Tanken og ideen er enormt god og jeg er fan af alt hvad der er naturligt og uden aluminium. Fik to stk i gave som jeg glædede mig meget til at tage i brug. Desværre viste det sig at jeg ikke kan t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Jeg er begejstret. Jeg kan overhovedet ikke tåle antiperspiranter i nogen form, men kunne selvfølgelig godt tænke mig effekten. Nu har jeg fundet vidundermidlet. Natura Nordic er bare så lækker og d... Zobacz więcej
Jeg er simpelthen så glad for jeres deodoranter. De er bløde og lækre og cremede og dåserne kan jeg endda genbruge til alt muligt andet. (fx som rejsekit til cremer mv.) Jeg har gennem mange år brugt... Zobacz więcej
Har prøvet så mange forskellige naturlige deodoranter at jeg efterhånden havde givet op. Indtil jeg prøvede natura nordic Melbourne duftfri og den virker over alle forventninger!! Kan endda bruge skjo... Zobacz więcej
Cream Deodorant lavet på 100% naturlige ingredienser - Aluminiumfri, Plastikfri og Parfumefri. Sikker for gravide og ammende at bruge. Vi har pt fire varianter - alle unisex deodoranter. To indeholder bivoks og to uden (veganske). Vores Eau Claire version er desuden til personer med følsom hud. Deodoranten holder dig fri for lugtgener i op til 24 timer, og vi tilbyder 100% tilfredsgaranti eller pengene tilbage.
Vidjekær 14, 8660, Skanderborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Min datter på 22, sveder en del, og har haft svært ved at finde en deo der kan holde mere end 4 timer. Men nu ser det ud til vi har fundet en der kan. Fantastisk ☀️👍
Bestilte prøvesæt og jeg er vild med produkterne. Dejligt at man kan prøve produkterne inden man køber den store udgave. Jeg bruger veganske produkter i min hverdag og begge veganske deodoranter passede til mig og giver en følelse af velvære.
Virkelig gode dufte. Man føler sig ren og dufter i mindst 24 timer!
Virkelig lækre deodoranter, med behagelig duft! Kan godt anbefales👍🏻👍🏻
Rigtig godt produkt. God konsistens og duft.
Jeg har længe ledt efter en deodorant uden aluminium. Dette er den første naturlige deodorant jeg har prøvet, som rent faktisk virker. Stor anbefaling herfra.
Endelig en super lækker deo på markedet. Har ledt længe og endelig lykkes det. Kommer aldrig til at bruge andre. Alt er bæredygtigt og gennemtænkt. Er igang med at afprøve dem alle.
Vil helt klart anbefale deodoranterne fra Natura Nordic!
Jeg bestilte en prøvepakke da jeg ikke kunne vælge hvilken duft og deo som var bedst til mig - valgte nemt de tre jeg ville prøve og har nu prøvet dem alle, og fundet ud af hvilken som passer bedst til mig - og jeg er vild med dem - både produktet, anvendelse og bestilling/levering 😍
Smadder god deodorant faktisk! At finde en ny deodorant kan være som at spille i lotteriet- her er der gevindst. Har prøvet Melbourne, den dufter dejligt og holder til næste dag. Og fed dåse der ikke fylder så meget.
Jeg er meget tilfreds. Fungere godt dufter skønt.
Dejligt med endnu et skønt naturligt alternativ. Godt produkt med gode dufte. Jeg valgte deodoranten uden bagepulver, da det gir mig eksem. Den sveder man stadig af, men man lugter ikke. Jeg fik en lille prøve med på en deodorant med bagepulver. Den gav mig ikke eksem. Så håber at den på lang sigt også er mild mod min hud.
Igen, dejligt med et godt, sundt og naturligt produkt!
Jeg har prøvet rigtig mange forskellige natur deodoranter og dem fra natura nordic er de bedste jeg har prøvet. Jeg har en aktiv hverdag, og den her holder en hel dag. Kæmpe anbefaling herfra
Super godt produkt som holder alt hvad der loves. Er yderst tilfreds.
Jeg har virkelig prøvet mange forskellige cremedeodoranter gennem de sidste 6 år. Derfor har jeg et godt sammenligningsgrundlag at vurdere ud fra, og jeg må bare rose natura Nordic deodoranterne for at 1) være cremede uden at klumpe eller fnulre, 2) være lette at påføre , 3) dufte mildt og holde hele dagen - og natten. 4) holde til kraftig transpiration ved sportsaktiviteter.
Det er simpelthen den bedste deo. ever!
Virkelig lækker cremet deodorant.
Dejlig mild duft.
Det bedste er dog at det holder hele dagen.
Jeg kan kun anbefale at bruge Natura Nordic's deodorant produkter. De dufter dejligt, er nemme at have med i tasken og har en fin cremet substans.
Ikke mindst giver de en super god service med hurtig kontakt og hurtig forsendelse.
JEG ELSKER DET !
Kan ikke brug andet nu 🤩 det er bare virkelig godt , dufter lækkert og jeg anbefaler det produkt til alle jeg kender !! 😍
Super godt produkt. Virker fuldstændig, og er lækkert at anvende.