Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Själva processen med Nanny.nu verkade bra. Först skickar de profil på barnvakten sedan kan man bestämma om man vill träffa kandidaten eller inte. Det viktigaste kravet vi hade var att barnvakten sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så viktigt att se skillnad mellan Nanny.nu och uppstickaren "My Nanny" som annonserar friskt på Platsbanken, men har lägre krav och en sämre deal för den som anlitar. Vi har positiva erfarenheter... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ett superbra företag som gör att både familj och barnvakt ska trivas ihop och att de ska känna sig så trygga som möjligt! Man har även en kontaktperson som man kan kontakta om man har några fundering... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nanny är väldigt engagerade och det är lätt att fråga om man undrar något. Det kan vara precis vad som helst. Man blir matchad med familjer som passar just mig. Och känns det inte rätt så är det lätt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja znajdująca opiekę dla domu pod nieobecność gospodarza

Napisane przez firmę

Nanny.nu grundades i oktober 2007 och ingår idag i Sveriges största barnpassningskoncern. Nanny.nu är verksamma i hela Sverige. Störst utbud av barnvakter är det i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med närkommuner. Med personligt engagemang drivs vi av att hjälpa familjer att lösa vardagspusslet med bästa möjliga kvalité. Vår viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer mellan våra kunder, barnvakter och oss på kontoret. Genom åren har vi hjälpt över 10000 familjer med barnvakter.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Glad🌸

Känner mig trygg att jobba med Nanny,då kommunikationen känns lätt och öppen. Det finns tillit i att man kan kontakta sin kontaktperson i fall något inte ligger rätt till eller om man helt enkelt inte tycker att något känns bra🌸

24 września 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad härligt att höra att du känner dig så trygg med oss som företag. /Sophie

Oceniono na 4 z 5

Jag tycker allt fungerar jättebra

Jag tycker allt fungerar jättebra på nannynu. Allt från att jag som barnvakt får bra information till att de hör av sig och frågar hur det går.

23 września 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad kul att höra att allting fungerar så bra. /Sophie

Oceniono na 5 z 5

Tycker att de funkar väldigt bra

Tycker att de funkar väldigt bra. Bra familj och kontakten med nanny.nu funkar bra!!

21 września 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad roligt att du tycker att allt funkar så bra med både familjen och oss på Nannynu! /Sophie

Super nöjd

Super bra företag

20 września 2018

Hej Lillemor! Vad härligt att du är så nöjd med oss. /Sophie

Toppenbra

Det är ett smidigt sätt för både barnvakter och konsumenter! De på nannynu har hand om en väl och är väldigt trevliga. De vill både kundens och den anställdes allra bästa.

3 września 2018

Hej Alva,
Tack för det fina omdömet. Vad roligt att du känner så. /Sophie

Jättebra

Jag är jättenöjd

16 sierpnia 2018

Hej Andrea. Vad roligt att du är så nöjda med oss! /Sophie

Oceniono na 4 z 5

Kunde varit något högre lön

10 lipca 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd med lönen. Vi har satt så att våra barnvakter får en lön på 102-142kr/h inkl semesterersättning. Du är varmt välkommen att kontakta din kontaktperson om du har fler frågor eller funderingar kring lönen. /Sophie

Känns tryggt

Haft en jätte bra upplevelse!

25 czerwca 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad roligt att du har haft en så bra upplevelse hos oss. /Sophie

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, stort engagemang☺️👍

24 czerwca 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Johanna. Vad härligt att du har haft ett så bra bemötande på Nannynu. /Sophie

Oceniono na 5 z 5

Lång erfarenhet och väldigt nöjd

Nannynu har alltid väldigt vänligt bemötande, de har bra barnvakter och de är flexibla för att hitta lösningar som passar oss. Vi har använt oss av Nannynu under 8 år och har alltid haft mycket bra eller fantastiska barnvakter.

20 czerwca 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Ulrika & Christian. Fantastiskt roligt för oss att ni varit med oss så länge. Hela 8 år och 5 i betyg. Det är vi verkligen tacksamma för. /Robert

Oceniono na 4 z 5

Jag har varit anställd på nannynu ett…

Jag har varit anställd på nannynu ett par år nu och jag är generellt väldigt nöjd.
Jag har haft kontaktpersoner som inte har varit de bästa, men har då varit öppen om det och fått en ny.
Jag känner mig alltid säker när jag ska träffa en ny familj, och jag vet att jag har min kontaktperson som stöttar mig om något skulle hända, stort som litet.

19 czerwca 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Leo. Vad roligt att du stannat med oss ett par år och att du för det mesta är nöjda. Skulle det inte kännas helt bra med just den kontaktperson hen har så är det fritt fram att be om ny kontaktperson, precis som du gjort. Kul att du har en kontaktperson idag som du är väldigt nöjd med. /Robert

Oceniono na 5 z 5

Nanny nu har inte bara gett mig ett…

Nanny nu har inte bara gett mig ett jobb med barn utan gett mig kunskaper och erfarenheter som ja kan utvecklas med på, härliga personal och tydliga instruktioner samt underbara familjer att jobba för. Älskar!

18 czerwca 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Ima. Stort tack för de fina orden, vad glada vi är att du jobbar här och känner så som du känner. Tack! /Robert

Oceniono na 4 z 5

Jag uppskattar nannynu väldigt mycket…

Jag uppskattar nannynu väldigt mycket som ett företag och trivs jättebra med den familjen jag blivit tilldelad. Dock har jag en svart vän som upplevt att familjen hon blivit tilldelad inte behandlat henne bra pga hennes etnicitet och därför bör nannynu se till att barnvakten känner sig 1000% säker med familjen och inte må dåligt över att besöka dem.

16 czerwca 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Anna. Först och främst, vad roligt att du trivs så bra med både företaget och familjen du är hos. Tack för det. Gällande din vän så låter det verkligen inte bra. Vi jobbar väldigt hårt för att få våra barnvakter och familjer att känna sig glada, trygga och uppskattade av varandra. Vi gör kontinuerliga uppföljningar och årliga enkäter för att snappa upp ifall något inte känns bra. Att din vän inte känner sig välbehandlad av familjen pga sin etnicitet ser vi väldigt allvarligt på. Vi hoppas att din vän kommer vända sig till oss för att berätta om hennes upplevelse så vi kan följa upp och ta tag i händelsen. Tack! /Robert

Oceniono na 5 z 5

Jag rekommenderar Nannynu som…Bästa barnvaktsföretaget!

Jag rekommenderar Nannynu som barnvaktsföretag. Bra kontakt med företaget och den förmedlade familjen, som behöver barnvaktshjälp. Allt löper på problemfritt.

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Anne-Marie, vad glada vi blir. Tack så mycket! Roligt att ni är så nöjda. /Robert

Nannynu

Nannynu! är verkligen ett företag i världsklass. Som barnvakt får jag all den hjälp och stöd jag behöver.

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Emma. Tack för din rekommendation. Vad glada vi blir av att läsa om att du tycker vi är världsklass. Det är vi tack vare våra otroliga barnvakter. /Robert

Väldigt smidigt

Väldigt smidigt. Rekomenderar jobbet för alla ungdomar som behöver ett extra jobb vid sidan om skolan. Jag är väldigt nöjd med den familjen jag fått och kommer i bra överens med barnen. Ett roligt jobb där du känner dig bekväm och trygg.

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Rim. Vad roligt att du trivs så bra att jobba här. Hoppas du stannar länge hos oss. Tack! /Robert

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej