Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Själva processen med Nanny.nu verkade bra. Först skickar de profil på barnvakten sedan kan man bestämma om man vill träffa kandidaten eller inte. Det viktigaste kravet vi hade var att barnvakten sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så viktigt att se skillnad mellan Nanny.nu och uppstickaren "My Nanny" som annonserar friskt på Platsbanken, men har lägre krav och en sämre deal för den som anlitar. Vi har positiva erfarenheter... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ett superbra företag som gör att både familj och barnvakt ska trivas ihop och att de ska känna sig så trygga som möjligt! Man har även en kontaktperson som man kan kontakta om man har några fundering... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nanny är väldigt engagerade och det är lätt att fråga om man undrar något. Det kan vara precis vad som helst. Man blir matchad med familjer som passar just mig. Och känns det inte rätt så är det lätt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja znajdująca opiekę dla domu pod nieobecność gospodarza

Napisane przez firmę

Nanny.nu grundades i oktober 2007 och ingår idag i Sveriges största barnpassningskoncern. Nanny.nu är verksamma i hela Sverige. Störst utbud av barnvakter är det i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med närkommuner. Med personligt engagemang drivs vi av att hjälpa familjer att lösa vardagspusslet med bästa möjliga kvalité. Vår viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer mellan våra kunder, barnvakter och oss på kontoret. Genom åren har vi hjälpt över 10000 familjer med barnvakter.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jätte bra

Jätte bra jag ska ge 5 till nanny nu

29 sierpnia 2019

Hej! Tack snälla för din fina rekommendation. /Freja

Snabba svar

Snabba svar, och god uppföljning.

21 sierpnia 2019

Hej Linda! Stort tack för din rekommendation! /Freja

Super nöjd barnvakt

Super nöjd med NannyNu i helhet. Dom har tagit emot mig som barnvakt väldigt bra och personalen vet hur dom ska ta hand om oss på ett super sätt.

18 czerwca 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Elin! Vilken fin rekommendation, stort tack! Vi blir så glada av att höra att du trivs hos oss! /Freja

Rekommenderas absolut

Rekommenderas absolut. Jättebra barnvakt och smidiga kontakter med företaget!

17 czerwca 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad glada vi blir av din rekommendation, stort tack! /Freja

Tova

Lyssnar in och engagerad

14 czerwca 2019

Hej! Stort tack för din rekommendation! /Freja

bra Jobbat!

Trots en kommun med väldig arbetskraftsbrist lyckades ni hitta en jättebra barnvakt åt min lilla son.

5 czerwca 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej, vad glada vi blir att höra det! Stort tack för omdömet! /Freja

Superbra

Fina barnvakter med stora hjärtan. Vill barnens bästa!
// Sandra

5 czerwca 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Sandra, stort tack för ett så fint omdöme till barnvakterna! /Freja

Oceniono na 5 z 5

Otroligt trevliga kontaktpersoner som…

Otroligt trevliga kontaktpersoner som verkligen är hjälpsamma och snabba på att svara om man har några frågor. Fick jättebra hjälp med att hitta rätt familj för mig!

30 maja 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Britta! Stort tack för det fina omdömet! Vad roligt att du hittat en familj som passar just dig. /Freja

Oceniono na 5 z 5

Really pleased with the service and the…

Really pleased with the service and the nanny that was found for us. Highly recommend Nannynu!

22 maja 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hi Denise, Thank your for your nice words and your recommendation. We really appreciate it! /Freja

Smidig kontakt

Smidig kontakt

Jag hitta min nanny själv. Men all kontakt jag haft med nanny.nu har fungerat helt perfekt.

22 maja 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Tack för din rekommendation! Vad bra att kontakten med fungerat så bra! /Freja

Oceniono na 5 z 5

Det är ett företag som är seriösa med…

Det är ett företag som är seriösa med sin vision, som är att ha barnvakt i världsklass. Som barnvakt trivs jag det finns en öppenhet då man har en kontakt person vilket förenklare processen för att bli barnvakt.

2 maja 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Vad roligt att höra att du trivs i din roll som barnvakt! Tack snälla för din rekommendation! /Freja

Superbra företag

Superbra företag! Väl organiserat, tydliga med sina tjänster och pålitlig.

2 maja 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Stort tack för det fina omdömet! /Freja

Snabb och vänlig kontakt

Snabb och vänlig kontakt, hittade en kandidat som vi är nöjda med hittills.

25 kwietnia 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Andreas! Tack för din rekommendation! Vad roligt att ni hittat en barnvakt som ni är nöjda med. /Freja

Bra!

Haft bra kontakt på tel och mail. Bra barnvakt har vi fått!

17 kwietnia 2019

Hej Maria,
Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att ni är nöjda med er barnvakt! /Freja

Oceniono na 4 z 5

Fick en familj snabbt och trivs…

Fick en familj snabbt och trivs jättebra med att jobba hos Nannynu!.

16 kwietnia 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Vad kul att höra att du snabbt fick en familj att jobba hos och att du trivs på NannyNu! /Freja

Oceniono na 5 z 5

Vårt liv har blivit lättare!

Snabb och proffsig hantering av konsultchef, superbra matchning med perfekt barnvakt! Vårt liv med två barn och inga anhöriga inom räckhåll har genast blivit lättare.

14 kwietnia 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej, tack för det fina omdömet! Vad roligt att ni hittat en så bra barnvakt och att ni är nöjda med Nannynu! /Freja

Noggranna och bra rekrytering

Noggranna, i tid och duktiga på uppföljning. Har alltid samma duktiga nanny hos oss och barnen har byggt upp en egen relation med henne.

9 kwietnia 2019

Hej Johanna,
Tack snälla för din rekommendation! Vad roligt att ni är nöjda! /Freja

Oceniono na 5 z 5

Snabb och professionell handläggning av…

Snabb och professionell handläggning av vårt ärende. Positivt bemötande och en flexibel lösning som har givit oss en kanonduktig, klok tjej som hjälper oss i vardagen och livet, i stort och smått🙂

9 kwietnia 2019

Hej Lina,
Stort tack för din rekommendation! Härligt att höra att ni fått fin hjälp. /Freja

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej