% duurzaam
Wij zijn Neleman, een Nederlands wijnhuis met eigen wijngaarden in Valencia, Spanje, dat 100% biologische en vegan wijnen produceert en wereldwijd verkoopt. Zo maken we met elke fles en elke slok de wereld een beetje mooier.

NELEMAN GARANTIES:

Gratis bezorging vanaf €75, gratis retourneren of ruilen.

🍷 Altijd 100% biologische en vegan wijn

🍷 Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden

🍷 Zonder pesticiden of chemische toevoegingen

🍷 Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland

🍷 Duurzame keuze voor iedere gelegenheid of budget

🍷 Gratis ruilen of retourneren met 100% lekker garantie

🍷 Gratis bezorging vanaf € 75

🍷 Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

🍷 Betaal met iDeal, Creditcard, PayPal of later via Klarna

🍷 Heb je vragen over onze wijn of over je bestelling? We staan graag voor je klaar!

Onze klantenservice is bereikbaar via mail: hallo@neleman.org

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Goed

Goed, snel, duidelijk

7 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Fijn om te horen dat alles goed, snel en duidelijk is verlopen. Daar doen we het voor!

Heerlijke kwaliteitswijn

Bestellen was gemakkelijk. Ik was erg blij dat we weer een keer mix and match konden bestellen! Meteen weer genoten van het proberen van wat nieuwe flesjes. En uiteraard erg lekker. De Wolk Monastrell Especial Organic; een nieuwe favoriet!

Levering was snel, door Neleman zelf.

17 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Wat leuk dat je weer gebruik hebt gemaakt van Pick & Mix en nieuwe wijnen hebt kunnen ontdekken. En natuurlijk goed om te horen dat de bezorging snel verliep. Veel wijnplezier!

Prettig in de communicatie

Prettig in de communicatie. Altijd snel en op tijd met levering en zo leuk de kleine cadeautjes die soms bij de bestelling zitten. Fijn, betrokken en betrouwbaar.

19 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Wat fijn om te horen Marie- Louise, dankjewel voor het vertrouwen en geniet van de wijn.

Lekkere wijn

Lekkere wijn. Ik had een verrassingspakket besteld, en jammer was dat als ik de flessen afzonderlijk had besteld, ik een tientje goedkoper was uitgekomen.

19 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Beste Bert, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat het leek alsof de losse flessen voordeliger waren. Het verrassingspakket bestond niet alleen uit de wijn, maar bevatte ook een kelnersmes en een luxe 6-vakstas. De waarde van deze extra producten is inbegrepen in de pakketprijs. Gelukkig valt de wijn wel in de smaak!

Prima wijnen

Prima wijnen, snelle en goede bezorging,

6 sierpnia 2026

Beste Jannie,
Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review!

Aanbevelenswaardig.

Bestellen en bezorgen is overzichtelijk en klantvriendelijk. En de diverse wijnen zijn wederom eigenzinnig en vol van smaak.

6 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestel- en bezorgproces én dat onze wijnen opnieuw zo goed in de smaak vallen. Graag tot de volgende keer!

Neleman levering

Snel geleverd. Goede communicatie: 45 min een belletje vooraf.

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Hai Freya, wat fijn dat de levering snel verliep. Hopelijk mogen we je binnenkort weer van dienst zijn.

Oceniono na 4 z 5

snelle bezorgingHelaas geen mogelijkheid om pakket op afhaalpunt op te halen. Nu was pakket bezorgd bij de buren, zonder dat wij daar informatie over gehad hebben

snelle bezorging. Helaas geen mogelijkheid om pakket op afhaalpunt op te halen. Nu was pakket bezorgd bij de buren, zonder dat wij daar informatie over gehad hebben

17 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Beste Nannie, bedankt voor je mooie beoordeling. Ben je niet thuis? Dan brengt de PostNL-bezorger je pakket naar een afhaalpunt in de buurt. Het spijt ons dat het pakket bij de buren is afgegeven.

Oceniono na 5 z 5

Lekkere tot erg lekkere rode en witte…

Lekkere tot erg lekkere rode en witte wijnen. Ook nog eens biologisch!
Én een goede prijs én snel en goed geleverd!!

11 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Wat een mooie en leuke beoordeling. Veel wijnplezier en tot de volgende bestelling.

Oceniono na 5 z 5

Goede prijs-kwaliteit en BIO!

Goede prijs-kwaliteit! Neleman is echt een aanrader, leuk ook om een pionier in biodiversiteit en ondernemen te steunen.

13 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Wat fijn om te lezen! Dank voor je mooie woorden en jouw steun aan onze missie.

Telefonische bereikbaarheid

Gezien mijn leeftijd en beperkte kennis op internet zou ik graag betere telefonische bereikbaarheid hebben. Maar verder ben ik helemaal tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

12 sierpnia 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Dank u voor uw terugkoppeling. we begrijpen dat het gebruik van internet niet voor iedereen even gemakkelijk is. Daarom proberen we in de e-mails altijd zo duidelijk mogelijk uit te leggen welke afspraken zijn gemaakt en welke stappen nog volgen, zodat alles rustig kan worden nagelezen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling.

Viura 2024

Viura 2024 - heerlijke, eerlijke wijn. Zo simpel is het.

26 czerwca 2026

Odpowiedź od Neleman Wijn

Goed te lezen dat je zo van deze wijn geniet, dankjewel.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej