Gisteren werden we gebeld door Nederlandsgroen, ze zijn heel manipulatief en vertellen je halve waarheden, na contact opgenomen te hebben met ons eigen energiebedrijf klopte van hun verhaal helemaal n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Deze honden bellen elke keer met een ander nummer en andere naam en doen alsof ze je nooit eerder gebeld hebben, spreken je aan zonder enkele vorm van manieren en die behandeling krijgen ze van mij zo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik werd gebeld door een call center wat aangaf namens nederlands groen te bellen. Na een zeer negatieve review contact gehad met nederlands groen en gaven ze aan dit zelf nooit te doen of laten doen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vriendelijk en professioneel, heel fijn geholpen door nederlandsgroen. Erg fijn dat ik in al die jaren een vast contactpersoon had en vast aanspreekpunt die alles uitstekend in de gaten heeft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nederlandsgroen is een advieskantoor dat gespecialiseerd is in nutsvoorzieningen.
Korte Leidsedwarsstraat 12, 1017RC, Amsterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 58% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Op zich best tevreden. Al 6 jaar zorgen ze ervoor dat ik één van de beter maatschappijen heb. Ze zijn actief mee bezig voor me. Als er een verbeter voorstel is waardoor ik minder hoef te betalen, nemen ze contact met me op. Vaak hebben ze ook een regeling voor een boete. Dit scheelt mij weer tijd om me te verdiepen wat er allemaal in de energiemarkt speelt.
Top ervaring, ik ben goed geholpen. Ik was niet bewust hoeveel ik zou kunnen besparen tot het me aangeboden was. Dus ben blij met de besparing die ik heb kunnen maken.

Odpowiedź od Nederlandsgroen
Ik ben zeer tevreden over de energiehulp die ik van de adviseur heb ontvangen. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en professioneel. De adviseur heeft mijn situatie goed geïnventariseerd en me uitstekend advies gegeven over manieren om mijn energieverbruik te verminderen en kosten te besparen. De overstap naar de nieuwe energieleverancier is soepel verlopen, precies zoals beloofd. Dankzij hun hulp voel ik me beter geïnformeerd en heb ik al enkele praktische stappen kunnen zetten. Ik kan deze energiehulp zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar deskundig en vriendelijk advies!
Ben gebeld door Maria Berg van Nederlandsgroen.
Vertelde dat zij mij ruim een jaar geleden aan een ander (goedkoper) energiecontract had geholpen en dat ze nu een nog goedkoper aanbod voor mij had.
Heeft mij (om goedkoper uit te zijn) een voorstel gemaild waarin de werkelijke verbruikshoeveelheden ineens waren gedecimeerd. En inderdaad, daarmee leek zij mij een prima voorstel te hebben gedaan.
Krijg ook nog eens €500 korting bij een contract, te mooi om waar te zijn dus.
Proberen de boel te belazeren, expres alle door mij opgegeven verbruikshoeveelheden decimeren, een korting toezeggen die niet uitgekeerd gaat worden, de toezegging dat de boete bij mijn huidige energie leverancier vergoed wordt.
Pertinent onmogelijk !!
Vriendelijk en professioneel, heel fijn geholpen door nederlandsgroen.
Erg fijn dat ik in al die jaren een vast contactpersoon had en vast aanspreekpunt die alles uitstekend in de gaten heeft gehouden en geregeld heeft.
3 jaar geleden heeft mijn energieadviseur Lars van Velzen mij zeer goed geholpen bij het afsluiten van mijn energiecontract.
Alles werd duidelijk uitgelegd en zij namen echt de tijd om te kijken wat het beste bij mijn situatie paste.
Onlangs heb ik mijn huis verkocht en ben ik verhuisd naar Spanje.
Ook bij het opzeggen van mijn contract hebben ze me weer heel vriendelijk en professioneel geholpen.
Alles verliep soepel en zonder gedoe.
Ik ben ontzettend tevreden over hun service en klantgerichtheid ze denken echt met je mee, van begin tot eind.
Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en persoonlijke hulp bij energiezaken!

Odpowiedź od Nederlandsgroen
Even een berichtje met hoe het gaat en over er problemen zijn . Heel fijn dat er nou contact met ze zijn
Medewerker gaf dat ze eerder voor mij hadden bemiddeld. Maar ken dit hele bedrijf niet, toen ik vragen begon te stellen om dit duidelijk te krijgen werd de verbinding verbroken.
Heel vriendelijk en goed geholpen door Demy. Ik had vragen over mijn zonnepanelen en teruglevering. Ze nam de tijd om alles rustig uit te leggen.
Meneer zegt bemiddeld te hebben in mijn huidige energie contract, maar wist niet te melden wie mijn huidige leverancier is. Daarna werd meneer boos en ging verder met de toon vriend. Hele rare partij nooit zaken mee doen.
Opdringerige adviseur als t aanbod niet aanstaat. Na meer tijd te vragen en evt later terug te bellen! Probeerd door een opdringerig verhaal te pushen om toch te accepteren om binnen 14 dagen dan alsnog te annuleren. Uiteindelijk aanbod afgewezen en gezegd nooit meer te
rug te bellen! Dus pas op met deze praktijken. Raad t iedereen af
Werd gebeld door Nederlands Groen. Omdat ik dit bedrijf niet kende (nu dus wel) heb ik direct de verbinding verbroken omdat ik ook duidelijk een call center op de achtergrond hoorde. Ben wel nieuwsgierig hoe ze aan mijn nummer en naam zijn gekomen, want ik ben nooit klant bij ze geweest.
Erg goed geholpen door een jonge man (Jeffrey)👍😃.
In het verleden ook al geholpen door deze organisatie, net zoals de vorige keer ging alles vlekkeloos. Zeker een aanrader!
Hebben mij heel wat energiekosten bespaard met een 5 jarig vast contract vanaf 2021, en nu weer een goed nieuw aanbod gekregen. Contact altijd prettig verlopen.
Ik ben ontzettend goed geholpen door Patrick bij het afsluiten van mijn nieuwe energiecontract. Hij nam echt de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen. Alles werd stap voor stap doorgenomen, zodat ik precies wist waar ik aan toe was.
Patrick was vriendelijk, professioneel en dacht echt met me mee om het beste contract te vinden dat past bij mijn situatie. Dat gaf me veel vertrouwen
Kortom, super service en fijn gevoel dat alles goed geregeld is. Dankjewel Patrick!
Fijn geholpen! Alles werd goed uitgelegd en mijn vragen werden goed beantwoord!
Vanmiddag opgebeld door nederlandsgroen. Goed duidelijk gesprek. Heb weer een 3 jarig vast contract bedankt👍
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.