Själva processen med Nanny.nu verkade bra. Först skickar de profil på barnvakten sedan kan man bestämma om man vill träffa kandidaten eller inte. Det viktigaste kravet vi hade var att barnvakten sk... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Så viktigt att se skillnad mellan Nanny.nu och uppstickaren "My Nanny" som annonserar friskt på Platsbanken, men har lägre krav och en sämre deal för den som anlitar. Vi har positiva erfarenheter... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ett superbra företag som gör att både familj och barnvakt ska trivas ihop och att de ska känna sig så trygga som möjligt! Man har även en kontaktperson som man kan kontakta om man har några fundering... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nanny är väldigt engagerade och det är lätt att fråga om man undrar något. Det kan vara precis vad som helst. Man blir matchad med familjer som passar just mig. Och känns det inte rätt så är det lätt... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Nanny.nu grundades i oktober 2007 och ingår idag i Sveriges största barnpassningskoncern. Nanny.nu är verksamma i hela Sverige. Störst utbud av barnvakter är det i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med närkommuner. Med personligt engagemang drivs vi av att hjälpa familjer att lösa vardagspusslet med bästa möjliga kvalité. Vår viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer mellan våra kunder, barnvakter och oss på kontoret. Genom åren har vi hjälpt över 10000 familjer med barnvakter.
Dane kontaktowe
Arenavägen 39, 12177, Johanneshov, Szwecja
- 0101600200
- info@nanny.nu
- nanny.nu
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Glad🌸
Känner mig trygg att jobba med Nanny,då kommunikationen känns lätt och öppen. Det finns tillit i att man kan kontakta sin kontaktperson i fall något inte ligger rätt till eller om man helt enkelt inte tycker att något känns bra🌸

Odpowiedź od Nanny.nu
Jag tycker allt fungerar jättebra
Jag tycker allt fungerar jättebra på nannynu. Allt från att jag som barnvakt får bra information till att de hör av sig och frågar hur det går.

Odpowiedź od Nanny.nu
Tycker att de funkar väldigt bra
Tycker att de funkar väldigt bra. Bra familj och kontakten med nanny.nu funkar bra!!

Odpowiedź od Nanny.nu
Jag tycker ni gör ett bra jobb att…
Jag tycker ni gör ett bra jobb att matcha familjer och barnvakter

Odpowiedź od Nanny.nu
Smidigt och vi fick snabbt tag på en…
Smidigt och vi fick snabbt tag på en väldigt pålitlig barnvakt

Toppenbra
Det är ett smidigt sätt för både barnvakter och konsumenter! De på nannynu har hand om en väl och är väldigt trevliga. De vill både kundens och den anställdes allra bästa.

Superperoffsigt bemötande och…
Superperoffsigt bemötande och omhändertagande.

Odpowiedź od Nanny.nu
Lång erfarenhet och väldigt nöjd
Nannynu har alltid väldigt vänligt bemötande, de har bra barnvakter och de är flexibla för att hitta lösningar som passar oss. Vi har använt oss av Nannynu under 8 år och har alltid haft mycket bra eller fantastiska barnvakter.

Odpowiedź od Nanny.nu
Jag har varit anställd på nannynu ett…
Jag har varit anställd på nannynu ett par år nu och jag är generellt väldigt nöjd.
Jag har haft kontaktpersoner som inte har varit de bästa, men har då varit öppen om det och fått en ny.
Jag känner mig alltid säker när jag ska träffa en ny familj, och jag vet att jag har min kontaktperson som stöttar mig om något skulle hända, stort som litet.

Odpowiedź od Nanny.nu
Nanny nu har inte bara gett mig ett…
Nanny nu har inte bara gett mig ett jobb med barn utan gett mig kunskaper och erfarenheter som ja kan utvecklas med på, härliga personal och tydliga instruktioner samt underbara familjer att jobba för. Älskar!

Odpowiedź od Nanny.nu
Jag uppskattar nannynu väldigt mycket…
Jag uppskattar nannynu väldigt mycket som ett företag och trivs jättebra med den familjen jag blivit tilldelad. Dock har jag en svart vän som upplevt att familjen hon blivit tilldelad inte behandlat henne bra pga hennes etnicitet och därför bör nannynu se till att barnvakten känner sig 1000% säker med familjen och inte må dåligt över att besöka dem.

Odpowiedź od Nanny.nu
Jag rekommenderar Nannynu som…Bästa barnvaktsföretaget!
Jag rekommenderar Nannynu som barnvaktsföretag. Bra kontakt med företaget och den förmedlade familjen, som behöver barnvaktshjälp. Allt löper på problemfritt.

Nannynu
Nannynu! är verkligen ett företag i världsklass. Som barnvakt får jag all den hjälp och stöd jag behöver.

Väldigt smidigt
Väldigt smidigt. Rekomenderar jobbet för alla ungdomar som behöver ett extra jobb vid sidan om skolan. Jag är väldigt nöjd med den familjen jag fått och kommer i bra överens med barnen. Ett roligt jobb där du känner dig bekväm och trygg.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.