nazwa.pl Recenzje

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Oceniając 380 recenzji, większość recenzentów była dość zadowolona z ogólnego doświadczenia. Klienci bardzo chwalą niezwykle profesjonalną i sprawną obsługę telefoniczną, podkreślając, że zatrudnieni konsultanci wykazują się ogromnym zaangażowaniem, empatią oraz nienaganną kulturą osobistą podczas każdej prowadzonej rozmowy. Wielu konsumentów zauważa również, że personel potrafi z anielską cierpliwością i w bardzo jasny, zrozumiały sposób wytłumaczyć wszelkie skomplikowane kwestie techniczne. Niektórzy recenzenti nie byli zadowoleni z bardzo wysokich cen, regularnych podwyżek oraz nagłego i drastycznego wzrostu kosztów utrzymania usług. Liczni użytkownicy wspominali w swoich wpisach również o problemach z niechcianymi dodatkowymi opłatami, a także o uciążliwych utrudnieniach i skomplikowanych procedurach administracyjnych przy próbie przeniesienia domen.

O czym najczęściej mówią ludzie

Staff

Recenzenci podkreślają pozytywne aspekty pracy personelu, chwaląc ich ogromną wiedzę, zaangażowanie oraz... Zobacz więcej

Service

Konsumenci uważają service za niejednoznaczny, wskazując na bardzo zróżnicowane doświadczenia i silne opinie.... Zobacz więcej

Customer service

Użytkownicy opisują pozytywne interakcje z obsługą klienta, chwaląc profesjonalizm i zaangażowanie... Zobacz więcej

Price

Klienci konsekwentnie zgłaszają negatywne doświadczenia z cenami, zwracając uwagę na regularne podwyżki i... Zobacz więcej

Website

Recenzenci wspominają niejednoznaczne opinie na temat website, wyrażając duże niezadowolenie z wysokich cen,... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Rzeczywiście nie dbają o klienta. Przysyłają faktury , które trudno przypisać do konkretnej usługi. eny ros ą w zawrotnym tempie, a by to ukryć nazwa skraca czas usługi np z 2 lat na rok, potem na 6... Zobacz więcej

Rozmowa z panią Marzeną Karugą-Wypior oraz wsparcie techniczne otrzymane w trakcie rozmowy oceniam na najwyższym poziomie. Wysoka kultura osobista, cierpliwość, sposób prowadzenia rozmowy oraz sprawne... Zobacz więcej

Dzisiejsza rozmowa z P Marzena była naprawdę konstruktywna. Pani Marzena wytłumaczyła mi" babskim językiem", który jako laik zrozumiałem. Ogólnie zawsze otrzymuję pomoc i wsparcie od " człowieka" na i... Zobacz więcej

Szczęśliwie nie mam zbyt wiele okazji korzystać z pomocy Biura Obsługi portalu nazwa.pl. Usługi działają bez zarzutu. Czasami jednak z winy użytkownika pojawiają się problemy, które muszę rozwiązać.... Zobacz więcej

1. Usługi biznesowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Domeny, serwery, strony www oraz profesjonalny hosting w nazwa.pl. Teraz w promocji możesz mieć atrakcyjny adres www, serwer i Stronę WWW zupełnie za darmo!

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

3,6

Dawno nie trafiłam na tak wspaniała…

Dawno nie trafiłam na tak wspaniała osobę, z którą miałam przyjemnośc rozmawiać w mojej sprawie. Okazała się bardzo pomocna i empatyczna, pomogła spokojnie i rzeczowo. Oby więcej takich osób stawało na nszych drogach. pozdrawiam

7 maja 2026

Odpowiedź od nazwa.pl

Dziękujemy za zaufanie oraz wybór usług nazwa.pl. Wysoki standard obsługi to nasz priorytet. Cieszymy się, że pomoc okazała się skuteczna.

Profesjonalna pomoc

Profesjonalna pomoc, jednocześnie ze zrozumieniem problemów klienta idzie cierpliwość w rozwiazywaniu jego problemów technicznych.

7 maja 2026

Odpowiedź od nazwa.pl

Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania. Pozdrawiamy!

Pani Marzena

Pani Marzena - wspaniała Konsultantka. Nie dość, że mój problem został gładko rozwiązany, zrozumiałam dobrze o co chodzi, to było przyjemnie i wesoło. I zrobiło mi to wszystko naprawde DOBRY DZIEŃ. Pani Marzeno serdecznie dziekuje i PO BABSKU POZDRAWIAM!

23 kwietnia 2026

Odpowiedź od nazwa.pl

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa o naszej konsultantce! Zapraszamy do ponownego kontaktu.

„Jestem bardzo zadowolony z rozmowy z…

„Jestem bardzo zadowolony z rozmowy z konsultantem panią Krystyną Zachuta. Obsługa była na najwyższym poziomie – profesjonalna, uprzejma i przede wszystkim skuteczna. Mój problem został rozwiązany bardzo sprawnie, bez zbędnego oczekiwania czy komplikacji. Konsultant wykazał się dużą wiedzą oraz zaangażowaniem, dokładnie wyjaśnił wszystkie kwestie i zadbał o to, abym w pełni rozumiał rozwiązanie. Zdecydowanie doceniam taką jakość obsługi i chętnie skorzystam ponownie w przyszłości.”

5 maja 2026

Odpowiedź od nazwa.pl

Cieszymy się, że życzliwość, profesjonalizm oraz kompetencje naszej konsultantki zostały docenione. Dziękujemy za zaufanie oraz pozytywną ocenę. Pozdrawiamy!

Doskonała pomoc ze strony Pani Marzeny…

Doskonała pomoc ze strony Pani Marzeny Karuga-Wypior.
Ogromna cierpliwość i profesjonalizm. Bardzo mi pomogła.
Katarzyna Maćkowiak

5 maja 2026

Odpowiedź od nazwa.pl

Dziękujemy za miłe słowa o naszej konsultantce. Pozdrawiamy!

Bałagan z fakturami

Przez wiele lat firma działała przewidywalnie, a ceny były stabilne. Od jakiegoś czasu ceny rosną nieproporcjonalnie do cen konkurencji, a faktury wystawiane są za różne okresy i z różnymi terminami płatności. To jest horror, a ja będąc klientem nie mam na nic wpływu. W związku z tym szukam dostawcy usług, który szanuje Klienta i jego czas. Ponadto Panel klienta nie działa całkiem sprawnie np. widzę tylko faktury za ostatnie 3 miesiące. Moich reklamacji firma nie uwzględnia, a dyskusja z DOK to jak rozmowa ze ścianą. NIE POLECAM.

3 maja 2026

Szanowny Panie,

przedstawiona opinia nie znajduje potwierdzenia w rzeczywistości. Każdy Klient po uprzednim kontakcie z Działem Obsługi Klienta ma możliwość zmiany preferowanego okresu abonamentowego usług. Proformy są natomiast generowane najpóźniej na 12 dni przed końcem okresu abonamentowego usług. W przypadku jakichkolwiek zastrzeżeń prosimy o wiadomość bezpośrednio na kontakt@nazwa.pl. Chętnie zweryfikujemy zgłoszenie i udzielimy wyjaśnień.

Tragiczna forma najpierw dają ci domene…

Tragiczna forma najpierw dają ci domene za 0zł za 1 rok a godzine później blokują ci konto i każą wysyłąd dane osobowe,dowód NIEPOLECAM

1 maja 2026

Szanowny Panie,

zgodnie z regulaminem Konsument zobowiązany jest do podania prawdziwych danych, a nazwa.pl zastrzega sobie prawo do ich weryfikacji w przypadku wątpliwości co do ich poprawności. W razie dalszych niejasności prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta pod adresem kontakt@nazwa.pl.

Dzięki Pani Marzenie Karudze-Wypior…

Dzięki Pani Marzenie Karudze-Wypior bezproblemowo zrealizowałam instalację mojej strony. Bardzo dziękuję. Polecam

1 maja 2026

Odpowiedź od nazwa.pl

Miło nam, że pomoc naszej konsultantki okazała się skuteczna. Dziękujemy za opinię!

Straszne praktyki

Straszne praktyki, wykupują inne serwisy hostingowe, po czym wymuszają swoje horrendalne cenniki..
Po 6 latach muszę uciekać ze swojego hostingu, który został przejęty przez nazwa.pl.

Wcześniej płaciłem < 200zł na rok. Teraz, żeby móc w taki sam sposób korzystać z hostingu, musiałbym przejść na wariant za 1400zl na rok - i to w PROMOCJI!
Dużo, jak na aplikacje które nawet nie generowały ruchu, bo sluzyly mi do testów.

Do tego jeszcze usłyszałem, że przez ich błąd w systemie to w ogóle mój hosting powinien być nieaktywny bo zle się zliczyły moje płatności. Więc mimo, że w systemie mam status hostingu aktywny do 08.2026, to dali mi czas do konca 05.2026 na migracje..
Okropne podejscie do klienta, okropna firma.

Niestety dużo małych przedsiębiorców daje się nabrać na ich praktyki, ale będę budował świadomość, przynajmniej swoich klientów.

Szanowny Panie,

uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z usługodawcą odpowiedzialnym za utrzymanie usług, w celu wyjaśnienia poruszonych kwestii.

Dokładnie tak jak piszą inni…

Dokładnie tak jak piszą inni użytkownicy - naciąganie na dodatkowe koszta poprzez wymuszanie zakupu niepotrzebnych usług i ceny z sufitu. Dla przykładu - zaznaczasz które usługi chcesz opłacić, wybierasz płatność np. blik a z automatu pobierana jest opłata nie za to co zaznaczyłeś a za wszystkie usługi które proponowali i dodatkowo ustala się na koncie płatność cykliczna tak aby sobie mogli co miesiąc sami z konta pobierać. Kiedyś opłacało się raz na rok, później jak podnieśli drastycznie ceny to wprowadzili opłaty raz na pół roku żeby lepiej wyglądało a teraz miesięczne - niedługo dojdą do dobowych. U innego dostawcy opłata za serwer 3 razy niższa. NIE POLECAM - omijać szerokim łukiem.

Szanowny Panie,

umożliwiamy płatności automatyczne obejmujące wszelkie usługi w Panelu Klienta, jak i płatności jednorazowe. Podkreślamy, że Klient samodzielnie decyduje, jakie usługi podlegają przedłużeniu poprzez dokonanie opłaty lub pominięcie elementu proformy.

Zachęcamy także do kontaktu z naszym całodobowym Działem Obsługi Klienta pod numerem: 22 454 48 10 lub mailowo: kontakt@nazwa.pl. Zweryfikujemy sytuację i zaproponujemy dopasowane rozwiązanie.

Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm…

Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm ze strony Pani Krystyny Zaucha. Wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane a oczekiwany efekt został osiągnięty.

Odpowiedź od nazwa.pl

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za miłe słowa o naszej konsultantce. Pozdrawiamy!

Rozmowa z Panią Marzeną Karuga-Wypior…

Rozmowa z Panią Marzeną Karuga-Wypior była rzeczowa, Pani Marzena wykazała się kompetencją, świetnym podejściem do klienta. Z obsługi jestem bardzo zadowolony.
Bogdan Kaleta

Odpowiedź od nazwa.pl

Cieszymy się, że pomoc okazała się skuteczna. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Kompetencja i wyrozumiałość

Bardzo dobra pomoc techniczna. Zadzwoniłem z dość zawiłym problemem - wysłuchano mnie, wyjaśniono na czym polega problem i przeprowadzono przez poprawną konfigurację. Dodatkowo dostałem wskazówki co jeszcze skonfigurować na swoim Panelu klienta, żeby jeszcze lepiej wszystko działało. Polecam

Odpowiedź od nazwa.pl

Dziękujemy za zaufanie i podzielenie się opinią. Cieszymy się, że pomoc naszego konsultanta okazała się skuteczna. Pozdrawiamy!

Chciałem bardzo a to bardzo podziękować…

Chciałem bardzo a to bardzo podziękować za profesjonalne podejście do mojej osoby i szczególnie za cierpliwość jaką okazała pani Marzena w kwestii rozwiązania problemu. Bardzo dziękuję 🙏

28 kwietnia 2026

Odpowiedź od nazwa.pl

Miło nam, że życzliwość oraz kompetencje naszej konsultantki zostały docenione. Pozdrawiamy!