Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Själva processen med Nanny.nu verkade bra. Först skickar de profil på barnvakten sedan kan man bestämma om man vill träffa kandidaten eller inte. Det viktigaste kravet vi hade var att barnvakten sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så viktigt att se skillnad mellan Nanny.nu och uppstickaren "My Nanny" som annonserar friskt på Platsbanken, men har lägre krav och en sämre deal för den som anlitar. Vi har positiva erfarenheter... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ett superbra företag som gör att både familj och barnvakt ska trivas ihop och att de ska känna sig så trygga som möjligt! Man har även en kontaktperson som man kan kontakta om man har några fundering... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja znajdująca opiekę dla domu pod nieobecność gospodarza

Napisane przez firmę

Nanny.nu grundades i oktober 2007 och ingår idag i Sveriges största barnpassningskoncern. Nanny.nu är verksamma i hela Sverige. Störst utbud av barnvakter är det i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med närkommuner. Med personligt engagemang drivs vi av att hjälpa familjer att lösa vardagspusslet med bästa möjliga kvalité. Vår viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer mellan våra kunder, barnvakter och oss på kontoret. Genom åren har vi hjälpt över 10000 familjer med barnvakter.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 5 z 5

Nanny.nu var lyhörda över vad vi sökte…

Nanny.nu var lyhörda över vad vi sökte och presenterade flera kandidater, tills vi kände att det var rätt person. Och det var det verkligen. Vår dotter älskar sin barnvakt!

25 listopada 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Gabriella! Stort tack för din rekommendation. Vad kul att det fungerar bra mellan er dotter och er barnvakt! /Freja

Nöjda med nannyn!

Den nanny som vi fick presenterad och senare anlitade har fungerat jättebra!

12 listopada 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Vad roligt att höra att det fungerar bra med er barnvakt! Stort tack för rekommendationen! /Freja

Mycket nöjd anställd

Nanny är väldigt engagerade och det är lätt att fråga om man undrar något. Det kan vara precis vad som helst. Man blir matchad med familjer som passar just mig. Och känns det inte rätt så är det lätt att tacka nej. Är väldigt nöjd med min erfarenhet med nanny.nu och skulle verkligen rekommendera dem till alla som behöver hjälp eller ett extra jobb.

10 listopada 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Vad glada vi blir av ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd och rekommenderar oss. Stort tack! /Freja

Bra!

Väldigt proffesionellt och tydligt vad man ska göra och hur. Lätt att få hjälp om man undrar något.

5 listopada 2019

Tack snälla för din rekommendation! Vad roligt att höra! /Freja

Smidig och pålitlig service

Smidig och pålitlig service. Vi har fått en jättebra barnvakt som dyker upp i god tid, har god hand med vårt barn, och håller oss uppdaterade om hur det går under passet. Det känns tryggt att åka hemifrån och satsa på lite egentid.

31 października 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Michelle! Vad glada vi blir av din fina rekommendation, stort tack! Vad roligt att höra att det går så bra med er barnvakt /Freja

Oceniono na 4 z 5

Utmärkt matchning. E-faktura saknas.

Lyssnade noga på våra önskemål och gjorde en utmärkt matchning. Lätt att få kontakt.
Det enda som drar ned helhetsintrycket är att det inte finns möjlighet få e-faktura, endast pappers (mot avgift) och autogiro.

22 października 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Jens! Stort tack för din rekommendation, vad glada vi blir av att höra att ni är nöjda med matchningen. Vi håller på att se över hur vi skulle kunna erbjuda e-faktura framöver. /Freja

Toppen! Supernöjd

Pålitligt, enkelt och superbra rekryterare som lyssnar på ens behov och hjälper en att hitta familj utifrån det och dessutom följer upp för att ha koll på hur allt är och hur det går.

11 października 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Tuva! Vad roligt att du tycker det fungerar bra! Stort tack för fint omdömme! /Freja

Seriöst företag

Seriöst företag, proffsiga.

2 października 2019

Hej! Vad glada vi blir av din fina rekommendation! Stort tack! /Freja

Enkel och snabb hantering

Enkel och snabb hantering. Hade möjligtvis kunnat få ett par kandidater att ta ställning till innan man träffade den med bäst match.

1 października 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej Anna! Stort tack för din rekommendation. Vi önskar att vi hade möjligheten att ge fler alternativ men vi har för många kunder som vill ha hjälp så vi kan tyvärr inte binda upp flera barnvakter på en och samma familj. /Freja

Mycket bra administrativ personal

Mycket bra administrativ personal som tar hänsyn till att de anställda är människor som kan begå misstag! Allt är mycket tydlig och proffsigt!

30 września 2019

Hej Sophia! Vad roligt att höra, stort tack för din rekommendation! /Freja

Ganska bra

Ganska bra men för få timmar.

24 września 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Stort tack för din rekommendation. Prata gärna med din kontaktperson om du är intresserad av att arbeta mer! /Freja

Hej hej hej

Bra men man det känns som att ni tar lite för mycket pengar och man borde inte få lika mycket pengar oavsett hur många barn man har, det borde vara ex att man får 5 kr extra per h om man har två barn.

23 września 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Tack så mycket för din rekommendation! Vi tar med oss ditt önskemål och ser över hur vi kan göra med det på lång sikt. /Freja

Oceniono na 5 z 5

Superbra arbetsgivare och företag!

Jag har ingenting att klaga på hos NannyNu! De är noga med att deras barnvakter och familjer ska få den bästa upplevelsen som möjligt och ger många utvecklingsmöjligheter. För mig gick det väldigt fort att få en familj som passade perfekt för mina behov. Personalen på kontoret är alltid jättegulliga och det är väldigt betryggande att ha sin egen kontaktperson som hjälper dig med allt. Rekommenderas verkligen!

19 września 2019

Hej Nova! Vilken fin rekommendation, stort tack! Vad glada vi blir! /Freja

Oceniono na 3 z 5

Personalen har alltid vart trevlig

Personalen har alltid vart trevlig. MEN det måste vara väldigt dålig kommunikation mellan dom. Känns inte som dom läste ens profil när man leta familjer och dom kan ringa om saker man redan har typ mejlat eller pratat med någon annan på kontoret om. Känns väldigt frustrerade. För många kockar.
Hade jag inte hittat en bra familj så hade jag nog valt ett annat företag.

11 września 2019

Odpowiedź od Nanny.nu

Hej! Tack för ditt omdöme! Vi ska absolut se över detta och se hur vi kan jobba vidare och förbättra kommunikationen. /Freja

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej