Fijne ontvangst door de eigenaren van de camping. Duidelijke korte uitleg over waar alles is. Huisje zeer compleet met twee eenpersoonsbedden. Beddengoed bij de prijs inbegrepen. Ook alles voor de afw... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De foto’s doen totaal geen recht aan het huis. Het huis is vele male groter, mooier, bijzonderder. Ook de ligging midden in een prive bos geeft je het gevoel van echte rust en ruimte. Dat op korte a... Zobacz więcej
De eigenaresse is heel vriendelijk en gastvrij en helemaal zichzelf. Mooi stuk land waarop je verblijft,wij namen enkele dagen het wolvennest in gebruik,heerlijk ruim met een tuin en meteen naast de r... Zobacz więcej
Het was alsof je thuis komt , het ontvangst van de gastvrouw Heleen straalde warmte en gastvrijheid uit . Het vakantiehuisje had zomaar uit de Efteling geplukt kunnen zijn zo mooi en lieve uitstral... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Natuurhuisje is een online boekingsplatform voor vakantiehuizen midden in de natuur, weg van de massa. Of je nu op zoek bent naar een huisje in het bos, een cabin aan het water of een hondvriendelijke bungalow, bij Natuurhuisje vind je altijd een verblijf dat bij je past. Bovendien draag je met je boeking bij aan het beschermen van de biodiversiteit: 5% van de omzet gaat naar lokale natuurprojecten. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar help je ook mee om haar te behouden. De natuur opent je ogen.
Dane kontaktowe
Emmastraat 6B, 4811 AG, Breda, Holandia
- 085-8883337
- info@natuurhuisje.nl
- natuurhuisje.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Leuke plekjes
Leuke plekjes, hebben inmiddels al 3 verschillende geboekt, aanrader!
Geweldig natuurhuisje!
Mooie omgeving en heerlijk huis
Mooie omgeving, leuk huisje met alles wat je nodig hebt, ik vond het heerlijk.
Al vaker via Natuurhuisje geboekt
Al vaker via Natuurhuisje geboekt. Prima.
Ruim en gezellig huis in het groen
Ruim en gezellig huis. Ook prettig dat de keuken zo goed uitgerust is, alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Geweldig huis
Geweldig huis. Alles aanwezig wat nodig is. Behulpzame en toegankelijke host. Ik raad dit natuurhuisje beslist aan.
Zeer behulpzame en aardige eigenaren!
Zeer behulpzame en aardige eigenaren!
Rustige locatie! Je merkt niet veel vd drukke weg als je in de blokhut bent! Mooi losloopgebied voor honden op 10 minuten afstand. Prachtig uitzicht!
De blokhut is van alle gemakken voorzien met een goed bed en een luxe douche!
Mooie en nette B&B op prima locatie.
Perfect huis in een rustige omgeving in…
Perfect huis in een rustige omgeving in de natuur
Een compleet ingerichte tent midden in…
Een compleet ingerichte tent midden in de natuur met alle privacy, die je je kunt wensen. Wat wil je nog meer ?
De tent was van alle gemakken voorzien:
Een fijne douche, een heerlijk bed, een warme kachel. De tent staat mooi afgeschermd en heeft een vrij uitzicht over de landerijen en op prachtige zonsondergangen.
Deze plek staat zeker nog een keer op ons programma in 2026 !
Knus huisje in prachtige omgeving om te…
Knus huisje in prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen.
Prachtige omgeving
Prachtige omgeving! Zelfs een eekhoorn in de achtertuin!
We vonden een heerlijke plek
We vonden een heerlijke plek, lekker in het bos, ruim opgezet, gezellig ingericht. Het contact verliep eenvoudig. Prima informatie. Zeer goed bevallen!
Gezellig, schoon en rustig omgeving.
Gezellig, schoon, en rustig gelegen huisje met bosrijk omgeving. We werden vriendelijk ontvangen. Binnen zag er netjes uit met alle voorzieningen, bedden waren opgemaakt en de 'n matras was uitstekend. Een mooie omheining en 'n zitje waar we s'avonds gezellig konden kaarten of barbecuen. We hadden genoten!
Top accommodatie op perfecte plek
Zeer mooie, ruime en schone accommodatie.
Heerlijke plek om van de natuur te genieten of lekker een boekje te lezen in de tuin. Perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in een prachtige omgeving.
Zeker een aanrader.
Gewoon een heerlijk huisje
Gewoon een heerlijk huisje. Met alles erop en er aan. Rustige omgeving. Voor herhaling vatbaar.
Altijd goed
Altijd goed, je weet wat je krijgt. Nog nooit teleurgesteld.
Gun jezelf deze ervaring ❤️
Echt een fantastische plek, verzorgd door fantastische mensen die je een fantastische ervaring van rust, warmte en diepe ontspanning geven. Doe jezelf (of een vrouw waar je van houdt) een groot plezier en ga langs bij Katja, ik kan het elke vrouw aanraden om zich bij haar in de watten te mogen leggen.
Schitterend huisje in prachtige omgeving
Ontzettend mooi en schoon huisje, van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van de prachtige omgeving, de tuin met de sauna en de rust en stilte om ons heen. Vriendelijke eigenaren die goed bereikbaar zijn en meedenken. Vriendelijk welkomstbriefje met wat lekkers maakt dat de vakantie meteen begint als je binnenloopt. Aanrader!
Eenvoudig maar net huisje
Eenvoudig maar net huisje