Natura Nordic Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 2 z 5

Tanken og ideen er enormt god og jeg er fan af alt hvad der er naturligt og uden aluminium. Fik to stk i gave som jeg glædede mig meget til at tage i brug. Desværre viste det sig at jeg ikke kan t... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg er begejstret. Jeg kan overhovedet ikke tåle antiperspiranter i nogen form, men kunne selvfølgelig godt tænke mig effekten. Nu har jeg fundet vidundermidlet. Natura Nordic er bare så lækker og d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er simpelthen så glad for jeres deodoranter. De er bløde og lækre og cremede og dåserne kan jeg endda genbruge til alt muligt andet. (fx som rejsekit til cremer mv.) Jeg har gennem mange år brugt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har prøvet så mange forskellige naturlige deodoranter at jeg efterhånden havde givet op. Indtil jeg prøvede natura nordic Melbourne duftfri og den virker over alle forventninger!! Kan endda bruge skjo... Zobacz więcej

1. Hurtownia artykułów higienicznych
  2. Dostawca kosmetyków i perfum

Napisane przez firmę

Cream Deodorant lavet på 100% naturlige ingredienser - Aluminiumfri, Plastikfri og Parfumefri. Sikker for gravide og ammende at bruge. Vi har pt fire varianter - alle unisex deodoranter. To indeholder bivoks og to uden (veganske). Vores Eau Claire version er desuden til personer med følsom hud. Deodoranten holder dig fri for lugtgener i op til 24 timer, og vi tilbyder 100% tilfredsgaranti eller pengene tilbage.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

209 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Lækker konsistens og god duft

Det er ret pudsigt at stå og smøre sig under armene om morgenen, men jeg kan tydeligt se, og mærke en positiv forskel på huden.
Jeg har heller ikke oplevet at begynde at lugte i løbet af dagen, dog har jeg ikke prøvet den i sommer sæsonen endnu, men det glæder jeg mig til at prøve!

Oceniono na 5 z 5

Endelig en effektiv deo uden aluminium!

Jeg har længe søgt efter en deodorant uden aluminium, desværre har ingen af dem jeg har prøvet været i nærheden af at være så effektive som konventionelle deodoranter. Da jeg læste alle de positive anmeldelser af Natura Nordic, fik jeg lyst til at prøve, jeg var dog noget skeptisk, da jeg har tendens til svedlugt. Mine tvivl er gjort til skamme, her en endelig en deodorant uden aluminium der rent faktisk virker. Derudover er produktet lækkert i konsistensen, jeg har en følelse af at forkæle huden under armene med noget godt, og der er især to af duftene jeg synes om, nemlig Melbourne og Eau Claire. Det er smart med de små prøve-størrelser, så man kan finde den helt rigtige duft. Min søn på 13 er der hvor han skal til at bruge deodorant, og jeg er virkelig glad for at kunne give ham én uden skadelige stoffer. Jeg kan på det varmeste anbefale Natura Nordic.
Derudover kom forsendelsen direkte til min postkasse få dage efter bestilling.

It works so well

I was a bit skeptic before using this product but I was positively suprised. It is very gentle on the skin, doesn't irritate and the scent of natural oil is very minimal. It really works and keeps you clean all day. I tried and like them all.

Oceniono na 5 z 5

Endelig en deo der virker

Har prøvet mange deodoranter, der har lovet alverdens mirakler.
Deo fra Natura Nordic holder hvad den lover. Slut med svedpletter på tøjet. Slut med svedlugt. Slut med hvide skjolder på tøjet.
Det bliver en fast del i min taske og toiletskab for altid.

Dejligt produkt

Dejligt produkt, som lever op til alle mine forventninger. Jeg har prøvet flere af varianterne og de er alle gode, men en enkelt af dem havde dog tendens til at smuldre.

Meget effektiv deodorant

Meget effektiv deodorant. Eneste minus er parfumen, som irriterer min hud lidt.

Mette

Logo Natura Nordic

Odpowiedź od Natura Nordic

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse og fordi du gør os opmærksomme på at de økologiske æteriske olier i vores deodoranter irriterer din hud en smule.
Vi er pt i gang med at udvikle to versioner uden æteriske olie, som vi håber du vil prøve!
Vi har også skrevet en email til dig med mere info.

Venlig hilsen,
Natura Nordic teamet

I was skeptical

I was skeptical when I first ordered this deodorant. Now my whole family uses this exclusively. For me it works way longer than the promised 24 hours.

Super fedt produkt

Super fedt produkt! Jeg købte prøvepakken og fik faktisk alle fire varianter med hvilket var flot.
Jeg har prøvet 3 varianter nu og synes bedst om den til sart hud men generelt er det bare så effektivt. Kan holde en hel dag selv med træningspas inkluderet - helt vildt! Og så føles det rart at vide det er et rent produkt. Skifter aldrig tilbage!

Oceniono na 5 z 5

Helt nyt koncept…i hvert fald for mig.

Disse deodoranter lever fuldt ud op til mine forventninger. De dufter diskret og dejligt. De er nemme at bruge, og de hverken fedter eller klistrer. Jeg er sikker på, at jeg går rundt og dufter skønt hele dagen lang:o) Og så er det genialt med prøvepakken med de 3 små dåser. Det gør det enkelt at vælge sin yndling.(bortset fra at de jo alle dufter dejligt!) Det ville give helt mening for mig, hvis de fine metaldåser kunne genbruges. Kan det mon lade sig gøre at lave et refillsystem? Det er dejligt at droppe plastik, men derfor kan man jo godt spare på metalemballagen!

Oceniono na 5 z 5

Virker godt, hurtig levering, lækkert produkt!

Jeg har godt nok prøvet mange forskellige deodoranter uden tungmetaller osv, og uden held - indtil nu! Jeg har prøvet både Sydney og Eau Claire, og de har en mild, behagelig duft, og selv efter en lang arbejdsdag dufter jeg bare neutralt og ikke af sved.
De er nemme at påføre og en full-size holder ca 6-8 uger for mit vedkommende ved en daglig påføring hver morgen.
Jeg er kæmpe fan og vil absolut anbefale dem til andre der vil væk fra de kradse kemikalier.
PS. Mine armhuler er som en bonus blevet helt bløde og jeg havde problemer med kløe, som nu helt er stoppet!
PPS. Deres levering er SUPER hurtig!

Troede ikke på det

Troede ikke på det. Men det virker har brugt Colombo i 14 dage, og er yderstilfreds <3 det er nemt at bruge. har også bestilt prøvepakker til at give væk af da jeg syntes det er en god ide at bruge deodorant uden gift.

Oceniono na 5 z 5

Deodoranten har en super lækker…

Deodoranten har en super lækker konsistens og duft. Varen blev leveret hurtigt.
Selv efter jeg har brugt den, mens jeg har cyklet og svedt, har jeg ingen lugt af sved under armene. Deodoranten virker efter hensigten, og min hud under armene virker faktisk mere blød og velplejet, end da jeg brugte almindelige roll-on deo. Jeg er meget tilfreds :)

16 lutego 2022
Oceniono na 4 z 5

Hurtigt levering og gode milde…

Hurtigt levering og gode milde produkter. Umiddelbart virkelig god virkning, prøvede til at starte med prøve pakken med god effekt, mindre lugtgener, men er spændt på om det er det samme når det bliver varmere i vejret.

28 stycznia 2022

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej