Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Själva processen med Nanny.nu verkade bra. Först skickar de profil på barnvakten sedan kan man bestämma om man vill träffa kandidaten eller inte. Det viktigaste kravet vi hade var att barnvakten sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så viktigt att se skillnad mellan Nanny.nu och uppstickaren "My Nanny" som annonserar friskt på Platsbanken, men har lägre krav och en sämre deal för den som anlitar. Vi har positiva erfarenheter... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nanny är väldigt engagerade och det är lätt att fråga om man undrar något. Det kan vara precis vad som helst. Man blir matchad med familjer som passar just mig. Och känns det inte rätt så är det lätt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja znajdująca opiekę dla domu pod nieobecność gospodarza

Napisane przez firmę

Nanny.nu grundades i oktober 2007 och ingår idag i Sveriges största barnpassningskoncern. Nanny.nu är verksamma i hela Sverige. Störst utbud av barnvakter är det i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med närkommuner. Med personligt engagemang drivs vi av att hjälpa familjer att lösa vardagspusslet med bästa möjliga kvalité. Vår viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer mellan våra kunder, barnvakter och oss på kontoret. Genom åren har vi hjälpt över 10000 familjer med barnvakter.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jättebra

Jag vill verkligen rekommendera nannynu. Det har varit en enkel och snabb process med att hitta en passade barnflicka till oss och vi har haft en tydlig och enkel dialog.

/Linnea

10 grudnia 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Linnea, Tack för din fina rekommendation. Vad roligt att höra att allting har fungerat så bra för er och att ni hittat en barnvakt ni trivs med. /Sophie .

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande, hög servicenivå!

13 listopada 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad roligt att höra att du fått ett bra bemötande och bra service från oss. /Sophie

Oceniono na 5 z 5

Ett bra företag som informerar bra och…

Ett bra företag som informerar bra och vägleder bra. Har alltid svar på frågor och gör allt för ett bra arbete.

23 października 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Carolin! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du är så nöjda med oss som företag. /Sophie

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker att de är bra att skapa ett…

Jag tycker att de är bra att skapa ett bra miljö för barnvakter. Jag fick jobb genom dem och jag rekommenderar dem jättemycket.

18 października 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad roligt att du trivs med att jobba hos oss. Tack för din rekommendation. /Sophie

Perfekt service

Perfekt service, önskemål blir uppfyllda

14 października 2018

Hej! Tack för din fina rekommendation. /Sophie

Great service!

11 października 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hi! Thank your for the 5 stars. Nice to hear that you are happy with our service. /Sophie

I love working as a Nanny for Nannynu

I love working as a Nanny for Nannynu. It is a serious and very well organized company. I am very well taken care of as one of their babysitters.

11 października 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hi Denise! Thank you for your recommendation. Happy to hear that you are so satisfied with our company and that you enjoy working for us. /Sophie

Kontakt person

Jag tycker om min kontakt person, tycker att jag får hjälp väldigt snabb när jag behöver. Han är väldigt bra på att kontakta, man behöver inte vänta länge. Tycker att han gör sitt jobb väldigt bra
Men min kompis som också är anställd hos Nanny, hennes kontakt person är inte som min, det ta lång tid innan man få tag på hennes kontakt person, får vänta länge innan man får svarar på frågor som man undrar över, man får alltså vänta länge för att få hjälp.

10 października 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Sudarat! Vad roligt att du är så nöjd med din kontaktperson. Gällande din kompis kontakt person, så har vi just nu haft många sjukdomsförlopp bland våra konsultchefer vilket kan vara anledningen till att det tagit lite längre tid för dem att återkomma. Nu är alla på plats igen så förhoppningsvis upplever din kompis en snabbare återkoppling. Kul att allt fungerar så bra med din kontaktperson! /Sophie

Oceniono na 5 z 5

Ett fint och hjärtligt bemötande

Ett fint och hjärtligt bemötande. Snabb återkoppling på mail och telefon.

10 października 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad härligt att höra att du fått ett så fint bemötande av oss. /Sophie

Proffsigt

Proffsigt, bra företag

9 października 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad roligt att du är så nöjd med oss. /Sophie

Oceniono na 3 z 5

Jobbigt angående lön

Jobbigt att man måste skatta när man tjänar under 19 000 nånting per år även fast man får tillbaka det. Tidsrapporteringen är väldigt dålig och osmidig.

4 października 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Tack för din kommentar. Tyvärr kan vi inte kan göra någonting åt skatteavdraget från lönen då det inte är våra regler utan skatteverkets. Om du vet att du inte kommer tjäna mer än den summan under året så kan du skicka in en blankett om jämkning till din kontaktperson på Nannynu! så kommer hen att skicka den vidare till vår ekonomiavdelning.
Vi är medvetna om tidrapporteringssystemet inte håller samma nivå som de övriga bitarna, men vi kommer att titta på en förbättring av detta framöver. /Sophie

Oceniono na 5 z 5

Ett superbra företag som gör att både…

Ett superbra företag som gör att både familj och barnvakt ska trivas ihop och att de ska känna sig så trygga som möjligt! Man har även en kontaktperson som man kan kontakta om man har några funderingar över något, och ett snabbt svar får man tillbaka.
Jag känner mig jätte trygg hos nanny.nu och rekommenderar starkt! 👌🏽❣️

2 października 2018

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Ofelia! Tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att höra att du känner dig så trygg hos oss! /Sophie

Oceniono na 4 z 5

Det är ett väldigt bra företag som…

Det är ett väldigt bra företag som matchade mig med en familj som passar mig väldigt bra väldigt snabbt. De är tydliga med vad som krävs av mig och de har utbildat mig lite lätt inför det här jobbet också. Skönt att all kommunikation sker med mejl och att man inte behöver boka ett möte och träffa någon fysiskt.

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad kul att du är så nöjd med oss och roligt att du trivs så bra hos familjen du jobbar hos. /Sophie

Allt gick otroligt fort

Allt gick otroligt fort! Efter bara några veckor är jag redan inne i alla rutiner och har otroligt kul med barnen. Jag rekommenderar verkligen detta företag. Nanny.nu fixar den bästa familjen för just dig.

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Nea! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du är så nöjd med din familj och att allting fungerar så bra med barnen du passar. /Sophie

Oceniono na 4 z 5

Jag tycker att Nanny.nu är ett jättebra…

Jag tycker att Nanny.nu är ett jättebra företag som kontrollerar barnvakterna med frågor för att barnet ska känna sig tryggt och säkert. Jag tycker om att man fick gå en HLR-kurs och fick några test och Skype möte där de fick se hur jag var som person. Det är verkligen ett säkert ställe att få barnvakt på!
Man har även en kontaktperson man kan kontakta om man har några frågor som är jättebra.
Däremot hade det varit bättre om man kunde sortera mer på hemsidan så att man får mer specifika resultat. Tex hur många barn, ålder osv.

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Anna! Vad kul att du är så nöjd med oss som företag. Tack för din feedback, vi tar med oss det och ser hur vi kan göra hemsidan ännu enklare. Roligt att du trivs så bra på Nannynu! /Sophie

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej