Nederlandsgroen Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Gisteren werden we gebeld door Nederlandsgroen, ze zijn heel manipulatief en vertellen je halve waarheden, na contact opgenomen te hebben met ons eigen energiebedrijf klopte van hun verhaal helemaal n... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Deze honden bellen elke keer met een ander nummer en andere naam en doen alsof ze je nooit eerder gebeld hebben, spreken je aan zonder enkele vorm van manieren en die behandeling krijgen ze van mij zo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik werd gebeld door een call center wat aangaf namens nederlands groen te bellen. Na een zeer negatieve review contact gehad met nederlands groen en gaven ze aan dit zelf nooit te doen of laten doen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk en professioneel, heel fijn geholpen door nederlandsgroen. Erg fijn dat ik in al die jaren een vast contactpersoon had en vast aanspreekpunt die alles uitstekend in de gaten heeft... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Nederlandsgroen is een advieskantoor dat gespecialiseerd is in nutsvoorzieningen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 58% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 46

Napisz recenzję

goeie service

goeie service, mooie besparing alles was duidelijk en helder, bedankt jeffrey spijker

15 października 2025

noah van vliet!

ontzettend goed geholpen door noah van vliet!
topadviseur!
op de juiste moment gebeld, behulpzaam en geduldig.

een prachtig contract afgesloten met een mooi bedrag naar juiste berekeningen, niks te klagen.

27 sierpnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Te vaag. Bij twijfel niet doen!

Ik had op zich een vriendelijke meneer aan de lijn die zich voorstelde als Wesley en aangaf energieadviseur te zijn. Hij wist van alles over mij en verwees naar eerder contact met NL Groen. Dat klopt ook, ik ben wel eens eerder benaderd door NL Groen maar toen niet mee in zee gegaan. Omdat het aanbod interessant klonk (maar niet te mooi om waar te zijn) en alles leek te kloppen, ben ik op het aanbod ingegaan. Ik ontving een link per sms van energieleverancier Engie met een voorstel. Allerlei voorwaarden doorgenomen. So far, so good en ik ben een nieuw energiecontract aangegaan. Toch was er iets dat knaagde en wat kleine dingetjes die niet helemaal oké voelden. Zo werd ik gebeld door- en ontving ik een Whatsapp van een 06 nummer. En er stond er een ander adres van NL Groen op het contract dan op hun website. Ook kreeg ik het beloofde bandje m.b.t. bezwaarprocedure niet te horen na afloop van het gesprek. Al met al was er teveel wat ik niet vertrouwde dus heb ik gelijk stappen ondernomen om het voorstel weer te ontbinden en ook mijn bank geïnformeerd over een mogelijke machtiging die ik heb afgegeven en hoe ik die terug kan draaien. Het ontbinden of annuleren lijkt te zijn gelukt, maar ik zal nu moeten afwachten of deze actie van mij gevolgen heeft. Als dat zo is, zal ik mijn review proberen aan te vullen.

13 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Nederlands Groen: is oplichting!

Bieden op de valreep een zgn goedkoper contract tov het lopende contract. Dit met de naam: Nederlands Groen.
Het contract zou de volgende maand in kunnen gaan, terwijl het huidige contract nog 2 jaar loopt.
Als je doorvraagt komen er steeds vreemdere smoezen die niets met de huidige leverancier hebben te maken.
De gegevens waar ze over beschikken, zijn zeer w.s. gestolen via inbraak bij de huidige leverancier.
Het is pure oplichting!!
Pas op en verbreek de lijn!

30 września 2025

Oplichting!

Oplichting!
Doen zich voor als tussenpersoon van huidige energieleverancier. Zeggen je huidige maandbedrag naar beneden te kunnen brengen. Toen ik wat meer ging doorvragen en duidelijk werd dat het niet vertrouwde werd man aan de telefoon zeer onvriendelijk. Lees later reviews op Google dat het oplichting is.

15 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Dit is oplichting KVK bestaat niet en onbereikbaar

Dit is oplichting. Bellen je met het verhaal dat ze vorig jaar geholpen hebben aan je huidige energiecontract. Wat onmogelijk is in mijn geval aangezien ik nog nooit een energiecontract heb afgesloten. Als je vraagt naar hoe ze aan mijn contactgegevens gekomen zijn weet de beller dat niet maar zijn manager kan mij hier wel over terug bellen, die zit toevallig net in een overleg. Als ik dan nog een keer vraag naar de naam van de gene die mij geholpen heeft wordt na het korte andwoord "nee" de verbinding verbroken.

Ze hebben een website maar via het telefoonnummer zijn ze niet bereikbaar voor klachten. En als kers op de taart bestaat hun KVK nummer niet wat ze vermeld hebben op de website.

26 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej